Добър ден на господата модератори. Пояснете ми защо все още седя като в затвор и не мога да комуникирам с никой. Мненията, които пиша въобще не се отпечатват в раздел коментари . Това ли е вашата политика към новите клиенти - да ги гоните. Как мислите , че ще дойдат нови клиенти с това отношение? Кажете ми точно и ясно какво съм сгрешил та съм наказан или просто не искате нови клиенти?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Тежко слънце е напекло и няма кой да обясни на модераторите да си вземат малко отпуска, че взеха да се излагат. Пак да кажа - въпреки, че ме трият - Взех решение да не се занимавам с нещастната ПДНГ-АД, може да им отключат темата. Нали уж "заради мен" я заключиха? Нека я върнат на там, който смята, че е "негова". Оттеглям се от нея.
И ОЩЕ:
В РУБРИКАТА "СУРОВИНИ", ЦЕНИТЕ И "ДВИЖЕНИЕТО" НА ПЕТРОЛА СА ОТ МАЙ ИЛИ НАЧАЛОТО НА ЮНИ, НЕПРОМЕНЕНИ ! ! !
Коментар
-
Прочее, като удариха катанеца на темата, модераторите не удариха толкова "индивида", колкото вас. И да го, и да не го удрят, от необсъждане на тематиката, нито способностите на мениджмънта, нито ресурсите на дружеството, ще нараснат. Докога ще съм жив да ви уча?The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеЗдравейте,
Бихте ли отключили темата за ПДНГ!?
Беше прекалено да я заключвате, вместо да ни баннете един по един, ако сме попрекалили.
Надявам се индивидът "пирамид" се е успокоил и ще се съобрази да прави коментари относно дружеството, а не научно-изследователски разработки.
...и то, успешно.The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗащо ми няма снощния коментар относно иван 2015. Пуска едно и също вече 5 пъти, докога ще го търпите, отделно от това инвестор пуска статия че 50% от българите са зле и са на границата на бедността, иван пише че българите са добре, всичко цъфти и върже. На кого да вярвам на вас или на иван. И това дето триете без да пишете защо го няма никъде, пишете спам или нещо такова/не е по темата, ама без да остане следа...........The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Защо ми няма снощния коментар относно иван 2015. Пуска едно и също вече 5 пъти, докога ще го търпите, отделно от това инвестор пуска статия че 50% от българите са зле и са на границата на бедността, иван пише че българите са добре, всичко цъфти и върже. На кого да вярвам на вас или на иван. И това дето триете без да пишете защо го няма никъде, пишете спам или нещо такова/не е по темата, ама без да остане следа...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеВ "борса>компания>исторически данни", възможно ли е да се добавят брой сделки в данните за търговия, а също и седмична честота, по отношение на периодичността на данните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеКотировките на начална страница за Международните пазари за Европа, Азия и САЩ не са се обновявали от една седмица, толкова ли на никой от Вас не му е направило впечатление ??
...или уволнен. Скрива си паролата, и резилът ясен.
Last edited by Pyramid; 06.06.2017, 09:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениенякой знае ли, какъв е критерият за Member, Senior Member etc.?
аз съм си отвсякъде Junior и не ми е ясно това маркиране със звания за какво е въобще?
Инвестора: кратък феедбeк, моля?
Коментар
Коментар