IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
    Тест
    Кво цвъкаш навсякъде, набананиха ли те ма кака?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Ти далеч не си от крайните. Войната макар и хибридно се води дори и тук в този форум. Редакцията не само може да помогне, но също и носи поне морална отговорност за случващото се на форумния фронт.
      Нищо не носи. Като отговорност. Носи дома парички. За тях, потъпква свободата на Словото.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

+1000
        Нулева толерантност ,защото вече става въпрос за война ! Деца биват убивани всеки ден,докато някакви ненормалници подкрепят тези убийства ПУБЛИЧНО във форума на инвестор.бг , отделно цвъкат спам и дезонформация нон-стоп ,което е много опасно ! А и за самите инвестор.бг
        Свидетелствата са за убийства от страна на укропите.

Коментар

• Тест

Коментар

• Абсолютен СРАМ за този сайт. Да се търпят хора, които даже искат да си направим преврат и да застанем на "правилната" страна ?!

Коментар

Уважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
              +1000
              Нулева толерантност ,защото вече става въпрос за война ! Деца биват убивани всеки ден,докато някакви ненормалници подкрепят тези убийства ПУБЛИЧНО във форума на инвестор.бг , отделно цвъкат спам и дезонформация нон-стоп ,което е много опасно ! А и за самите инвестор.бг

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Успокой се, Цецко.
                Ти далеч не си от крайните. Войната макар и хибридно се води дори и тук в този форум. Редакцията не само може да помогне, но също и носи поне морална отговорност за случващото се на форумния фронт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Проблема идва от пост. Мислех че е от някакъв символ или поредица от символи, но сега съм убеден, че е от изтриването на пост. Блокирах току що тази тема по същия начин: https://forum.investor.bg/forum/%D0%...361-windows-11
                  Ами сега си работи

Коментар

Уважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
                    Успокой се, Цецко.

Коментар

• Уважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
                      Министерство на електронното управление предприема действия за сигурността на електронните системи

Коментар

Проблема идва от пост. Мислех че е от някакъв символ или поредица от символи, но сега съм убеден, че е от изтриването на пост. Блокирах току що тази тема по същия начин: https://forum.investor.bg/forum/%D0%...361-windows-11
                        Ти си бетер руски хакер.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта

Коментар

• Мило сайтче! Разбирам защо са тролските статии в сайта. Все пак имате котки и кучета да храните. Обаче защо и форума трябва да бъде окончателно убит. Предложението ми, подкрепено от група английски учени и от трудовия колектив на 1-во ТВУ град Дулово, е да затворите всички чисто политически теми или да оставите само една обща за Политика. Барем така може да остане нещо за четене/обсъждане.

Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта
                            Определено има куролация.

Коментар

Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.

Коментар

• Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.

Коментар

Working...
                                X