IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Подозирам че службите на киро харварда мръсната марионетка в момента контролират кибер пространството ни. В момента искат да видят верните войски на нато да ги изпратят на източният фронт. Мънито от англия ще бъде предводителя на натовският батальон и ще громи руснаците с джавелин
    ...или с таратанци. То все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Яка теория на конспирацията те е подгонила и тебе.
      Подозирам че службите на киро харварда мръсната марионетка в момента контролират кибер пространството ни. В момента искат да видят верните войски на нато да ги изпратят на източният фронт. Мънито от англия ще бъде предводителя на натовският батальон и ще громи руснаците с джавелин

Коментар

• Добре бе, рубла, защо триеш истината? Има ли бъг или няма? Не се ли оплакват хората?

Коментар

Пак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
          Яка теория на конспирацията те е подгонила и тебе.

Last edited by RUBLA; 02.03.2022, 23:21. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Три страници назад някой беше споделил, че по случайност е успял за заключи темата, без да иска.
            Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.

=====================

Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.
            То и аз тъй. Затова, от 1997-ма, не програмирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Темата е затворена..Защо и докога..
              Само страницата, не темата. Бъг.

Коментар

• Темата е затворена..Защо и докога..

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                  Заключена ли е темата за Украйна?
                  Sorry, you are not authorized to view this page
                  Три страници назад някой беше споделил, че по случайност е успял за заключи темата, без да иска.
                  Не съм го пробвал, дали се репродуцира, но е възможно да има бъг в софтуера - като се знам, какъв програмист съм и ме е страх да отида на лекар.

=====================

Отваря ли ви се горещата тема? При мен не и мисля, че този път аз съм виновен Качих линк към Youtube, но не ми хареса как излиза и изтрих поста, след което страницата стана недостъпна. Ако това може да помогне за генералното решение на проблема с проблемните теми.

Коментар

Пак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми
                    Предлагам, направо да я закриват. Тъй де, на въпроса вече е отговорено.

Коментар

• Пак има проблем с темата Украйна-Русия. Хакери ли ви атакуват вие ли я затваряте службите ли... защо само в тази тема има такива проблеми

Коментар

• Заключена ли е темата за Украйна?
                        Sorry, you are not authorized to view this page

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                          Уважаеми читатели,

През последните няколко дни към редица онлайн медии в страната, сред които и Investor.bg, се наблюдават засилени хакерски атаки. В резултат на такава зловредна намеса уебсайтът и форумът ни бяха временно недостъпни. Екипът ни успя да отстрани проблемите своевременно и работи активно върху предотвратяване на следващи злонамерени активности, насочени към системите на платформата ни. Междувременно продължаваме да следим и отразяваме за Вас както в уебсайта ни, така и в социалните ни мрежи, международната обстановка и всичко важно от света на бизнеса, пазарите и инвестициите съобразно най-високите професионални журналистически стандарти.

Благодарим Ви за търпението и разбирането.

С уважение,

Екипът на Investor.bg
                          Благодаря Ви г-н Попов, както и на Екипa на Инвестор. Виждам, че в стила на вече уволнения министър на отбраната, избягвате да давате квалификации като война или поне хибридна в изявлението, но все пак е похвално, че го направихте.
                          Забелязах и липсата на няколко от троловете във форума, за което също изразявам своята благодарност! Не знам на Вас дали е направило впечатление, но Ви гарантирам, че на модератотите е направило - броят на изтритите коментари падна драстично. Дори в темата за войната към момента, в последните 5 страници няма нито един изтрит коментар! Тече усилена дискусия и не е нарушена свободата на словото. Но няма вече (толкова много) обиди и лични нападки. Надявам се и Вие сте доволни от постигнатите резултати. Крайно заслужена почивка и за модераторите.
                          Тук свършвам с форума и се пренасям към по-голямата Ви аудитория - изданието. Вярвам, че Ви е направило впечатление как шепа тролове се изхождат под половината ви статии. Много често коментарите им нямат никаква връзка с тескта в статията. За сметка на това обаче те са обидни и агресивни дори към самите Вас - журналистите, които сте се потрудили да подберете,напишете и редактирате статиите. Ще приложа само един пример, който надявам се да Ви бъде достатъчен. В статията, която описва атаката към издателската Ви групата, за която атака Вие бяхате така добри да напишете изявлението, обичайните тролове отново са се подиграли с Вас и с труда Ви. Докато издателската група загуби пари, троловете твърдят, че Вие не може да сте цел на атака!!! Моля Ви, вземете мерки - лесно е, троловете не са много.

https://www.investor.bg/bloomberg-tv...-voina-347055/

Click image for larger version

Name:	z.jpg
Views:	1
Size:	19.4 КБ
ID:	3883110
                          Блокирането на 45 хиляди интернет адреса от ГДБОП е превантивна мярка за защита на българските национални интереси, посочи Светлин Илиев

Коментар

• Уважаеми читатели,

През последните няколко дни към редица онлайн медии в страната, сред които и Investor.bg, се наблюдават засилени хакерски атаки. В резултат на такава зловредна намеса уебсайтът и форумът ни бяха временно недостъпни. Екипът ни успя да отстрани проблемите своевременно и работи активно върху предотвратяване на следващи злонамерени активности, насочени към системите на платформата ни. Междувременно продължаваме да следим и отразяваме за Вас както в уебсайта ни, така и в социалните ни мрежи, международната обстановка и всичко важно от света на бизнеса, пазарите и инвестициите съобразно най-високите професионални журналистически стандарти.

Благодарим Ви за търпението и разбирането.

С уважение,

Екипът на Investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Честита Баба Марта

Многото мнения тук при проблеми със спиране работата на сайта, показват големия интерес към форума на Инвестор. Няма друг подобен в българското пространство с таково разнообразие от теми, свързани с икономическия и политическия живот. Както и с разнообразие от гледни точки. В миналото съм критикувала някои модераторски решения, затова днес трябва да призная и устойчивата им политика да пазят относителната свобода в ефира! Мисля, че не си заслужава да се сърдите за дребни единични действия, а гледайте голямата картина!
                              Съфорумци, не забравяйте, че доброто ражда добро, а агресията, често провокира слабите хора към лавина от агресия. Смирете се и бъдете толерантни. Не търсете забрани, а търсете хоризонти!
                              Бъдете здрави!
                              Боли ни нас щепсела за модераторските им решения и политиката която правят със или без относителната свобода.
                              Лаладжийски форуми - бол!
                              Тук сме заради акции, инвестиции и икономика! Литературните кръжоци - в други форуми!
                              Тук пазарът трябва да е номер 1 и да има пълна свобода.
                              Last edited by shokova terapia; 01.03.2022, 14:01.
                              Не е препоръка

Коментар

• Честита Баба Марта

Многото мнения тук при проблеми със спиране работата на сайта, показват големия интерес към форума на Инвестор. Няма друг подобен в българското пространство с таково разнообразие от теми, свързани с икономическия и политическия живот. Както и с разнообразие от гледни точки. В миналото съм критикувала някои модераторски решения, затова днес трябва да призная и устойчивата им политика да пазят относителната свобода в ефира! Мисля, че не си заслужава да се сърдите за дребни единични действия, а гледайте голямата картина!
                                Съфорумци, не забравяйте, че доброто ражда добро, а агресията, често провокира слабите хора към лавина от агресия. Смирете се и бъдете толерантни. Не търсете забрани, а търсете хоризонти!
                                Бъдете здрави!

Коментар

Working...
                                X