IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моят, мейл си съществува, но ми пише, че не е активен и не мога да се логна. Когато искам нова регистрация изведнъж мейла го имало ,но има друг / естествено аз/ потребител с тази поща. Объркана работа !!!

Коментар

• Докато стигна до форума, направо пощурях . Добре, че не съм си сменял имейла и го карам с един основен. Толкова ли е трудно, да се напише едно съобщение: "Паролата Ви е изтекла! Моля, сменете я!" Изненадан съм от новият облик на сайта, но няма "Уау", а по-скоро "Ауу" !!!

Коментар

• Не мога да преценя добър ли е новият дизайн, защото го гледам на телефона. Както и да е - добър ден на всички с подновената регистрация.
        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Аз не мога да си вляза в профила - иска ми мейл, който вече не съществува

Коментар

• Много добре се е получила и частта с достъпа до коментарите и постовете на портебител. Изчезна ми също организацията на форума по категории. Предлагам при следващ ъпгрейд направо да разбъркате хронологията на постовете в темата. Бе направо постовете разбъркайте!

Молодцы!

Коментар

• Поносим дизастър. Старият дизайн и функционалност бяха по-добри.

Коментар

• Дори без да имам достъп до инфо за посещенията на сайта съм почти сигурен, че най много читателите им се задържат в страниците на форума. Икономически новини мога да си чета и другаде, ето защо не разбирам как така с лека ръка убиват форума!?!? Един път го влошиха преди няколко години - качването на снимки и видео стана по-трудно, часовниците им са в нечия чужда часова зона и т.н.

Няма ли ХР капитал да инвестират в някое дружество(тип Рекурсив), което да поддържа читав икономически/финансов/борсов сайт и форум с нормални графики и вярна информация?!?!

Моди X-Y, защо изтрихте линковете - хем не ни искате тук, а триете местата където може да се изнесем.
                п.п.това че скапват форума може да е намигване че ще намаляват щата и на модитата - скоро и вие може да си търсите форум, като нас
                Last edited by tony1975; 08.08.2022, 13:39.

Коментар

• Добре, де как ще помня имейл от преди 15 години..вие сериозни ли сте?????????????????

Отивам към мижав интерес
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Напълно одобрявам новия дизайн! В хаоса е истината, колкото по-тъпо и отблъскващо, толкова по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      И цитати не ми дава....Инфостока е на същия собственик.
                      не го ли взеха момчетата от Money.bg?

Коментар

• И цитати не ми дава....Инфостока е на същия собственик.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                          освен да пишем на инфостоката за си направят един форум...
                          Най-лесно ще стане към някой съществуващ и добре работещ форум да се открие икономическа част
                          един форум иска денонощна поддръжка, иначе ботовете го осират

Коментар

• И сега какъв ми е майла, че не се сещам! така се затрива сайт остават само платените тролове, може пък това да е целта!

Коментар

• освен да пишем на инфостоката за си направят един форум...

Коментар

• Ако някой има предложение, къде да се изместим, моля да сподели...

Коментар

Working...
                                X