IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обмяна на опит

=============

- За 2 изтрити от модератор мнения на един потребител в рамките на 24 часа се налага автоматична забрана за публикуване на коментари за 5 дни;
    - За 5 изтрити от модератор мнения в рамките на 24 часа се налага автоматична забрана за публикуване на коментари за 10 дни.
    Дневник - Най-важното и най-новото, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.

Коментар

• Up sofix up2000 дали и възможно да се махне едната нула от ника ми, или да създавам нов?
      Просто този ник вече ме позори- отскоро мисля, че софикс ще иде към 200 с гигантска вероятност. Искам да съм актуален.

във връзка с наженената да червено политическа среда не отварям имайла си като мярка срещу следене и репресии, защото и това идва съвсем скоро, то моля да ми отговорите тук.
      Благодаря предварително.
      Last edited by Up sofix up2000; 15.03.2022, 13:40. Причина: грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

благодариш на ... които допуснаха АНТИБЪЛГАРСКА пропаганда на връх националния празник?
        Вярно, допуснаха, но все пак реагираха макар и късно.
        В случая ... е един, а именно автора на темата, който е същият и в темата за войната.
        Last edited by X_Y; 03.03.2022, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
          Инвесторе,
          Благодаря че заключихте темата за 3ти март!
          Моля,
          Обърнете внимания в темата за войната Русия-Украйна и заключете някои от потребителите. Много са кандидатите, но Вие решете....
          Благодаря!
          благодариш на ... които допуснаха АНТИБЪЛГАРСКА пропаганда на връх националния празник?
          Last edited by X_Y; 03.03.2022, 17:53.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Инвесторе,
            Благодаря че заключихте темата за 3ти март!
            Моля,
            Обърнете внимания в темата за войната Русия-Украйна и заключете някои от потребителите. Много са кандидатите, но Вие решете....
            Благодаря!

Коментар

• Нещо май ингор листа не работи?!

Вероятно и на вас не допадат такива цветни писания, та моля Ви оправете нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Подозирам че службите на киро харварда мръсната марионетка в момента контролират кибер пространството ни. В момента искат да видят верните войски на нато да ги изпратят на източният фронт. Мънито от англия ще бъде предводителя на натовският батальон и ще громи руснаците с джавелин
                ...или с таратанци. То все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Яка теория на конспирацията те е подгонила и тебе.
                  Подозирам че службите на киро харварда мръсната марионетка в момента контролират кибер пространството ни. В момента искат да видят верните войски на нато да ги изпратят на източният фронт. Мънито от англия ще бъде предводителя на натовският батальон и ще громи руснаците с джавелин

Коментар

• Добре бе, рубла, защо триеш истината? Има ли бъг или няма? Не се ли оплакват хората?

Коментар

Пак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
                      Яка теория на конспирацията те е подгонила и тебе.

Last edited by RUBLA; 02.03.2022, 22:21. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Три страници назад някой беше споделил, че по случайност е успял за заключи темата, без да иска.
                        Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.

=====================

Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
                        То и аз тъй. Затова, от 1997-ма, не програмирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Темата е затворена..Защо и докога..
                          Само страницата, не темата. Бъг.

Коментар

• Темата е затворена..Защо и докога..

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                              Заключена ли е темата за Украйна?
                              Sorry, you are not authorized to view this page
                              Три страници назад някой беше споделил, че по случайност е успял за заключи темата, без да иска.
                              Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.

=====================

Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.

Коментар

Пак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
                                Предлагам, направо да я закриват. Тъй де, на въпроса вече е отговорено.

Коментар

Working...
                                X