Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Яка теория на конспирацията те е подгонила и тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Три страници назад някой беше споделил, че по случайност е успял за заключи темата, без да иска.
Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.
=====================
Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТемата е затворена..Защо и докога..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЗаключена ли е темата за Украйна?
Sorry, you are not authorized to view this page
Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.
=====================
Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеПак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеУважаеми читатели,
През последните няколко дни към редица онлайн медии в страната, сред които и Investor.bg, се наблюдават засилени хакерски атаки. В резултат на такава зловредна намеса уебсайтът и форумът ни бяха временно недостъпни. Екипът ни успя да отстрани проблемите своевременно и работи активно върху предотвратяване на следващи злонамерени активности, насочени към системите на платформата ни. Междувременно продължаваме да следим и отразяваме за Вас както в уебсайта ни, така и в социалните ни мрежи, международната обстановка и всичко важно от света на бизнеса, пазарите и инвестициите съобразно най-високите професионални журналистически стандарти.
Благодарим Ви за търпението и разбирането.
С уважение,
Екипът на Investor.bg
Забелязах и липсата на няколко от троловете във форума, за което също изразявам своята благодарност! Не знам на Вас дали е направило впечатление, но Ви гарантирам, че на модератотите е направило - броят на изтритите коментари падна драстично. Дори в темата за войната към момента, в последните 5 страници няма нито един изтрит коментар! Тече усилена дискусия и не е нарушена свободата на словото. Но няма вече (толкова много) обиди и лични нападки. Надявам се и Вие сте доволни от постигнатите резултати. Крайно заслужена почивка и за модераторите.
Тук свършвам с форума и се пренасям към по-голямата Ви аудитория - изданието. Вярвам, че Ви е направило впечатление как шепа тролове се изхождат под половината ви статии. Много често коментарите им нямат никаква връзка с тескта в статията. За сметка на това обаче те са обидни и агресивни дори към самите Вас - журналистите, които сте се потрудили да подберете,напишете и редактирате статиите. Ще приложа само един пример, който надявам се да Ви бъде достатъчен. В статията, която описва атаката към издателската Ви групата, за която атака Вие бяхате така добри да напишете изявлението, обичайните тролове отново са се подиграли с Вас и с труда Ви. Докато издателската група загуби пари, троловете твърдят, че Вие не може да сте цел на атака!!! Моля Ви, вземете мерки - лесно е, троловете не са много.
https://www.investor.bg/bloomberg-tv...-voina-347055/
- 1 like
Коментар
-
Уважаеми читатели,
През последните няколко дни към редица онлайн медии в страната, сред които и Investor.bg, се наблюдават засилени хакерски атаки. В резултат на такава зловредна намеса уебсайтът и форумът ни бяха временно недостъпни. Екипът ни успя да отстрани проблемите своевременно и работи активно върху предотвратяване на следващи злонамерени активности, насочени към системите на платформата ни. Междувременно продължаваме да следим и отразяваме за Вас както в уебсайта ни, така и в социалните ни мрежи, международната обстановка и всичко важно от света на бизнеса, пазарите и инвестициите съобразно най-високите професионални журналистически стандарти.
Благодарим Ви за търпението и разбирането.
С уважение,
Екипът на Investor.bg
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧестита Баба Марта
Многото мнения тук при проблеми със спиране работата на сайта, показват големия интерес към форума на Инвестор. Няма друг подобен в българското пространство с таково разнообразие от теми, свързани с икономическия и политическия живот. Както и с разнообразие от гледни точки. В миналото съм критикувала някои модераторски решения, затова днес трябва да призная и устойчивата им политика да пазят относителната свобода в ефира! Мисля, че не си заслужава да се сърдите за дребни единични действия, а гледайте голямата картина!
Съфорумци, не забравяйте, че доброто ражда добро, а агресията, често провокира слабите хора към лавина от агресия. Смирете се и бъдете толерантни. Не търсете забрани, а търсете хоризонти!
Бъдете здрави!
Лаладжийски форуми - бол!
Тук сме заради акции, инвестиции и икономика! Литературните кръжоци - в други форуми!
Тук пазарът трябва да е номер 1 и да има пълна свобода.Last edited by shokova terapia; 01.03.2022, 14:01.Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Честита Баба Марта
Многото мнения тук при проблеми със спиране работата на сайта, показват големия интерес към форума на Инвестор. Няма друг подобен в българското пространство с таково разнообразие от теми, свързани с икономическия и политическия живот. Както и с разнообразие от гледни точки. В миналото съм критикувала някои модераторски решения, затова днес трябва да призная и устойчивата им политика да пазят относителната свобода в ефира! Мисля, че не си заслужава да се сърдите за дребни единични действия, а гледайте голямата картина!
Съфорумци, не забравяйте, че доброто ражда добро, а агресията, често провокира слабите хора към лавина от агресия. Смирете се и бъдете толерантни. Не търсете забрани, а търсете хоризонти!
Бъдете здрави!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар