If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инвесторе.... майката разказахте на форума...
Спрете се, да го подхвърляте като горещ картоф в ръцете на куци програмисти или такива без идея програмистки опит!!!
Съсипахте вече и тайминга - последните по време актуализирани теми, не се ъпдейтват по време!
Назначете си хора професионалисти и спрете тез простотии и експерименти с хора които са НЕКОМПЕТЕНТНИ!!!
Не е лошо да си некомпетентен и да се поучиш.!
Лошо е да си тъпанар завинаги!!!
Уважаеми Investor-е,
дай моля те, на твоите инвеститори дивидент в килобайти. Поне 20%, а ако може 200%, ще е по-добре!
Сега, като качваме картинки, те трябва да са до 100 килобайта. Много скромно е това, почти мизерно
Ако искам да кача един баланс, трябва да го разделя на 2, да го запиша като 2 картинки, да го кропна да няма бели полета, да го ресайзна да спестя памет, и няколко пъти да го сейфвам с все по-ниско и по-ниско качество, за да сляза под 100 килобайта...
Поста съдържа заплаха в обществен форум (по всички правила е директен БАН ) ,рапортуван е и въпреки това не се трие,а парадоксално и за мен самия, се изтри моя отговор ,че не мога да бъда сплашван по никакъв начин,особедно пък от потребител като този.
Откога инвестор.бг заплашва потребители с различно мнение за пазара с бан и обслужва ли екипа на инвестор.бг чужди интереси(користно или не) като манипулира мнението на участниците на пазара ?
Намелете троленето в теми за позиции, които е явно, че не търгувате.
Не нападайте и обиждайте останалите участници.
Сдържайте агресията си. Форумът не е място за решаване на проблемите ви с гнева.
Поста съдържа заплаха в обществен форум (по всички правила е директен БАН ) ,рапортуван е и въпреки това не се трие,а парадоксално и за мен самия, се изтри моя отговор ,че не мога да бъда сплашван по никакъв начин,особедно пък от потребител като този.
Откога инвестор.бг заплашва потребители с различно мнение за пазара с бан и обслужва ли екипа на инвестор.бг чужди интереси(користно или не) като манипулира мнението на участниците на пазара ?
Фактът, че желая икономическите трусове в България да бъдат по-леки за болшинството от хората - не е причина да бъда наречен "путинист" от моя опонент, а след като и аз го определих като "путинист" - веднага да изтриете моят пост с резолюция "обида".
Обяснявам: моето становище за по-евтин руски газ по тръбите - е подкрепено от целия ЕС, който говори за санкции, но зарежда хранилищата си и в тоя момент.
Това, че харесвам по-евтиният газ - който в случая е руски - не ме прави путинист, а единствено говори за желанието ми - аз и вие - да живеем сравнително безкризисно!
Надявам се да сте на моето мнение.
А защо оставихте обидата от поста на колегата, но изтрихте само моя пост?
В смисъла на горното, той (индианеца) е путинист, защото помага на Путин да не продава евтин газ, от който аз бих желал да се възползваМЕ (с вас)!
Днес, 12:31
Този коментар от barbaron е изтрит от keep_calm
Причина: пишете мнения без да спамите за норматив
Ако той е неспособен да прави разлика между спамери и анализатори на фалшиви новини, той няма място като модератор в този форум !
Че ти си най големия спамер и трол . Какво си заревал като пе...рас в Булонския лес.
Трима , четирима като теб приключихте този български инвеститорски форум за два месеца .
И никога повече няма да се възстанови.
v_tin,
Разбирам,че сте на норма, но не задръствайте темите със съдържание,което е явно,че копи-пействате. Ако имате нещо да напишете заповядайте. Ако просто следвате задачи и норматив за деня - другаде.
Ne се безпокойте не съм на норма и определено копи- пействам. В случая наистина статията беше наистина голяма, но си струва да се прочете за да се разберат някой процеси в съвременното общество, а именно че на правото му е отнето правото. Нито имам норматив , нито следвам задачи
От 2-3 дни се дразня от една реклама на първа страница на Инвестора.
В една дума - 2 грешки....
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !
Може дори с 5 грешки.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !
Таааа, дерзайте !
Таааа, дерзайте !
Коментар