Инвесторе, крайно време е да уволните някого от екипа, който поддържа сайта и по-специално профилите на компаниите. Днес публикувахте новина за дивидента на GAZ в профила на ZHBG. Колегата dex побърза да пусне цитат в темата за ZHBG. Добре, че не стана преди затварянето на търговията, щото като нищо щеше да получи едно много скъпо кафе от КАФЕНЕТО! По-старите форумци сме виждали такова нещо преди години с фалшив дивидент. СРАМОТА!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенякой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?
аз съм си отвсякъде Junior и не ми е ясно това маркиране със звания за какво е въобще?
Инвестора: кратък феедбацк, плеасе?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенякой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?
аз съм си отвсякъде Junior и не ми е ясно това маркиране със звания за какво е въобще?
Инвестора: кратък феедбацк, плеасе?
- 1 like
Коментар
-
Инвестора защо не направите някои рубрики примерно какво препоръчват 5 най големи фонда или ИП давам пример от Испания
JUEVES 25 MAYO:Или да пишете предстоящи дивиденти за месеца ,много семпъл тоз сайт ,раздвижете се малкоEMPRESA BROKER OBJETIVO ANTERIOR POTENCIAL SECTORA Abertis BNP Par Neutral --- --- Concesio OHL Bankint 5.10€ --- +45% Construct BME Bankint 35.25€ --- +8% Gestor b
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Инвесторе, продавате ми електронната поща!!!
Кажете къде да цъкна, да не получавам рекламни съобщения от вас!!!
Имам чувството че изобщо не знаят в какво се забъркват с това.
Ама да те питам де, не ти ли трябва свободолюбив таблет?
Щото аз веднага се замислих по въпроса.
Last edited by Имхотеп; 23.05.2017, 19:53.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Кажете къде да цъкна, да не получавам рекламни съобщения от вас!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеЧасът, индикиращ момента на постване на мненията, е грешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениезасрахте форума с тая цензура
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Знаем за казуса и работим над отстраняването. Надявам се до края на деня днес да е решен проблемът.
Коментар
Коментар