Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЗдравейте, забелязах, че услугата Ви отново не беше налична за около час. Услугата продължава да е недостъпна от чужбина и към момента, което ме навежда на мисълта, че отново сте били жертва на червените хибридна атака и отново блокирате външния достъп с цел защита на услугата. Надявам се работите и със службите по тези зачестили проблеми?
- Не мисля. Просто, платформата, отдавна не е сериозно осъвременявана, пълна е (отдавна) с грешки, заложени още на етап обучение на програмистите, някой е задрямал, друг не чул и не разбрал, и така. Няма да ти казвам, колко пъти, са им отправяни смислени и полезни предложения но, или не желаят, или не могат да ги приложат, или и двете. На ТОЗИ фон, претенциите им за "най-..." Медия, са трагикомични.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, забелязах, че услугата Ви отново не беше налична за около час. Услугата продължава да е недостъпна от чужбина и към момента, което ме навежда на мисълта, че отново сте били жертва на червените хибридна атака и отново блокирате външния достъп с цел защита на услугата. Надявам се работите и със службите по тези зачестили проблеми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоже ли кип калм или друг модератор да ми напише какво е разрешено да се пише и какво не- пиша путин е велик- бан за 10 дни, днес написах че навални е осъден отново- коментара изтрит. Тааааааа , какво може и какво не може да се пише
Правилата ви са прекалено разтегливи и всеки ги тълкува както си иска
освен да караме по метода проба-грешка
Напиши Путин не е велик, да видим дали ще те набабанят с бан
- 1 like
Коментар
-
Може ли кип калм или друг модератор да ми напише какво е разрешено да се пише и какво не- пиша путин е велик- бан за 10 дни, днес написах че навални е осъден отново- коментара изтрит. Тааааааа , какво може и какво не може да се пише
Правилата ви са прекалено разтегливи и всеки ги тълкува както си иска
- 1 like
Коментар
-
Прав е X_Y, само задръствате и бъгвате форума с идиотски картинки , без грам стойност.
Това е линк за бъгнатата тема.
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F/page2
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin- Днес, 21:32
Този коментар от v_tin е изтрит от X_Y
Причина: Заяждане.
Ако имате нещо за писане пишете го.Хибридните новини, които препращате тук замърсяват и свалят нивото на форума.
Чуствайте се официално предупреден.
ПП въпросният линк, който потребител имхотеп качва е от сайтове визуализиращи вашето ип, но това по никакъв начин не е обвързано с форума на Инвестор.бг. Когато видите това изображение виждате своето IP, но това по никой начин не помага на постналия го да разбере вашето.
Въпреки това да се чуства предупреден и той. Визирам потребител имхотеп.Last edited by keep_calm; 20.03.2022, 20:47.
- 1 like
Коментар
- Днес, 21:32
-
X_Y, какво се случва в този форум? Разрешава ли се на някой с админстратирни права, да публикува лични данни за други потребители? Пък ,ако е просто потребител, прикачил тракер, не е ли редно моментално да бъде баннат завинаги. Барабар, с всичките му никове. Изпадате в заканонарушения. Без да вземете мерки. Това вече е рецидив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеИмам въпрос към администрацията на сайта, а именно - има ли модератори тук, които пишат с други никове, като обикновени потребители? Ако да, то кои са те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеkeep_calm, стига бе, човек. Не се заяждам, с потребителя, който го е постнал. А с този, който е измислил по този начин правилата. Нямат никаква, логическа градация бановете. Дори и в българските закони, не е толкова малоумно оформена градацията на наказанията.Last edited by vikhunter; 18.03.2022, 09:19.
- 1 like
Коментар
Коментар