If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И какво да правя сега като не помня с кой имейл съм си правил профила Да не се наложи да правя нов профил
Ти пак си добре, че не помниш мейла си.
А аз го помня, защото не съм го променял.
И при това системата ми казва, че потребител с моя мейл не съществува?!!!
Алоооо,
Инвесторе,
Вие гъбаркате ли се с нас???
Абе, хора, вие нарочно ли искате да разкарате старите си потребители? Имате ли представа как се възстановява профил, създаден преди 10-12 години по мейл. Само по някакво чудо успях да се логна отново...
Абе, хора, това начин да разкарате старите потребители ли е? Ние сме се регнали тук преди 10-12 години, имате ли идея колко от нас пазят и помнят мейлите си от тогава? Само по някакво чудо успях да вляза в профила си...
Много добре се е получила и частта с достъпа до коментарите и постовете на портебител. Изчезна ми също организацията на форума по категории. Предлагам при следващ ъпгрейд направо да разбъркате хронологията на постовете в темата. Бе направо постовете разбъркайте!
Молодцы!
А линка към профила на артията дето се явявше там над форумната тема за нея ? Излишен -да?
Моят, мейл си съществува, но ми пише, че не е активен и не мога да се логна. Когато искам нова регистрация изведнъж мейла го имало ,но има друг / естествено аз/ потребител с тази поща. Объркана работа !!!
Докато стигна до форума, направо пощурях . Добре, че не съм си сменял имейла и го карам с един основен. Толкова ли е трудно, да се напише едно съобщение: "Паролата Ви е изтекла! Моля, сменете я!" Изненадан съм от новият облик на сайта, но няма "Уау", а по-скоро "Ауу" !!!
Много добре се е получила и частта с достъпа до коментарите и постовете на портебител. Изчезна ми също организацията на форума по категории. Предлагам при следващ ъпгрейд направо да разбъркате хронологията на постовете в темата. Бе направо постовете разбъркайте!
Дори без да имам достъп до инфо за посещенията на сайта съм почти сигурен, че най много читателите им се задържат в страниците на форума. Икономически новини мога да си чета и другаде, ето защо не разбирам как така с лека ръка убиват форума!?!? Един път го влошиха преди няколко години - качването на снимки и видео стана по-трудно, часовниците им са в нечия чужда часова зона и т.н.
Няма ли ХР капитал да инвестират в някое дружество(тип Рекурсив), което да поддържа читав икономически/финансов/борсов сайт и форум с нормални графики и вярна информация?!?!
Моди X-Y, защо изтрихте линковете - хем не ни искате тук, а триете местата където може да се изнесем.
п.п.това че скапват форума може да е намигване че ще намаляват щата и на модитата - скоро и вие може да си търсите форум, като нас
Коментар