Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа попитам: Приятелският тон...Как да го разбираме?
Във виртуалните форуми приятелството е дефинирано еднозначно по следния начин, например: всички гледате бяло платно, окачено на стената. Ти опитваш да споделиш, че картината е с наситено бял цвят. Останалите /в хор/ - ти отговарят, че платното е черно. Те са "приятели", а ти - враг № 1.
Ти опитваш да обясниш нещата, но отново те отрязват.
Ето тия специфични взаимоотношения, с които обясняват вижданията си отделните групи - наричаме "приятелски тон"...
В тоя дух на откровения, третата страна в спора /на модерацията/ - няма други възможности, освен да постави някаква бариера. Дори невидима - подобна бариера превъзпитава..., донякъде! Важни си остават първите 10 години - да се опра на това, ставащо все по-актуално клише.
Значи разбрахме, че "приятелският тон" на различните групи е различен, а модерацията използва още по-различен тон, за да уталожи страстите.
Лично мнение /вдигам рамене и сръбвам философски от следобедното кафе, със зареян поглед в едни природни красоти/...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Tемата е временно заключена заради последните неадекватни коментари. Ще бъде отключена скоро. Целта на форума е размяна на идеи, мнения, дори лафове, но цивилизовано и в приятелски тон. Поздрави и хубав ден!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеhttp://forum.investor.bg/forum/%D0%B...BA%D1%82%D0%B0
Попов, какво всъщност постигнахте като му заключихте темата? Тъпо, Бойчо, тъпо, Попов!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеhttp://forum.investor.bg/forum/%D0%B...BA%D1%82%D0%B0
Попов, какво всъщност постигнахте като му заключихте темата? Тъпо, Бойчо, тъпо, Попов!
- 2 Харесвания
Коментар
-
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...BA%D1%82%D0%B0
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, знам за проблема, ще насърча програмистите да го видят с приоритет.
Аз моите админи като не вървят след моркова, го насочвам към другия им край и тръгват бързо по проблемите......
Морковът си е половин пръчка.....( насърчителен съвет е ! )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, знам за проблема, ще насърча програмистите да го видят с приоритет.
Бойчо, защо продължавате да искате да ни изгоните - преглътнахме почти всички омазвания на сайта в последните няколко месеца, преглътнахме почти нулевият напредък на огромното количестов бъгове, преглътнахме и липсата на реална мобилна версия, ама докога да преглъщаме дкато кон на празни ясли, Бойчо? Докога? Хайде обещайте нещо и го оправете, може ли? Като например да ми върнете личните съобщения, който съм си писал с други форумци през годините!
П.С. В статията за смога, на която вие, г-н Попов, сте редактор, няма възможност за писане на коментари - това нарочно ли е, или е поредният бъг?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опитвам се да постна линк към статия в Ню Йорк Таймс. Добавям URL-а в полето "link", в режим преглед линкът се вижда нормално, но когато запиша постинга линкът се отрязва до основния сайт (www.nytimes.com), а останалата част я няма.
P.S. Оказа се, че ако постна линка в текста директно, също не става. Но ако го сложа в скоби - работи.Last edited by netware5; 01.03.2017, 15:16.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар