IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
    Здравейте!
    Едно предложение. Ако е възможно да създадете и поддържате тема от рода на "Какво се случва днес на БФБ", където да се пишат крайните срокове на търговия с права или с акции даващи право на дивидент. Или както е днес, Ден на акции.
    Хубаво предложение, ама и един въпрос: Кой ще го прави?
    Ако ще си ти - отваряй темата и започвай! Никой няма да ти пречи.
    Ако очакваш някой друг да върши "черната" работа - успех в търсенето му!

Днес например има:
    Общи събрания - 7
    Първично публично предлагане - 1
    Аукцион за права - 1
    Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 53
    Промени по емисии - 1
    Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия - 3
    Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
    Крайна дата за прехвърляне на права - 1
    Ден за акции

Утре:
    ОСА - 7
    Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия- 1
    Лихвено плащане - 1
    Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
    Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 2
    Последна дата за записване акции от увеличение на капитал - 1
    Онлайн среща с инвеститори - 2

Коментар

• Първоначално изпратено от top

Аз съм ок да ми изтрият всички мнения за деня, защото са безсмислени, отговарял съм на тебе.
      За мен е важно, че ти си ги прочел, почувствал си се безсилен, оплакал си се на други.

това, че е многоников всички го знаем
      модераторите също го знаят
      Last edited by mibova; 12.06.2024, 17:42.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
        Мибова добре си върши работата.
        Ти си като малко дете, като ти вземат близалката и отиваш да се оплакваш на лелката. Нямаш топки сам да се защитиш, а памперса е пълен.
        Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв. !
        чудесно предложение
        Last edited by mibova; 12.06.2024, 17:41.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
          Ти си като малко дете, като ти вземат близалката и отиваш да се оплакваш на лелката. Нямаш топки сам да се защитиш, а памперса е пълен.
          Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв. !
          Първоначално изпратено от top
          Аз съм ок да ми изтрият всички мнения за деня, защото са безсмислени, отговарял съм на тебе.
          За мен е важно, че ти си ги прочел, почувствал си се безсилен, оплакал си се на други.
          Когато те бият с аргументи и те направят за две стотинки,а ти в същото време имаш големи загуби и си психически лабилен и да включиш лакномета не е сила.Показваш слабост и че си наранен. Не да те трият,трябва бан 1 седмица поне за каруцарските ти псувни.

А аз рапортувам изключително слаба модераторска работа на Мибова,а не да ти падам на нивото..Последния път като го направих, ми изтриха акаунта без предупреждение.Да видим сега дали ще е същото,но дълбоко се съмнявам
          Last edited by danetha; 14.06.2024, 07:57.

Коментар

• Мибова добре си върши работата.
            Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв.
            Last edited by mibova; 12.06.2024, 17:40.

Коментар

• Много бавна и слаба реакция от модератор Мибова.
              Определено не си върши добре работата.
              После потребителите били виновни и ги банваме,защото модераторите ни са некомпетентни.

п.с.Модератор Мибова изглежда не е и безпристрастна.
              Рапортувах пост с много груб тон и то два пъти.Беше оставен 2 часа без модераторска намеса.Интересното е,че 5 секунти точно,ама точно 5 не минути,а секунди, след като отговорих на този пост с цитат,мненията и на двамата бяха изтрити.И това става за втори път днес.Мибова как ще ги обясниш тези неща?
              Last edited by danetha; 12.06.2024, 18:32.

Коментар

• Здравейте!
                Едно предложение. Ако е възможно да създадете и поддържате тема от рода на "Какво се случва днес на БФБ", където да се пишат крайните срокове на търговия с права или с акции даващи право на дивидент. Или както е днес, Ден на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Модитата са пълен пас относно архитекта добре че работи блок листата ,омръзна ми едно и също по темата NYSE
                  Бомби евреи и късо
                  Няма ли начин този индивид да си пише само в неговата си тема няма смисъл да му четем глупостите и по други теми..
                  Е, влизането, четенето изписването в темите тук, е акт доброволен и насила, никой не може да те накара, нали така?

Коментар

• Модитата са пълен пас относно архитекта добре че работи блок листата ,омръзна ми едно и също по темата NYSE
                    Бомби евреи и късо
                    Няма ли начин този индивид да си пише само в неговата си тема няма смисъл да му четем глупостите и по други теми..

Коментар

• Модитата са истински суеци в темата за ПИБ, а и не само

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Как ще се разпределят причините за премахване "Неприемливо", "Заяждане", "Не е по темата", "Обида" и др. ?
                        Поименно. За теб, за мен, за другите неудобни...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Инвесторе, пуснете такава функционалност - мненията се изтриват автоматично след 2 часа. (Примерно)
                          Така няма да има "субективна модерация", ще имате винаги чисти сървъри и теми, а и много повече кликове....
                          Как ще се разпределят причините за премахване "Неприемливо", "Заяждане", "Не е по темата", "Обида" и др. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Инвесторе, пуснете такава функционалност - мненията се изтриват автоматично след 2 часа. (Примерно)
                            Така няма да има "субективна модерация", ще имате винаги чисти сървъри и теми, а и много повече кликове....
                            Да, наистина.Това е Идея: Кой прочел-прочел, другите са балами.

Коментар

• Инвесторе, пуснете такава функционалност - мненията се изтриват автоматично след 2 часа. (Примерно)

Коментар

• Благодаря и на двама ви, успях!

Коментар

Working...
                                X