Благодаря и на двама ви, успях!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от СХП Разгледай мнениеЗдравейте, много моля някой да ме инструктира как да отворя нова тема във форума на Инвестор. Лаишки въпрос, но гледах, гледах и не схващам как става, предварително благодаря!
В момента пиша от смартфон и ето какво има в полетата над заглавието на темата:
investor.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
Home>>Forum>>Въпроси към Инвестор БГ
До Investorbg
Избери подходящ подфорум, влез в него и там ще видиш бутон "Нова тема" .
Коментар
-
Влизате тук:
Форум - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Избирате си раздела/подфорума и там ще видите зелен бутон за нова тема.रादोस्त
Коментар
-
Как се отнася администрацията към редактирани, променени "цитирания", в които "цитиращият" е бръкнал и ги е променил, оставяйки текста под името на цитирания?
Засегнат съм по този начин от barbaron , например – в негов пост от 13:47 в темата за Ойкрайна.Last edited by Turbolan; 09.03.2024, 16:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИнвестор, пробвах да пусна една публикация от фейсбук. За моя изненада Вашият сайт казва че имам 16000 знака, което няма как да е вярно. Пуснах нотпад- даде около 8000, пуснах гугъл преводач да преведе на немски- преведе го на 2 пъти- каза че има ограничение от 5000 знака. Може би вашият сайт греши, или другите 2 програми грешат
Много рядко поглеждам видео или чаршаф в пост, в който няма друго.
Аз предпочитам да го преразкажа накъсо.
- 1 like
Коментар
-
Инвестор, пробвах да пусна една публикация от фейсбук. За моя изненада Вашият сайт казва че имам 16000 знака, което няма как да е вярно. Пуснах нотпад- даде около 8000, пуснах гугъл преводач да преведе на немски- преведе го на 2 пъти- каза че има ограничение от 5000 знака. Може би вашият сайт греши, или другите 2 програми грешат
Коментар
-
Не ми пука от бана ви.
Банвайте ме.
Но истината не можете да баннете.
https://t.me/russicabrief/4287Last edited by Turbolan; 05.03.2024, 18:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много пъти (ме) трият с формулировката "Неприемливо".
В правилата за ползване на услугата ви "Форум" няма определение на "неприемливо".
Моля обяснете защо се трие като "неприемливо" и за кого-как-защо е неприемливо?
Изтриването на този пост ще ми отговори на тези въпроси в, разбира се, отрицателен смисъл.
ПП. Обяснете, моля, и триенето с формулировка "Моля, спазвайте добрия тон!".
Какво е "добър тон"? Защо се трие при напълно добър тон?Last edited by Turbolan; 05.03.2024, 17:43.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ааааа....верно.Тия конкурентни сайтове, с които те ама изобщо не са свързани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Е, как защо?!Защото са изключително толерантни към конкуретните медии,които имат такава опция и ни подтикват,да ги посещаме по-често...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж дали си логнат
сайта понякога се ебава с тия работи
ПП Инвестора ,всичко е ок.Грешката е в моя телевизор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,спряха да се "оцветяват" прочетените теми...Направете нещо по въпроса....Голяма тъпня е човек да не може да разбере,дали има ново мнение по дадена ,да влиза по няколко пъти и да чете все едно и също последно мнение....
сайта понякога се ебава с тия работипрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар