Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Понеже и други са ме питали и версията на сайта си остава неадекватна, отново тук:
Първоначално изпратено от margen
Как го правиш това банване, че и аз искам? Някакъв скрип за Greasemonkey ли е?
Към редакцията на Investor.bg : Защо се толерират мнения с явно антисемитско съдържание, ксенофобия, която е подсъдна?Грозно, неприятно и отблъскващо! Празнувахте ли на вчерашния ден?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тук в сайта за бизнес, финанси, борси инвестиции повечето потребители се занимаваме именно с бизнес, финанси, борси и инвестиции.
Как става така, че общият ни интерес - нашият на потребителите и вашият на собствениците и служителите е застрашен от безнаказана група потребители, постоянно рушаща, подкопаваща и дискредитираща смисъла на бизнеса, финансите, борсите и инвестициите НИ? Нашите на потребителите и вашите на собственици и служители? До кога политизирани платени фигуранти ще ни обясняват, че капитали, пазари, пари, инвестиции и вложения са нещо вредно за света и вселената? До кога ще се прокламира комунистическа интернационална пропаганда?Last edited by Manyface God"; 21.04.2017, 12:32.The strongest stand last.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнениеОправете котировките на петрола!!! От един месец не са мръднали.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Не е заяждане , а обръщане на внимание...мене ме банвате с удоволствие , а потребителят "Необразован" може да дава воля на лудостта си безнаказан. Та затова питам колега ли ви е , та бисерите му все още стоят ?! Ако не му изтриете петната които оставя , мнението ми е . че с бездействието си стимулирате просташки прояви , които са във ваша изгода !
Коментар
-
В тая страна нямаме качествени арбитри, които да решават казусите, без да намесват лични пристрастия. Често негодуваме от институциите, но не ги правим такива, каквито искаме. Държавни били... Добре, де – но и „Инвестор” не прави изключения. Нищо, че не е държавно дружество.
Личните пристрастия /независимо, дали дружеството е държавно/ - са породени от много причини: симпатии, антипатия към противника/ците/ на някого, както и всякакви пристрастия, породени от живота на българина, от които няма как да се отърсим в тази страна. Обща българска черта, както е видно – и в тоя форум.
За какво претендираме тогава? По всякакъв начин заслужаваме мизерията на мижавото си днешно битие! И БЪДЕЩЕТО ще е такова, разбира се!
Заслужаваме си и политиците и всички ония цензори /извън политиката/, които отвсякъде се опитват да ни поставят в калъпа на своето мислене. Това ще е така, докато делим хората на „наши” и на такива, които не се съобразяват с мисленето на някакво въображаемо „мнозинство”, към част от които се пречисляваме.
Разбира се, че тук говоря за модерацията /общо, без изключения!/. Може би в личния си живот това са различни хора? Едва ли – по мое мнение – е така. Хората, ако са истински – са такива във всяка ситуация.
Тъй като в един спор се вземат мненията на двете страни, съм длъжен да покажа и моята позиция. Изтрито мнение. Какво толкова е станало? Има си причини!
„Забранен линк!”
Да де, ама като в това мнение не съм използвал НИКАКЪВ линк?
Именно затова си говорим горе... И тръгват обяснения: някой си искал да покаже нещо съществено в уредбата на нашата мизерия /пардон – страна/, но го отрязват /по някакви причини с най-сериозното обвинение: „Забранен линк!”/ Той искал да каже още неща... Да бе, да! Какво толкова има да казва! Я да се скрива там!
После вече обвинението се сменя с ново, защото злополучният „автор” е потърсил обяснение. Накрая се намесват и други модератори, които ти казват в прав текст „ти пък откъде се пръкна?” Това вече пък спада към т.нар. българска "колегиалност"... Ми - който не му харесва - ПЪК да се изнася, бе - ми толкова е лесно!
Абсолютно точно отражение на нашата действителност.
Докато...., с този пост единствено казвах, че българската съдебна система НЕ МОЖЕ да стигне до /да обнародва/ решение, което да бъде по-неблагоприятно за заинтересувания от това, което се дава в Европейските директиви.
П.п. Последното изречение не е линк, но модерацията го определи като линк!?! Модерацията има своите компетенции, но не мисля, че Инвестор подлага на съмнение казуси, дефинирани в нашето законодателство и ги прави недостъпни /по някакви причини?/ за част от своите привърженици, ако все пак отчитат необходимостта от хармонизиране на Българското законодателство с Европейското.
Така де, чао! Зная, че в къщи /модераторите/ сте различни. Чак пък различни! Ние сме това, което сме - не е възможно да сме по-различни от това, което пуска калъпът "България" /защитаващи безпринципността, липсата на компетенции и т.н - "до последна капка кръв".../ Хехехе! Педаваме всичко на ония, които идват и кръгът се затваря. Толкова е елементарно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеИзвинете, някак си ви възприемах като представител на investor.bg! А г-н Бойчо Попов, и от него ли нищо не зависи?
Коментар
Коментар