Майничка, май се досещам, защо става така: Те може и да искат но, види се, само периодично хващат но някой програмист да свърши това-онова и, явно, са забравили. Нищо страшно не е станало, успокой се.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеОтново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!
Коментар
-
Отново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Кам може хем да си трол, хем да се сърдиш като те маркират като трол?
Освен туй питането ми не е към аудиторията ами към началника на веСника !
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМоля модератора на смяна- в момента Амстердам да погледне в темата политика определението от уикипедия за интернет трол и да погледне публикациите на червена сган- не ви ли струва че червена сган руши нормалния разговор , проявява агресия и се държи невъзпитано
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...80%D0%BE%D0%BB
Простите тролове се разпознават от пръв поглед: поведението им е предизвикателно, отправят директни ругатни, целенасочено нарушават правилата на поведение в онлайн ресурса, директно атакуват опонентите или техните идеи.
Смятам че един по - дълъг банан ще му се отрази достатъчно отрезвяващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Многоуважаеми г-н Попов , какво означава "автоматично" ?! Освен това , вече споменах че моята активност си е моя работа...и не третирайте потребителите си като свои подчинени !
- 1 like
Коментар
-
Моля модератора на смяна- в момента Амстердам да погледне в темата политика определението от уикипедия за интернет трол и да погледне публикациите на червена сган- не ви ли струва че червена сган руши нормалния разговор , проявява агресия и се държи невъзпитано
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...80%D0%BE%D0%BB
Простите тролове се разпознават от пръв поглед: поведението им е предизвикателно, отправят директни ругатни, целенасочено нарушават правилата на поведение в онлайн ресурса, директно атакуват опонентите или техните идеи.
Смятам че един по - дълъг банан ще му се отрази достатъчно отрезвяващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Уважаеми г-н majnata, т. нар. "нашивки" не се слагат от модераторите и затова не могат да се махнат от тях. Получават се автоматично в зависимост от активността Ви.
Поздрави и лека вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не, по адрес IP чрез прокуратурата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Гоненето как ше става ...с гегата ли ?!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеА може ли, да гоните от форума хора с 95% спам в публикациите? Тогава няма да ви се налага, да им обяснявате за нашивките.
Коментар
Коментар