Първоначално изпратено от KrumE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Към администрацията - откровен фашизъм, надявам се на реакция от администрацията.
4ervenasgan
Еххх, че няма един истински депутат да си сложи железния кръст на някой дядо или СС банерче и да вдигне портрета с "обергрупенфюрер Ханс" и да се изтъпани до чуколина и смъркащия белокоско. Да ги видя как ще гледат. )
Коментар
-
Новия сайт и форум за мен си остават един голям ПРОВАЛ. Дори сега повече от половин година след старта все още форума е пълен с проблеми!(често дава грешки при постване, качването на снимки стана кошмар, от иконите на всички ни се повръща, а снощи дори бутона "Отговор" в горната част на всяка тема липсваше след 24:00часа)
Жалко съсипахте нещо удобно, хубаво и работещо!Last edited by tony1975; 09.05.2017, 18:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеКотировките на начална страница за Международните пазари за Европа, Азия и САЩ не са се обновявали от една седмица, толкова ли на никой от Вас не му е направило впечатление ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТемата няма да бъде отключена. Има достатъчно други теми, в които може да разтягате локуми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеТемата няма да бъде отключена. Има достатъчно други теми, в които може да разтягате локуми.
- 1 like
Коментар
-
Единственото по-тъпо от тема Да се закрият ли Езиковите гимназии ? , е това че я заключвате. Аааа, да. За втори път.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
в дясната част има едно като кламерче, цъкаш на него и ти дава да качиш от компютъра или да сложиш външен линк
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКолеги,свалям PDF файлове от x3news.com,но нещо не ми се отдава да ги "прикрепя" към някое мое мнение във форума....Би ли помогнал някой с една кратка "лекция"..Или поне някой да ме насочи,от къде да се поограмотя малко....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар