If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бих искал да попитам, какво е това безобразно модериране на темата Химимпорт? Моля за отговор!
Специално не я посещавам, да не нараня г-н Керезова но, като знам какво става из другите теми, си рекох да те успокоя: Едва ли е изключение, ако и да протестираш. Има си опорки, следват се, точка.
"...Но, модерацията преиграва. Умишлено, затиска едни и толерира други – явно, си има план и посочени за персони нон-грата, които трябва максимално /но, „демократично”/да гази. Форумът се срива, някой ръце потрива. Откровена злоба, фобии и политически поръчки властват много грубо и не съм единственият, който забелязва тази „малка” подробност. Но, нека цензурата лежи върху съвестта на налагащите и прилагащите…ако им е останала. "
Айде някой модератор да ни подкани учтиво : "Ами като не ви харесва , идете си ! " От главния редактор пък ше е направо бонус !
...Но, така сами се дискредитират. Къде по- "достоверно" е и напълно "добри" постове да ти изтрият на няколко пъти а, после, да се "мотивират" с това, колко си "бил лош". Правят го. Подлоги.
"...Но, модерацията преиграва. Умишлено, затиска едни и толерира други – явно, си има план и посочени за персони нон-грата, които трябва максимално /но, „демократично”/да гази. Форумът се срива, някой ръце потрива. Откровена злоба, фобии и политически поръчки властват много грубо и не съм единственият, който забелязва тази „малка” подробност. Но, нека цензурата лежи върху съвестта на налагащите и прилагащите…ако им е останала. "
Айде някой модератор да ни подкани учтиво : "Ами като не ви харесва , идете си ! " От главния редактор пък ше е направо бонус !
Добър ден на господата модератори. Пояснете ми защо все още седя като в затвор и не мога да комуникирам с никой. Мненията, които пиша въобще не се отпечатват в раздел коментари . Това ли е вашата политика към новите клиенти - да ги гоните. Как мислите , че ще дойдат нови клиенти с това отношение? Кажете ми точно и ясно какво съм сгрешил та съм наказан или просто не искате нови клиенти?
До модераторите- като как ги правите тези неща да ми изчезват съобщения от кутията. Онзи ден Х_У ми беше писал, а сега гледам че съобщението го няма. Нали все пак има някаква конфиденциалност на личната кореспонденция или това в този сайт не важи
Тежко слънце е напекло и няма кой да обясни на модераторите да си вземат малко отпуска, че взеха да се излагат. Пак да кажа - въпреки, че ме трият - Взех решение да не се занимавам с нещастната ПДНГ-АД, може да им отключат темата. Нали уж "заради мен" я заключиха? Нека я върнат на там, който смята, че е "негова". Оттеглям се от нея.
И ОЩЕ:
В РУБРИКАТА "СУРОВИНИ", ЦЕНИТЕ И "ДВИЖЕНИЕТО" НА ПЕТРОЛА СА ОТ МАЙ ИЛИ НАЧАЛОТО НА ЮНИ, НЕПРОМЕНЕНИ ! ! !
Прочее, като удариха катанеца на темата, модераторите не удариха толкова "индивида", колкото вас. И да го, и да не го удрят, от необсъждане на тематиката, нито способностите на мениджмънта, нито ресурсите на дружеството, ще нараснат. Докога ще съм жив да ви уча?
Беше прекалено да я заключвате, вместо да ни баннете един по един, ако сме попрекалили.
Надявам се индивидът "пирамид" се е успокоил и ще се съобрази да прави коментари относно дружеството, а не научно-изследователски разработки.
Грешката заключване на темата е на модерацията и не въпросният "индивид" е виновен за нея, а опорките на овластените да заключват. Вкарват ви в калъп да слушкате.
...и то, успешно.
Защо ми няма снощния коментар относно иван 2015. Пуска едно и също вече 5 пъти, докога ще го търпите, отделно от това инвестор пуска статия че 50% от българите са зле и са на границата на бедността, иван пише че българите са добре, всичко цъфти и върже. На кого да вярвам на вас или на иван. И това дето триете без да пишете защо го няма никъде, пишете спам или нещо такова/не е по темата, ама без да остане следа...........
Прави се наред с неудобните, вярвай ми. Някои коментари ти ги пускаш, системата уж ги приема но, "случайно?" излизат след Х часа...ако изобщо излязат.
Коментар