If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уважаеми Инвестор.БГ, моля ви да опреснявате индексите които сте предложили на читателите си или да премахнете рубриките. Публикуването на стара информация не е корктно към читателите/почитателте ви.
Колега,дано не те разочаровам,обаче,един от най-дългогодишните съфорумци/не се сещам кой от всичките беше/,редовно,на всеки три-четири месеца,в продължение на години ги приканваше да опресняват информацията ,за която си писал...Глас в пустиня!Отдавна не ги е приканял...Явно се отчая....
Уважаеми Инвестор.БГ, моля ви да опреснявате индексите които сте предложили на читателите си или да премахнете рубриките. Публикуването на стара информация не е корктно към читателите/почитателте ви.
Колеги от Инвестор,опитвам се,с развлекателна цел да публикувам генерирани от ИИ анализи на дружества и прогнозна цена на акциите,но постовете ми биват "жестоко" орязвани.
Колеги от Инвестор,опитвам се,с развлекателна цел да публикувам генерирани от ИИ анализи на дружества и прогнозна цена на акциите,но постовете ми биват "жестоко" орязвани.
Въпроси:
Колко максимално "дълъг" може да бъде даден пост?
Как да разбера,колко от поста ще бъде орязан,при положение,че при "Преглед" виждам целия си пост?
Какво ми препоръчвате да направя при по-дълги постове,за да изглежда текстът като едно цяло ,а не на "парцали"?
По странни критерии оставяте един участник в женската тема перманентно да ръси обиди и унизителни коментари за всички жени. Подобен сексизъм не краси форума.
Докога ще позволявате безнаказано на тоя, който си е сложил мечка за аватар,да обижда без по никакъв начин да е предизвикан?Нито го коментирам, още по-малко обиждам, тоя постоянно ме обижда. Насърчавате психопатите да си избиват комплексите ли?Такива, трябва да получат постоянен бан.
Модераторите,
Когато банвате мен, ми блокирате и двата акаунта а, когато е до Мирославчо Десов (Вергилчо 1975)- той може да влиза само с единия си акаунт. С другия, гледам, няма никакви проблеми и продължава с изявите. Та, да попитам, въз основа на какво е тази дискриминация?
Коментар