IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвесторе, крайно време е да уволните някого от екипа, който поддържа сайта и по-специално профилите на компаниите. Днес публикувахте новина за дивидента на GAZ в профила на ZHBG. Колегата dex побърза да пусне цитат в темата за ZHBG. Добре, че не стана преди затварянето на търговията, щото като нищо щеше да получи едно много скъпо кафе от КАФЕНЕТО! По-старите форумци сме виждали такова нещо преди години с фалшив дивидент. СРАМОТА!
    Click image for larger version

Name:	Capture.jpg
Views:	2
Size:	51.6 КБ
ID:	3204048

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      някой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?
      аз съм си отвсякъде Junior и не ми е ясно това маркиране със звания за какво е въобще?

Инвестора: кратък феедбацк, плеасе?
      Но феедбацк. Фуцкофф онли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        някой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?
        аз съм си отвсякъде Junior и не ми е ясно това маркиране със звания за какво е въобще?

Инвестора: кратък феедбацк, плеасе?
        Като разбереш, кажи и на нас!

Коментар

• някой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?

Инвестора: кратък феедбeк, моля?
          Last edited by Ferry; 26.05.2017, 12:23.

Коментар

• Инвестора защо не направите някои рубрики примерно какво препоръчват 5 най големи фонда или ИП давам пример от Испания

JUEVES 25 MAYO:
            EMPRESA BROKER OBJETIVO ANTERIOR POTENCIAL SECTORA
            Abertis BNP Par Neutral --- --- Concesio
            OHL Bankint 5.10€ --- +45% Construct
            BME Bankint 35.25€ --- +8% Gestor b
            Или да пишете предстоящи дивиденти за месеца ,много семпъл тоз сайт ,раздвижете се малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Инвесторе, продавате ми електронната поща!!!
              Кажете къде да цъкна, да не получавам рекламни съобщения от вас!!!
              За сега маркирай съобщението като джънк.
              Имам чувството че изобщо не знаят в какво се забъркват с това.

Ама да те питам де, не ти ли трябва свободолюбив таблет?
              Щото аз веднага се замислих по въпроса.
              Last edited by Имхотеп; 23.05.2017, 19:53.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Когато някое мнение касае работата на модераторите , вече се трие като неприемливо съдържание така ли??

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Инвесторе, продавате ми електронната поща!!!
                  Кажете къде да цъкна, да не получавам рекламни съобщения от вас!!!

Коментар

• http://prntscr.com/fb72ez

Коментар

• качването/добавянето на снимки към мненията не работи адекватно
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                        Часът, индикиращ момента на постване на мненията, е грешен.
                        Не е. Това е часът, в който мнението е одобрено от модеЛатор, т.к. е форум на свободното слово, сещаш се ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                          засрахте форума с тая цензура
                          Снощи постнах, че се присъединявам - днес, гледам, "самоочистили"са се. Много "чист" форум, евалла. ;-)

Коментар

• Часът, индикиращ момента на постване на мненията, е грешен.
                            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• засрахте форума с тая цензура
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение

Знаем за казуса и работим над отстраняването. Надявам се до края на деня днес да е решен проблемът.
                                Като добавка - даже докато работеше, при всеки рифреш връща таб-а ЦИЕ !

Коментар

Working...
                                X