Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Last edited by dimi71; 12.06.2024, 21:09.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеЗдравейте!
Едно предложение. Ако е възможно да създадете и поддържате тема от рода на "Какво се случва днес на БФБ", където да се пишат крайните срокове на търговия с права или с акции даващи право на дивидент. Или както е днес, Ден на акции.
Ако ще си ти - отваряй темата и започвай! Никой няма да ти пречи.
Ако очакваш някой друг да върши "черната" работа - успех в търсенето му!
Днес например има:
Общи събрания - 7
Първично публично предлагане - 1
Аукцион за права - 1
Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 53
Промени по емисии - 1
Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия - 3
Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
Крайна дата за прехвърляне на права - 1
Ден за акции
Утре:
ОСА - 7
Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия- 1
Лихвено плащане - 1
Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 2
Последна дата за записване акции от увеличение на капитал - 1
Онлайн среща с инвеститори - 2
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top
Аз съм ок да ми изтрият всички мнения за деня, защото са безсмислени, отговарял съм на тебе.
За мен е важно, че ти си ги прочел, почувствал си се безсилен, оплакал си се на други.
това, че е многоников всички го знаем
модераторите също го знаятLast edited by mibova; 12.06.2024, 17:42.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеМибова добре си върши работата.
Ти си като малко дете, като ти вземат близалката и отиваш да се оплакваш на лелката. Нямаш топки сам да се защитиш, а памперса е пълен.
Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв. !Last edited by mibova; 12.06.2024, 17:41.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеТи си като малко дете, като ти вземат близалката и отиваш да се оплакваш на лелката. Нямаш топки сам да се защитиш, а памперса е пълен.
Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв. !Първоначално изпратено от topАз съм ок да ми изтрият всички мнения за деня, защото са безсмислени, отговарял съм на тебе.
За мен е важно, че ти си ги прочел, почувствал си се безсилен, оплакал си се на други.
А аз рапортувам изключително слаба модераторска работа на Мибова,а не да ти падам на нивото..Последния път като го направих, ми изтриха акаунта без предупреждение.Да видим сега дали ще е същото,но дълбоко се съмнявамLast edited by danetha; 14.06.2024, 07:57.
- 1 like
Коментар
-
Мибова добре си върши работата.
Ти си като малко дете, като ти вземат близалката и отиваш да се оплакваш на лелката. Нямаш топки сам да се защитиш, а памперса е пълен.
Предлагам ти да си изтриеш поредния компрометиран профил и да си направиш десети нов такъв.Last edited by mibova; 12.06.2024, 17:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много бавна и слаба реакция от модератор Мибова.
Определено не си върши добре работата.
После потребителите били виновни и ги банваме,защото модераторите ни са некомпетентни.
п.с.Модератор Мибова изглежда не е и безпристрастна.
Рапортувах пост с много груб тон и то два пъти.Беше оставен 2 часа без модераторска намеса.Интересното е,че 5 секунти точно,ама точно 5 не минути,а секунди, след като отговорих на този пост с цитат,мненията и на двамата бяха изтрити.И това става за втори път днес.Мибова как ще ги обясниш тези неща?Last edited by danetha; 12.06.2024, 18:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМодитата са пълен пас относно архитекта добре че работи блок листата ,омръзна ми едно и също по темата NYSE
Бомби евреи и късо
Няма ли начин този индивид да си пише само в неговата си тема няма смисъл да му четем глупостите и по други теми..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Как ще се разпределят причините за премахване "Неприемливо", "Заяждане", "Не е по темата", "Обида" и др. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнвесторе, пуснете такава функционалност - мненията се изтриват автоматично след 2 часа. (Примерно)
Така няма да има "субективна модерация", ще имате винаги чисти сървъри и теми, а и много повече кликове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИнвесторе, пуснете такава функционалност - мненията се изтриват автоматично след 2 часа. (Примерно)
Така няма да има "субективна модерация", ще имате винаги чисти сървъри и теми, а и много повече кликове....
Коментар
Коментар