IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/b...zarite-227922/

Еврото поскъпна до 1,2222 долара в сравнение с 1,0989 долара по-рано.
    Eй редакцията, айде малко по внимателно и проверявайте преди да поствате цифрите, става ли.

Че както бях сънен сутринта и отворих първо тая статия поизтръпнах малко като видях горното в червеното....

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
      Благодаря за идеята, ще помислим за разработка
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Инвесторци, за втори път - дайте малко лично творчество, а именно СЕПА преводите и имат ли те почва у нас. Не ми се мисли бизнеса колко плаща като такси на банките до момента и колко би спестил.
        С две банки говорих, запазват си таксите, а навън тези преводи ако не са безплатни са центове.
        Може би имайки банка в конгломерата не е учтиво да се пуска такъв материал или...?
        Благодаря за идеята, ще помислим за разработка

Коментар

• Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнение
          Ок, стана. Оказа се, че като набиеш "Запомни ме" слага скапано cookie и това преебава нещата. Все пак си е бъг и се надявам да бъде фикснат.
          Като се смени ИП-то и така се получава. Това е в резултат на параноя на некои дрогаре,
          Но ако си с хром, не натискай запомни ме, ами разреши на браузъра да запомни детайлите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Изтрий кукитата на инвестора и кеша, и трай агейн
            Ама рестартирай след това
            Ок, стана. Оказа се, че като набиеш "Запомни ме" слага скапано cookie и това преебава нещата. Все пак си е бъг и се надявам да бъде фикснат.

Коментар

• Изтрий кукитата на инвестора и кеша, и трай агейн
              Ама рестартирай след това

Коментар

• Разследвах и се оказа, че проблема го има само на Chrome май, на Edge и IE го няма. Разследвайте моля ви от ваша страна и го отстранете, супер дразнещо е, а хром е най-използвания браузър в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от mr_nikolov Разгледай мнение
                  Имам супер странен проблем когато достъпвам форума. Като отворя форума от телефон (Android, Google Chrome browser) не се отваря нищо, ама буквално нищо. Дава че е приключило зареждането и си стои на бял екран. За да се оправи трябва да отворя investor.bg и чак тогава investor.bg/forum. Има ли някой друг с подобен проблем и евентуално решение? Повтарям, проблемът го има само когато отварям форума директно, през телефон.
                  Май имах сходен проблем, но след логването.
                  Пробвай директно през пряк път на браузъра да влезеш.

Коментар

• Имам супер странен проблем когато достъпвам форума. Като отворя форума от телефон (Android, Google Chrome browser) не се отваря нищо, ама буквално нищо. Дава че е приключило зареждането и си стои на бял екран. За да се оправи трябва да отворя investor.bg и чак тогава investor.bg/forum. Има ли някой друг с подобен проблем и евентуално решение? Повтарям, проблемът го има само когато отварям форума директно, през телефон.

Коментар

• Инвесторци, за втори път - дайте малко лично творчество, а именно СЕПА преводите и имат ли те почва у нас. Не ми се мисли бизнеса колко плаща като такси на банките до момента и колко би спестил.
                      С две банки говорих, запазват си таксите, а навън тези преводи ако не са безплатни са центове.
                      Може би имайки банка в конгломерата не е учтиво да се пуска такъв материал или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                        Благодаря за сигнала! Работи се по обновяването на форума.
                        благодаря

Коментар

• Благодаря за сигнала! Работи се по обновяването на форума.

Коментар

• здравейте,
                            защо голяма част от компаниите вече не са свързани с темите им във форума? Толкова ли е трудно да се поддържа тази връзка? Отваря си човек профила на компанията, чете новините и иска да каже нещо във форума, а тя темата е НЕОТКРИВАЕМА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              До модератора

Заслужил
                              инвеститор
                              Днес, 21:45

Начално
                              Цитат:
                              Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Вземи го научи този английски или поне не се излагай по форумите с това което си мислиш че знаеш
                              Ооооо, гнидо, ко не ти хареса...

Ще получи ли кандид бан поне за седмица
                              Пропуснал си да се самоцитираш - онова за кав.л, К.Р-ве, гъби... ах, каква си ми нежна и ранима душа...

Коментар

• До модератора

Заслужил
                                инвеститор
                                Днес, 21:45

Начално
                                Цитат:
                                Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Вземи го научи този английски или поне не се излагай по форумите с това което си мислиш че знаеш
                                Ооооо, гнидо, ко не ти хареса...

Ще получи ли кандид бан поне за седмица

Коментар

Working...
                                X