Почти, но не съвсем - нашивките са лайкове, а това дали си Джуниър мембър, Мебър, Синиър мембър или Залужил инвеститор зависи само от броя мнения, но не и от началото на регистрацията. Първите 3 не знам доколко мнения са, но Залужил се става с 5 000, без значение от темата, в които си ги направил
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Благодаря за поправката,Груев!
=нашивки-брой лайкове,
=мембър -времето,откогато си регистриран в Инвестор-а,
=заслужил инвеститор-брой мнения,независимо в каква тема
Правилно ли съм разбрал,или пак се оплесках?
Р.S.Колега Майна,ти какво през пет минути се оплакваш от нашивките?!?Харесват ти хората мненията,радвай се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Предполагам,че ги слагат на по-приказливите...
Инвестор-е, докога ще ви чакам да си оправите поне нотификациите за получаване на лично съобшение???? 5 пъти ви писах, разбутвах си настройките и пак нищо не става. Толкова ли е трудно да се даде по дифолт на всеки, че има известяване по пошата при съобшение, както беше преди, а който не иска - да си го махне и толкова???? Как пък един път не направихте нещо като хората и все искате да ни гоните от форума - ми шибнете ми един бан и да не се занимаваме с глупости! И досега, 4 месеца след великите ви промени, форумът е тотално осран (казвам го без грам извинение, даже съм доста меко изразяващ се за въпиюшата ви некадърност), модерацията е на ултра ниски нива, голяма част от старите форумци не пишат (аз съм тук от сантимент, но съм на косъм да се самобанна, както много други) и то само заради вас, а мобилната версия е само мечта, пък уж вече трявбваше да е готова?
Инвестор-е, така не се прави, а и нашата добронамереност си има начало и край и при много от нас започна да се изчерпва, докато от ваша страна има само мълчание и замазване на проблемите все едно те не съществуват. Не става - или ще се оправите, или сме чао!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Предполагам,че ги слагат на по-приказливите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенякой може ли да обясни за какво са и/или какво означват тези шарени бар-чертички в аватара!?? за какво са наслагани там или се появяват?
- 1 like
Коментар
-
Колко пъти трябва да ви пиша , че не искам декорации по аватара си ! Това , освен че е направено без съгласието на потребителя , е пълен фалш и манипулация , както и "званието" заслужил инвеститор . Червената сган - заслужил инвеститор ...поредният парадокс , троловете от тема Политика след някой месец всичките ше са "заслужили" ! Огледайте си малко къщата , г-н Попов и я вкарайте в ред !
Коментар
-
1. толкова ли не можете ли да добвавите един рифреш-бутон за опресняване на обзора/портфейла? някъде до менюто обзор/портфейл го сложете това кръгче с 2 гонещи се стрлки.
2. кога ще реализирате Realtime-Push-Kurse функционалност. все едно не знаете, какдобре е измислено в ИНФОСТОК, след логване с профила си.
не можете ли, не искате ли!?
препоръка е да се поучите от конкуренцията, иначе само форумен сайт ще си останете за "сверяване на часовника"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеОтново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!
Коментар
-
Отново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!
Коментар
Коментар