IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прав е X_Y, само задръствате и бъгвате форума с идиотски картинки , без грам стойност.
    Това е линк за бъгнатата тема.

https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F/page2

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
      • Днес, 21:32
        Този коментар от v_tin е изтрит от X_Y
        Причина: Заяждане.
      Сори, не се заяждам, но това е истината
      При последваща серия copy/paste новини от вашите източници ще ви наложа перманентен бан.
      Ако имате нещо за писане пишете го.Хибридните новини, които препращате тук замърсяват и свалят нивото на форума.
      Чуствайте се официално предупреден.

ПП въпросният линк, който потребител имхотеп качва е от сайтове визуализиращи вашето ип, но това по никакъв начин не е обвързано с форума на Инвестор.бг. Когато видите това изображение виждате своето IP, но това по никой начин не помага на постналия го да разбере вашето.

Въпреки това да се чуства предупреден и той. Визирам потребител имхотеп.
      Last edited by keep_calm; 20.03.2022, 21:47.

Коментар

• Това е дразнене и заяждане, не се разпространяват данни. Все пак ще вземем мерки.
        रादोस्त

Коментар

• X_Y, какво се случва в този форум? Разрешава ли се на някой с админстратирни права, да публикува лични данни за други потребители? Пък ,ако е просто потребител, прикачил тракер, не е ли редно моментално да бъде баннат завинаги. Барабар, с всичките му никове. Изпадате в заканонарушения. Без да вземете мерки. Това вече е рецидив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            Имам въпрос към администрацията на сайта, а именно - има ли модератори тук, които пишат с други никове, като обикновени потребители? Ако да, то кои са те?

​​​
            Не знам, дали някой от тях, ще се осмели да отговори честно но, ще изкажа собствено подозрение че, да, има. Кой точно и с какъв ник - не знам но, има разни, чувстват се пределно самоуверено и, почти винаги, вместо тях, когато се държат нагло и предизвикателно, изтриват уязвената, обидена страна. Така мисля.

Коментар

• Имам въпрос към администрацията на сайта, а именно - има ли модератори тук, които пишат с други никове, като обикновени потребители? Ако да, то кои са те?

​​​
              Last edited by Flanker; 18.03.2022, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
                keep_calm, стига бе, човек. Не се заяждам, с потребителя, който го е постнал. А с този, който е измислил по този начин правилата. Нямат никаква, логическа градация бановете. Дори и в българските закони, не е толкова малоумно оформена градацията на наказанията.
                Кип калм като система С400 разстрелва всеки, който посмее да обезпокои сороската дружинка.
                Last edited by vikhunter; 18.03.2022, 10:19.

Коментар

• keep_calm, стига бе, човек. Не се заяждам, с потребителя, който го е постнал. А с този, който е измислил по този начин правилата. Нямат никаква, логическа градация бановете. Дори и в българските закони, не е толкова малоумно оформена градацията на наказанията.

Коментар

• Дали има шанс да промените заглавието на темата за Дронамикс? IPO-то мина отдавна! Благодаря

Коментар

• Обмяна на опит

=============

- За 2 изтрити от модератор мнения на един потребител в рамките на 24 часа се налага автоматична забрана за публикуване на коментари за 5 дни;
                      - За 5 изтрити от модератор мнения в рамките на 24 часа се налага автоматична забрана за публикуване на коментари за 10 дни.
                      Дневник - Най-важното и най-новото, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.

Коментар

• Up sofix up2000 дали и възможно да се махне едната нула от ника ми, или да създавам нов?
                        Просто този ник вече ме позори- отскоро мисля, че софикс ще иде към 200 с гигантска вероятност. Искам да съм актуален.

във връзка с наженената да червено политическа среда не отварям имайла си като мярка срещу следене и репресии, защото и това идва съвсем скоро, то моля да ми отговорите тук.
                        Благодаря предварително.
                        Last edited by Up sofix up2000; 15.03.2022, 14:40. Причина: грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

благодариш на ... които допуснаха АНТИБЪЛГАРСКА пропаганда на връх националния празник?
                          Вярно, допуснаха, но все пак реагираха макар и късно.
                          В случая ... е един, а именно автора на темата, който е същият и в темата за войната.
                          Last edited by X_Y; 03.03.2022, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Инвесторе,
                            Благодаря че заключихте темата за 3ти март!
                            Моля,
                            Обърнете внимания в темата за войната Русия-Украйна и заключете някои от потребителите. Много са кандидатите, но Вие решете....
                            Благодаря!
                            благодариш на ... които допуснаха АНТИБЪЛГАРСКА пропаганда на връх националния празник?
                            Last edited by X_Y; 03.03.2022, 18:53.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Инвесторе,
                              Благодаря че заключихте темата за 3ти март!
                              Моля,
                              Обърнете внимания в темата за войната Русия-Украйна и заключете някои от потребителите. Много са кандидатите, но Вие решете....
                              Благодаря!

Коментар

• Нещо май ингор листа не работи?!

Вероятно и на вас не допадат такива цветни писания, та моля Ви оправете нещата.

Коментар

Working...
                                X