Моят, мейл си съществува, но ми пише, че не е активен и не мога да се логна. Когато искам нова регистрация изведнъж мейла го имало ,но има друг / естествено аз/ потребител с тази поща. Объркана работа !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Дори без да имам достъп до инфо за посещенията на сайта съм почти сигурен, че най много читателите им се задържат в страниците на форума. Икономически новини мога да си чета и другаде, ето защо не разбирам как така с лека ръка убиват форума!?!? Един път го влошиха преди няколко години - качването на снимки и видео стана по-трудно, часовниците им са в нечия чужда часова зона и т.н.
Няма ли ХР капитал да инвестират в някое дружество(тип Рекурсив), което да поддържа читав икономически/финансов/борсов сайт и форум с нормални графики и вярна информация?!?!
Моди X-Y, защо изтрихте линковете - хем не ни искате тук, а триете местата където може да се изнесем.
п.п.това че скапват форума може да е намигване че ще намаляват щата и на модитата - скоро и вие може да си търсите форум, като насLast edited by tony1975; 08.08.2022, 13:39.
- 15 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ цитати не ми дава....Инфостока е на същия собственик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеосвен да пишем на инфостоката за си направят един форум...
един форум иска денонощна поддръжка, иначе ботовете го осират
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар