Аз също съм се регистрирал с незнайно какъв е-мейл. Такава промяна не се прави от днес за утре, а се информира общността и се дава възможност за актуализация на тази информация, ако по някаква причина е решено, че това е необходимо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нямам думи просто ! Ти не помниш с кой имейл, а при мен е още по лошо ! Имейла, с който съм регистриран отдавна е невалиден и не може да се ползва и няма как да получа нова парола там ! Май ще прекратяваме писането тук ! Няма такава излагация от уж сериозен финансово-икономически сайт !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ какво да правя сега като не помня с кой имейл съм си правил профила Да не се наложи да правя нов профил
- 3 Харесвания
Коментар
-
значи аз сега просто ще букмаркна и почна да използвам https://www.investor.bg/forum/comments/ вместо https://www.investor.bg, но пак е затруднение
- 1 like
Коментар
-
Investor - Вие сериоазно ли?
И какво ми е станало с акаунта. Защо от login страницата , като опитам да си сменя паролата ми казва "невалиден емейл адрес" при положение че аз се идентифицирам с VNM a не с email?
Защо ако искам да разгледам няколко теми от форума всеки път трябва да минавам през .../главно меню/форум/- тн.н.
Един път като съм във форума искам там да си стоя. То и без това главната страница не я чета.Last edited by VNM; 08.08.2022, 11:20.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Няма да пиша нищо, защото само нецензурни мисли ми се въртят
пп поне изкарайте в шапката линк към форума
не се маркират темите като прочетени
като се правят такива промени, основната цел е да стане по-френдли, а тук л@..аLast edited by Yori; 08.08.2022, 11:05.
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеМоля, върнете стария дизайн на сайта.
Успешен ден на всички
силно се съмнявам,
защото тогава някои ще трябва да връщат и едни пари....
А мечка мед връща ли?!
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар