Защо търпите червената пропаганда?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИнвесторе, направете функционалност да не виждаме отчетите на всякакви дружества, които не ни интересуват, а само на публичните. Нищо няма да ви коства.
Коментар
-
Inform
Member Днес, 22:12
Чудесната новина за ЧАСТНИЯ СЕКТОР през първото тримесечие на 2017г.:
- ДЕФИЦИТЪТ НА НОИ е 1,167.4 МИЛИОНА лв.(тоест приходи от ДДС и АКЦИЗИ са похарчени за пенсии вместо да отидат на боклука - тоест за заплати на бюджетници)
За сравнение през първото тримесечие на 2017г.:
- Консолидираният държавен бюджет е ПРАХОСАЛ 1,174.8 МИЛИОНА лв. за заплати за БЮДЖЕТНИЦИТЕ
Честито на всички, които МРАЗЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ!
https://www.minfin.bg/bg/statistics
Last edited by Inform; Днес, 22:16.
До Х_У /или който модератор е на смяна/
Тоста цитиран по горе е от темата Бълг. Пенсионна Система, потребителя го виждате. Ако мен ме баннахте защото спестих 2-3 букви от името на един глупак/ нарекъл се сам глупак/ какво ще направите на потребителя информ за това изречение
Честито на всички, които МРАЗЯТ ПЕНСИОНЕРИТЕ!
Коментар
-
[QUOTE=безимeн;n3192078]Уважаеми, Супер-модератори /всички/!
Счепках се с ваша колежка /засегнах я лично - няма да давам подробности/, след което тя веднага ми наложи бан. Не коментирам, дали това беше справедливо. Така е трябвало да бъде, но основната причина беше един друг "император", който сега не пише с използвания тогава от него ник.
Във форума съм регистриран за първи път 2006 г., като - преди да почна да пускам свои мнения - съм пребивавал около година и нещо, по-рано.
Не участвам във форума, за да демонстрирам знания или умения. Те идват от практиката /ни/. Очевидно знанията трудно се приемат от незнаещите /у нас/. Всичко се плъзга по т.нар. "приятелска основа", когато едни хора виждат що за човек си, но те търпят в обкръжението си...
Един-единствен път получих бан, но не като резултат от спречкване с участник във форума, който участник използваше обиди и каруцарски псувни по адрес на много от пишещите тук.
Мога да кажа, че съм готов да получа вторият си бан - може и завинаги - защото нищо не ме притеснява. Винаги съм защитавал конструктивни позиции.
Поздрави и успехи на вас и на участниците тук!
Сори баце , ама така е в инвесторовата джунгла...тука трябва да се бориш с модераторите а също и с копоите им...игра на чужд терен срещу противников отбор в който участва и съдията !
Коментар
-
Уважаеми, Супер-модератори /всички/!
Счепках се с ваша колежка /засегнах я лично - няма да давам подробности/, след което тя веднага ми наложи бан. Не коментирам, дали това беше справедливо. Така е трябвало да бъде, но основната причина беше един друг "император", който сега не пише с използвания тогава от него ник.
Във форума съм регистриран за първи път 2006 г., като - преди да почна да пускам свои мнения - съм пребивавал около година и нещо, по-рано.
Не участвам във форума, за да демонстрирам знания или умения. Те идват от практиката /ни/. Очевидно знанията трудно се приемат от незнаещите /у нас/. Всичко се плъзга по т.нар. "приятелска основа", когато едни хора виждат що за човек си, но те търпят в обкръжението си...
Един-единствен път получих бан, но не като резултат от спречкване с участник във форума, който участник използваше обиди и каруцарски псувни по адрес на много от пишещите тук.
Мога да кажа, че съм готов да получа вторият си бан - може и завинаги - защото нищо не ме притеснява. Винаги съм защитавал конструктивни позиции.
Поздрави и успехи на вас и на участниците тук!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДо Х_У- защо ме баннахте, има много потребители с по лош език от моя, но те си чукат по опорните точки и на никой не му пука
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ако искаш да сложат и изискване за членство към ДС или поне да си бил руски агент. Сигурно ще бъдеш най-доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Ти пък един пример даде!... Тоя си продаде таланта за жалки делянчета - очевидно грешно от инвеститорска гледна точка решение! Или е много гладен, или много алчен, но и двете заслепяват разума му и пречат на вярната му оценка. Жалка работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПредлагам да поискате пререгистрация на всички членове на форума като задължително условие е да се напише номера на дипломата от икономически ВУЗ и да се проверява тази диплома. Не може преди 5-6 години във форума да пише Орешарски, сега да пишат иван 2015 и информ. Вместо форума да се издига като качество на икономическата мисъл в бг, той става за смях дори на малкото които го посещават
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПредлагам да поискате пререгистрация на всички членове на форума като задължително условие е да се напише номера на дипломата от икономически ВУЗ и да се проверява тази диплома. Не може преди 5-6 години във форума да пише Орешарски, сега да пишат иван 2015 и информ. Вместо форума да се издига като качество на икономическата мисъл в бг, той става за смях дори на малкото които го посещават
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар