If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Альоооуууу инвестора- дали можете да спретнете една статия защо Българския посланник в ООН е гласувал против руската резолюция наречена- борбата срещу прославянето на нацизма, неонацизма и други практики допринасящи за разпалване на съвременни форми на расизъм, расова дискриминация и ксенофобия
Модераторе, защо оставяш SKP и неговите побратими да замърсява Европейския форум investor.BG
с лъжи и пропаганда, фабрикувана от военнопрестъпниците в русия,
разобличавани от целия Цивилизован Свят ?
Не ми се вярва, че и ти мислиш като тях
Не ми се вярва, че искаш България да излезе от Европа и да се присъедини към русия
Наказвам фейковете ти, с истината.
Оплакването ти е признак, че съм прав, българомразецо.
Така беше, и когато фалшифицираше медицински данни, около пандемията. Пак пищеше до модераторите, като те хванем в лъжа.
Повръща ми се от помията, която ежедневно изливат в тази тема рос-отрепките с подкрепата на модераторите. Всички лъжи на рос-отрепките се оставят неизтрити, а се трият постингите на свестните хора. Срам и позор.
Модератори, защо оставяте руски тролове да замърсяват Европейския форум investor.BG
с лъжи и пропаганда, фабрикувана от военнопрестъпниците в русия,
разобличавани от целия Цивилизован Свят ?
Ако има нецензурни фрази - изтривайте ги, но не елиминирайте отговорите, разоблачаващи тези лъжи ?
Не ми се вярва, че и вие мислите като руските тролове !
Не ми се вярва, че искате България да излезе от Европейския Съюз и да се присъедини към русия !!!
Може би искате да ни принудите да изпратим колективно писмо с оплакване до Съда на Европейския Съюз ?
Може ли модерацията да се намеси, понеже в темата за поскъпването на имотите, се води безкрайна дискусия относно функциите на Ексел от разни хакери и чатботове, които не се интересуват от имоти!!?!
Брей, значи коментара на онова нещо, плъх ли е, какво ли е, си стои и не е обиден, а възможно най-мекия отговор е изтрит. Я пак прочетете какво е написано по мой адрес
Колега,форума е тотално изтърван заради некомпетентно модериране.Няма човек вече,който да не се оплаква.
Предлагам да се въведе възможността участниците във форума с по-дълъг стаж от 2-3г да могат да гласуват за бан на откровено изявени представители на спама и хейта. Тоест срещу спама и хейтърството.
Така от една страна изборът ще е напълно демократичен, от друга страна ще се свали тежестта от плещите на модераторите да налагат БАН, а на най-първо място по смисъл ще се подобри многократно качеството на форумния текст и дискусия.
Има ли хейтър, който живее във форума?. Кому е нужно това?
Брей, значи коментара на онова нещо, плъх ли е, какво ли е, си стои и не е обиден, а възможно най-мекия отговор е изтрит. Я пак прочетете какво е написано по мой адрес
Аз имах предвид някой от модераторите или някой който е на заплата към сайта. Все пак не аз получавам средствата от реклама, които от своя страна зависят и от нашите кликвания тук. Но виждам, че имате достъп до нужната информация, та Ви подарявам моята идея, можете да я реализирате.
може би да си чувал, че който плаща, той казва коя песен да е следващата
а кибиците, като теб, спокойно могат да изявяват претенциите си другаде
айде пали метлата и леко на завоите
а, да,
тук всички ще плачем, че може да решиш да не пишеш повече
Коментар