IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Предполагам, че ако детето ти е нахапано от кучета, а недай си боже да умре, тогава друга песен ще пееш.

По този въпрос за бездомните кучета и опасността за живота на децата от тях има раздвоение в обществото. Едни за за , други против. Това е същото и при политиката - едни са за БСП, други за ГЕРБ.
    Според мен модератор да взема страна е недопустимо. Бърка професионализма с личното мнение. Все едно модератора да банне всички подкрепящи Бойко Борисов, защото Бойко Борисов съсипа северна България.

Липса на професионализъм.

П.П. Ако модератор иска да си каже личната позиция - нека се регистрира като редовен член на форума и да се изкаже. Дори може да каже, че е модератор, но изказва чисто лична позиция.
    Прав си тук, но аз нямам право да се обаждам, щото Амстердам ме е банвала за твърде дълго време и не смея. Иначе и моето дете два пъти го хапят помияри пред блока. Засега сме приели само законови мерки и то единствено втория път. Викнахме Екоравновесие,които го прибраха. Това естествено предизвика едни много войнствени природозащитници от нашия блок да не ми говорят с месеци
    Бъркаш обаче, че тя няма друг ник с който си изразява свободните мнения...

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
      След няколко предупреждения, предприех мерки- бан за 1 месец.
      Недопустимо е във Форум за Инвеститори да толерирам постинги свързани с насилие над животни, тяхното коментиране, развиване и подкрепа.

Предубедеността ми е колкото на всеки нормален и психически здрав човек.
      Предполагам, че ако детето ти е нахапано от кучета, а недай си боже да умре, тогава друга песен ще пееш.

По този въпрос за бездомните кучета и опасността за живота на децата от тях има раздвоение в обществото. Едни за за , други против. Това е същото и при политиката - едни са за БСП, други за ГЕРБ.
      Според мен модератор да взема страна е недопустимо. Бърка професионализма с личното мнение. Все едно модератора да банне всички подкрепящи Бойко Борисов, защото Бойко Борисов съсипа северна България.

Липса на професионализъм.

П.П. Ако модератор иска да си каже личната позиция - нека се регистрира като редовен член на форума и да се изкаже. Дори може да каже, че е модератор, но изказва чисто лична позиция.

Коментар

Недопустимо е във Форум за Инвеститори да толерирам постинги свързани с насилие над животни, тяхното коментиране, развиване и подкрепа.

+1 , имаше и коментар от същия който призовава за евтанизиране на стари хора, бездомници и инвалиди. Което отново потвърждава думите ми, че насилието към животни е и първата крачка към насилие и над хора.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

В темата съм писал само, че въпроса трябва да се реши силово според мен без да уточнявам как. Кастрацията е също силово решение, макар и според мен явно недостатъчно. Получавам бан не за 1 ден, а за 1 месец, не за 1 тема, а за всички теми. Отделно не се прави разлика кое е сериозно и кое не за ниво на фором. Всичко това показва липса на преценка и нервност в решенията, т.е. непрофесионализъм. Или пък някаква предубеденост. Всъщност правете каквото искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от martingale1 Разгледай мнение
            Модератор amsterdam прави бан на ник(ове) в темата за Ботьо Тачков при чувствителни нарушения, демонстрирайки непрофесионализъм и липса на преценка, както и предубеденост. Моля вижте немодерирания архив на темата и баннатите участници. В зависимост от решението ви днес/утре, ще реша дали да продължа участието си в форума, което е от създаването на сайта.

Моля също така да не ми се промянят текстовете на мненията.

Коментар

• Модератор amsterdam прави бан на ник(ове) в темата за Ботьо Тачков при чувствителни нарушения, демонстрирайки непрофесионализъм и липса на преценка, както и предубеденост. Моля вижте немодерирания архив на темата и баннатите участници. В зависимост от решението ви днес/утре, ще реша дали да продължа участието си в форума, което е от създаването на сайта.

Моля също така да не ми се промянят текстовете на мненията.
              Last edited by martingale1; 09.02.2014, 18:04.

Коментар

• След покана от супер-модератор X_Y, темата изтрита

Цитат:
                Може и Вие да напишете мнение, за да започне това обсъждане.
                Не знам защо беше това обръщение към модератора, може би колегите са Ви изтрили нещо, но от този вид на темата наистина не става ясно какво точно искате, предполагам и затова така се е получило.

а Темата беше:
                JV фонд инвеститор метали
                Last edited by agronoma1; 10.01.2014, 13:12.

Коментар

• Приложение?

Инвесторе работите ли по приложение за котировки в реално време за Андроид?
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Инвесторе, нещо ми се гъби сайтът с реалните котировки. Та пак да си попитам. Вие правите ли нещо по въпроса с риъл котировките???

Коментар

• Инвесторе,

Излагате се много. Що за медия сте, специализирана в инвестиции и пазари, след като съобщавате за важна новина за дружество емитент на БФБ с един ден закъснение? Имам предвид новината за спряното от КФН вписване на новия СД на Слънчев брях АД.

Решението е от 30.12.2013. Новината е публикувана в сайтовете на редица медии както следва:

money.bg в 15:34 на 2 януари 2013
                      bTV в 15;50 на 2 януари 2013
                      в. "Труд" в 16:14 на 2 януари 2013
                      news.bg в 16:30 на 2 януари 2013
                      в. "24 часа" в 16:56 на 2 януари 2013
                      investor.bg в 12:28 на 3 януари 2013

Струва ми се, че стандартното извинение с празниците ще бъде доста неприемливо.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Честита Новата 2014г.- успешна и щастлива за всички работещи в Инвестор .БГ

По малко тролове и лузъри..повече професионални и инвестиционни прогнози и добър профит

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
                          Благодаря! Честита нова година и на tnm ! С пожелание за здраве, късмет, финансови успехи и осъществени планове!
                          Честита Нова година и на Вас, el.t! Честита и на останалите Ви колеги от екипа!

Дано през Новата да сте все така безпристрастна към пишещите тук /разбира се - безпристрастна към всички, с изключение на един наш общ виртуален познат.../

Дано през Новата, този наш общ познайник - най-после забележи у Вас качествата на преданата и чаровна дама на живота си..., па и да вземе - да се престраши и направи първата стъпка в реалните си взаимоотношения с Вас, el.t!

Пожеланията ми са искрени!

Коментар

• Благодаря! Честита нова година и на tnm ! С пожелание за здраве, късмет, финансови успехи и осъществени планове!

Коментар

• Честита Нова Година на целият екип на Инвестор!
                              Да сте живи и здрави!
                              Специални поздрави за модитата, с пожелание да гледат с по-благосклонно око на изцепките ни в "...30+"
                              Късмет и успех през 2014 година, младеж и девойки!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Благодаря !
                                Приятна работа ! Нака да е 3 в 1 - работа, удоволствие и профит !

Коментар

Working...
                                X