Евала, такива корави модератори обичам! Впрочем, като сте толкова корави, дали ще можете да възстановите архива на коментарите под статиите, който затрихте?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеДо модератор амстердам : Банът който ми наложихте миналата седмица за "клевета" беше абсолютно несправедлив . Цитирах ви думите на Барбарон , но въпреки това получих бан. Това не е за първи път , да затваряте устата на неудобните за вас . От позицията която заемате е лесно да демонстрирате сила...демонстрирате обаче и друго.
Продължавам да настоявам да се премахнат от аватара ми оранжевите отметки !
Отново обръщам внимание на г-н Попов за отношение към забележките ми .The strongest stand last.
Коментар
-
До модератор амстердам : Банът който ми наложихте миналата седмица за "клевета" беше абсолютно несправедлив . Цитирах ви думите на Барбарон , но въпреки това получих бан. Това не е за първи път , да затваряте устата на неудобните за вас . От позицията която заемате е лесно да демонстрирате сила...демонстрирате обаче и друго.
Продължавам да настоявам да се премахнат от аватара ми оранжевите отметки !
Отново обръщам внимание на г-н Попов за отношение към забележките ми .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТази Дончева не може ли да излиза по бавно чак се стряскам
Ама що, бе, снимката на бабата е от студентските й години
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
Защо нова!!!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Същевременно видях и използвах новата възможност да редактирам постинга при неволна грешка. Това е добре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСамо аз ли протестирам, че изчезна архивът на коментарите под статиите!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На сериозен въпрос-сериозен отговор: Чертички отбелязват температурата под капака :-P
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенякой може ли да обясни за какво са и/или какво означват тези шарени бар-чертички в аватара!?? за какво са наслагани там или се появяват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПочти, но не съвсем - нашивките са лайкове, а това дали си Джуниър мембър, Мебър, Синиър мембър или Залужил инвеститор зависи само от броя мнения, но не и от началото на регистрацията. Първите 3 не знам доколко мнения са, но Залужил се става с 5 000, без значение от темата, в които си ги направил
Коментар
Коментар