Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ти далеч не си от крайните. Войната макар и хибридно се води дори и тук в този форум. Редакцията не само може да помогне, но също и носи поне морална отговорност за случващото се на форумния фронт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
+1000
Нулева толерантност ,защото вече става въпрос за война ! Деца биват убивани всеки ден,докато някакви ненормалници подкрепят тези убийства ПУБЛИЧНО във форума на инвестор.бг , отделно цвъкат спам и дезонформация нон-стоп ,което е много опасно ! А и за самите инвестор.бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеУважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
Нулева толерантност ,защото вече става въпрос за война ! Деца биват убивани всеки ден,докато някакви ненормалници подкрепят тези убийства ПУБЛИЧНО във форума на инвестор.бг , отделно цвъкат спам и дезонформация нон-стоп ,което е много опасно ! А и за самите инвестор.бг
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Успокой се, Цецко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проблема идва от пост. Мислех че е от някакъв символ или поредица от символи, но сега съм убеден, че е от изтриването на пост. Блокирах току що тази тема по същия начин: https://forum.investor.bg/forum/%D0%...361-windows-11
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеУважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
Коментар
-
Уважаема редакция, скъпи модератори, надявам се, че няма да изчакате молба от властите, а ще действате човечно и проактивно като блокирате профилите поне на най-крайните руски тролове тук.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Проблема идва от пост. Мислех че е от някакъв символ или поредица от символи, но сега съм убеден, че е от изтриването на пост. Блокирах току що тази тема по същия начин: https://forum.investor.bg/forum/%D0%...361-windows-11
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта
Коментар
-
Мило сайтче! Разбирам защо са тролските статии в сайта. Все пак имате котки и кучета да храните. Обаче защо и форума трябва да бъде окончателно убит. Предложението ми, подкрепено от група английски учени и от трудовия колектив на 1-во ТВУ град Дулово, е да затворите всички чисто политически теми или да оставите само една обща за Политика. Барем така може да остане нещо за четене/обсъждане.
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами не си виновен, днес ту работи, ту не. Какво да се прави, каквато държавата, такъв и сайта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОтваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
Коментар
Коментар