Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДо дирекцията на Инвестор.бг
Моля да ми отговорите на какво основание keep_calm си позволява да реагира така на една моя реплика в темата
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...81%D0%B8%D1%8F- Днес, 12:31
Този коментар от barbaron е изтрит от keep_calm
Причина: пишете мнения без да спамите за норматив
Трима , четирима като теб приключихте този български инвеститорски форум за два месеца .
И никога повече няма да се възстанови.
- 8 Харесвания
Коментар
- Днес, 12:31
-
До дирекцията на Инвестор.бг
Моля да ми отговорите на какво основание keep_calm си позволява да реагира така на една моя реплика в темата
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...81%D0%B8%D1%8F- Днес, 12:31
Този коментар от barbaron е изтрит от keep_calm
Причина: пишете мнения без да спамите за норматив
Last edited by barbaron; 10.04.2022, 19:49.
- 1 like
Коментар
- Днес, 12:31
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнениеv_tin,
Разбирам,че сте на норма, но не задръствайте темите със съдържание,което е явно,че копи-пействате. Ако имате нещо да напишете заповядайте. Ако просто следвате задачи и норматив за деня - другаде.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 2-3 дни се дразня от една реклама на първа страница на Инвестора.
В една дума - 2 грешки....
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОт 2-3 дни се дразня от една реклама на първа страница на Инвестора.
За ваше успокоение има четирибуквана дума, която може да се напише с 4 грешки...
Таааа, дерзайте !
Коментар
-
Таааа, дерзайте !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЗдравейте, забелязах, че услугата Ви отново не беше налична за около час. Услугата продължава да е недостъпна от чужбина и към момента, което ме навежда на мисълта, че отново сте били жертва на червените хибридна атака и отново блокирате външния достъп с цел защита на услугата. Надявам се работите и със службите по тези зачестили проблеми?
- Не мисля. Просто, платформата, отдавна не е сериозно осъвременявана, пълна е (отдавна) с грешки, заложени още на етап обучение на програмистите, някой е задрямал, друг не чул и не разбрал, и така. Няма да ти казвам, колко пъти, са им отправяни смислени и полезни предложения но, или не желаят, или не могат да ги приложат, или и двете. На ТОЗИ фон, претенциите им за "най-..." Медия, са трагикомични.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, забелязах, че услугата Ви отново не беше налична за около час. Услугата продължава да е недостъпна от чужбина и към момента, което ме навежда на мисълта, че отново сте били жертва на червените хибридна атака и отново блокирате външния достъп с цел защита на услугата. Надявам се работите и със службите по тези зачестили проблеми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоже ли кип калм или друг модератор да ми напише какво е разрешено да се пише и какво не- пиша путин е велик- бан за 10 дни, днес написах че навални е осъден отново- коментара изтрит. Тааааааа , какво може и какво не може да се пише
Правилата ви са прекалено разтегливи и всеки ги тълкува както си иска
освен да караме по метода проба-грешка
Напиши Путин не е велик, да видим дали ще те набабанят с бан
- 1 like
Коментар
-
Може ли кип калм или друг модератор да ми напише какво е разрешено да се пише и какво не- пиша путин е велик- бан за 10 дни, днес написах че навални е осъден отново- коментара изтрит. Тааааааа , какво може и какво не може да се пише
Правилата ви са прекалено разтегливи и всеки ги тълкува както си иска
- 1 like
Коментар
Коментар