IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почти, но не съвсем - нашивките са лайкове, а това дали си Джуниър мембър, Мебър, Синиър мембър или Залужил инвеститор зависи само от броя мнения, но не и от началото на регистрацията. Първите 3 не знам доколко мнения са, но Залужил се става с 5 000, без значение от темата, в които си ги направил
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Благодаря за поправката,Груев!
      =нашивки-брой лайкове,
      =мембър -времето,откогато си регистриран в Инвестор-а,
      =заслужил инвеститор-брой мнения,независимо в каква тема

Правилно ли съм разбрал,или пак се оплесках?

Р.S.Колега Майна,ти какво през пет минути се оплакваш от нашивките?!?Харесват ти хората мненията,радвай се!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Предполагам,че ги слагат на по-приказливите...
        Хайде аз ще кажа, че Инвестор-а са като партизанин на разпит и за тази тема гузно мълчат. Тези "нашивки" се дават за лайкове на твои публикации и не се влияят от брой мнения. Брой мненията те правят мембър, инвеститов и т.н. - хубава идея, но лошо изпълнение, като почти всичко тук напоследък...

Инвестор-е, докога ще ви чакам да си оправите поне нотификациите за получаване на лично съобшение???? 5 пъти ви писах, разбутвах си настройките и пак нищо не става. Толкова ли е трудно да се даде по дифолт на всеки, че има известяване по пошата при съобшение, както беше преди, а който не иска - да си го махне и толкова???? Как пък един път не направихте нещо като хората и все искате да ни гоните от форума - ми шибнете ми един бан и да не се занимаваме с глупости! И досега, 4 месеца след великите ви промени, форумът е тотално осран (казвам го без грам извинение, даже съм доста меко изразяващ се за въпиюшата ви некадърност), модерацията е на ултра ниски нива, голяма част от старите форумци не пишат (аз съм тук от сантимент, но съм на косъм да се самобанна, както много други) и то само заради вас, а мобилната версия е само мечта, пък уж вече трявбваше да е готова?

Инвестор-е, така не се прави, а и нашата добронамереност си има начало и край и при много от нас започна да се изчерпва, докато от ваша страна има само мълчание и замазване на проблемите все едно те не съществуват. Не става - или ще се оправите, или сме чао!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

и аз така си помислих

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
            някой може ли да обясни за какво са и/или какво означват тези шарени бар-чертички в аватара!?? за какво са наслагани там или се появяват?

Коментар

• някой може ли да обясни за какво са и/или какво означват тези шарени бар-чертички в аватара!?? за какво са наслагани там или се появяват?

Коментар

• Колко пъти трябва да ви пиша , че не искам декорации по аватара си ! Това , освен че е направено без съгласието на потребителя , е пълен фалш и манипулация , както и "званието" заслужил инвеститор . Червената сган - заслужил инвеститор ...поредният парадокс , троловете от тема Политика след някой месец всичките ше са "заслужили" ! Огледайте си малко къщата , г-н Попов и я вкарайте в ред !

Коментар

• Махнете нашивките от аватара ми ! Не съм ви скот да ме маркирате !

Коментар

• 1. толкова ли не можете ли да добвавите един рифреш-бутон за опресняване на обзора/портфейла? някъде до менюто обзор/портфейл го сложете това кръгче с 2 гонещи се стрлки.
                    2. кога ще реализирате Realtime-Push-Kurse функционалност. все едно не знаете, какдобре е измислено в ИНФОСТОК, след логване с профила си.

не можете ли, не искате ли!?

препоръка е да се поучите от конкуренцията, иначе само форумен сайт ще си останете за "сверяване на часовника"

Коментар

• Майничка, май се досещам, защо става така: Те може и да искат но, види се, само периодично хващат но някой програмист да свърши това-онова и, явно, са забравили. Нищо страшно не е станало, успокой се.

Коментар

• Отново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати !

Коментар

• ...И какви още грехове ще ми припише модерацията? Хубаво е да може да се редактират постове и в коментарите по теми извън форума, какво лошо съм казал, какъв спам, какво "заяждане"? За това е ТАЗИ тема, нали уж за добро?

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                            Отново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
                            Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!

Коментар

• Отново поставям въпроса за марките по аватара ми...държа да бъдат махнати ! И въобще не е "автоматично" , г-н Попов , щото Барбарон , например би изглеждал като Леонид Брежнев накичен с медали , за 24/7 активността която прави тука !
                              Накичете го освен с райета и със звезди , не ми пука , искам си само моят аватар без вашите декорации !!!

Коментар

• Честит празник на работещите в Инвестор дами!
                                Кога ви свърши работното време, минете през Кръчмата, че Колето днес е ларж и черпи кой какво му душа иска.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X