IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Альоооуууу инвестора- дали можете да спретнете една статия защо Българския посланник в ООН е гласувал против руската резолюция наречена- борбата срещу прославянето на нацизма, неонацизма и други практики допринасящи за разпалване на съвременни форми на расизъм, расова дискриминация и ксенофобия

В случай че сте пропуснали ето ви линк- https://zemya.bg/%D0%BE%D0%BE%D0%BD-...0%D0%B1%D0%B0/

Коментар

• Моля, опитайте дали вече може да пишете.
      रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Помоли Матеев да я рестартира. Блокажът става понякога от качване на определен тип снимки.
        Или емотикони от "Андроид".
        Трябва да се превърти страницата с постове.
        Вход оттук:
        https://forum.investor.bg/forum/%D0%...81%D0%B8%D1%86

П.П. Отваря се началната страница, и пишете пост.

Коментар

• Какво точно се случва? Аз мога да пиша в темата, други хора също са писали тази вечер.
          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
            какво пак направихте с имотната тема
            не може да се влиза в нея
            сега къде ще си мерим пишките???
            Решили са да рутят цените . Няма тема, няма покачване. А може и накавръков да е станал модератор.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Модераторе, защо оставяш SKP и неговите побратими да замърсява Европейския форум investor.BG
              с лъжи и пропаганда, фабрикувана от военнопрестъпниците в русия,
              разобличавани от целия Цивилизован Свят ?

Не ми се вярва, че и ти мислиш като тях
              Не ми се вярва, че искаш България да излезе от Европа и да се присъедини към русия
              Наказвам фейковете ти, с истината.

Оплакването ти е признак, че съм прав, българомразецо.

Така беше, и когато фалшифицираше медицински данни, около пандемията. Пак пищеше до модераторите, като те хванем в лъжа.
              Last edited by SKP; 09.07.2024, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev
                Повръща ми се от помията, която ежедневно изливат в тази тема рос-отрепките с подкрепата на модераторите. Всички лъжи на рос-отрепките се оставят неизтрити, а се трият постингите на свестните хора. Срам и позор.
                Модератори, защо оставяте руски тролове да замърсяват Европейския форум investor.BG
                с лъжи и пропаганда, фабрикувана от военнопрестъпниците в русия,
                разобличавани от целия Цивилизован Свят ?
                Ако има нецензурни фрази - изтривайте ги, но не елиминирайте отговорите, разоблачаващи тези лъжи ?

Не ми се вярва, че и вие мислите като руските тролове !
                Не ми се вярва, че искате България да излезе от Европейския Съюз и да се присъедини към русия !!!

Може би искате да ни принудите да изпратим колективно писмо с оплакване до Съда на Европейския Съюз ?
                Last edited by barbaron; 11.07.2024, 01:58.

Коментар

• Може ли модерацията да се намеси, понеже в темата за поскъпването на имотите, се води безкрайна дискусия относно функциите на Ексел от разни хакери и чатботове, които не се интересуват от имоти!!?!

Коментар

• Защо виждам блокирани потребители, когато са цитирани? Толкова ли е сложно за оправяне?

Коментар

• Защо не мога да създавам нови теми?
                      Да не би модераторите нещо да са ми ограничили правата като "особенно опасна личност"?

Ако това наистина е така, ще помоля модераторите да създадат нова тема със заглавие ChatGPT.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                        Има ли хейтър, който живее във форума?
                        Погледни в огледалото и ще го видиш
                        Тук ще се самоцитирам:

Тръгне ли да пада Шелликойн и все едни и същи празнодумци запяват в един глас "Давайте да банваме danetha ,за да спре да пада "

......

Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                        Брей, значи коментара на онова нещо, плъх ли е, какво ли е, си стои и не е обиден, а възможно най-мекия отговор е изтрит. Я пак прочетете какво е написано по мой адрес
                        Колега,форума е тотално изтърван заради некомпетентно модериране.Няма човек вече,който да не се оплаква.
                        Last edited by danetha; 14.06.2024, 09:19.

Коментар

• Предлагам да се въведе възможността участниците във форума с по-дълъг стаж от 2-3г да могат да гласуват за бан на откровено изявени представители на спама и хейта. Тоест срещу спама и хейтърството.
                          Така от една страна изборът ще е напълно демократичен, от друга страна ще се свали тежестта от плещите на модераторите да налагат БАН, а на най-първо място по смисъл ще се подобри многократно качеството на форумния текст и дискусия.
                          Има ли хейтър, който живее във форума?. Кому е нужно това?

Коментар

• Брей, значи коментара на онова нещо, плъх ли е, какво ли е, си стои и не е обиден, а възможно най-мекия отговор е изтрит. Я пак прочетете какво е написано по мой адрес

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Аз имах предвид някой от модераторите или някой който е на заплата към сайта. Все пак не аз получавам средствата от реклама, които от своя страна зависят и от нашите кликвания тук. Но виждам, че имате достъп до нужната информация, та Ви подарявам моята идея, можете да я реализирате.
                              може би да си чувал, че който плаща, той казва коя песен да е следващата
                              а кибиците, като теб, спокойно могат да изявяват претенциите си другаде
                              айде пали метлата и леко на завоите

а, да,
                              тук всички ще плачем, че може да решиш да не пишеш повече
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Хубаво предложение, ама и един въпрос: Кой ще го прави?
                                Ако ще си ти - отваряй темата и започвай! Никой няма да ти пречи.
                                Ако очакваш някой друг да върши "черната" работа - успех в търсенето му!

Днес например има:
                                Общи събрания - 7
                                Първично публично предлагане - 1
                                Аукцион за права - 1
                                Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 53
                                Промени по емисии - 1
                                Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия - 3
                                Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
                                Крайна дата за прехвърляне на права - 1
                                Ден за акции

Утре:
                                ОСА - 7
                                Последна дата за право на лихва/главница по облигационна емисия- 1
                                Лихвено плащане - 1
                                Последа дата за дивидент/увеличение на каптала - 1
                                Последна дата за сделки с право на глас в ОСА - 2
                                Последна дата за записване акции от увеличение на капитал - 1
                                Онлайн среща с инвеститори - 2
                                Аз имах предвид някой от модераторите или някой който е на заплата към сайта. Все пак не аз получавам средствата от реклама, които от своя страна зависят и от нашите кликвания тук. Но виждам, че имате достъп до нужната информация, та Ви подарявам моята идея, можете да я реализирате.
                                Last edited by dimi71; 12.06.2024, 21:09.

Коментар

Working...
                                X