Мислех че на намушкания сте дали бан поне за седмица след псувните от негова страна в темата политика, може би трябва да ви тегли по една майна и на вас за да го баннете. Засрамете се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tedi79 Разгледай мнениеКолеги, от 12 години чета форума, а от 10 години пиша макар и рядко..
Уважавам мнението на всички пишещи и съм 100% "за" това всеки да си пише каквото иска и смята че е полезен с нещо, затова и не филтрирам мнения и участници.
Какви ли не колоритни участници във форума имаше през тези години, не искам да ги изброявам, защото ще изпусна някого.
Форумът на инвестор-а всъщност е единственото (известно на мен) с по-широка аудитория място за писане за акции, финанси и инвестиции и т.н.
В последно време обаче чета във всички теми основно за Димитровден, Дядо Коледа, ски, шанци, дръжки, джибрета, каски и тем подобни неща.
Никои да не се обижда, защото това не е забележка или поучаване кой как да се изразява - само ви подканям да пишем малко по-смислени неща, които отговарят по някакъв начин на темата в която се пишат. Така форумът ще вдигне нивото, ще е по-полезен за младите колеги, които четат и обмислят да инвестират, а пък и повече от "старите пушки" ще почнат отново да споделят техните мнения.
Благодаря!
Коментар
-
tedi79 , след като четеш от 12, знаеш и познаваш доста... Това, че се цитарат мнения на други никове, не означава, че младите инвеститори - кандидати да наливат едни пари..., не трябва да бъдат предупредени за рисковете..., които са на арената...!
Преди малко двама в хеса ми скачат с обиди и епитети, на елементарен въпрос: "Що не скача при тоя ръст на печалба?"
Та тук да питам и теб и тях: Ако останалия аск се лисне отгоре... дали ще остане въобще бид...???
Както и вчера Бенджи каза... сега е нищо... в сравнение с преди 9-10 години. Ама да се вири само главата с рогите нагоре/мечти/, отдолу потънали в кал... и не може да се мърда.../реалност/...
п.п. Защо сподели мнението си точно в тази тема...?
Коментар
-
Колеги, от 12 години чета форума, а от 10 години пиша макар и рядко..
Уважавам мнението на всички пишещи и съм 100% "за" това всеки да си пише каквото иска и смята че е полезен с нещо, затова и не филтрирам мнения и участници.
Какви ли не колоритни участници във форума имаше през тези години, не искам да ги изброявам, защото ще изпусна някого.
Форумът на инвестор-а всъщност е единственото (известно на мен) с по-широка аудитория място за писане за акции, финанси и инвестиции и т.н.
В последно време обаче чета във всички теми основно за Димитровден, Дядо Коледа, ски, шанци, дръжки, джибрета, каски и тем подобни неща.
Никои да не се обижда, защото това не е забележка или поучаване кой как да се изразява - само ви подканям да пишем малко по-смислени неща, които отговарят по някакъв начин на темата в която се пишат. Така форумът ще вдигне нивото, ще е по-полезен за младите колеги, които четат и обмислят да инвестират, а пък и повече от "старите пушки" ще почнат отново да споделят техните мнения.
Благодаря!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепомогнал съм малко на модераторите да поокастрят паралелните никове на един форумен трол.
надявам се да го оценят и да се заемат ВЕДНАГА.
Нищо такова не си направил, далеч си от действителността.
Ето, видно е, кой е причината за проблемите във форума.........
Обиди, заяждане, тролене, клевети....
--------------------------------------------------------
Дано някой забележи тези неща...
-------------------------------------------------------
---------------------------
а дано.............. чакаме.................
---------------------------------------
Инвестор.БГ АД 12.450 20 249.00 -4.16% Last edited by Manyface God"; 18.10.2017, 11:57.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеи тая тема ли искаш да оспамиш?!
викай на помощ паралелните "личности"
намушкан
жани
пецко
марио
и всички мени ас 1,2,3,4, '," и тн.
Какво е това сега???
Ето кой е причината за проблемите във форума!!!!!!
Клевети, обиди, леене на помия..........
Дано някой се сети вече, да вземе мерки...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми те много бе , на едното пиша , обажда се шапката ...Вчера, 21:52
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
http://www.investor.bg/trades/
15 минутното закъснение не можете ли, да го премахнете и да е в реално време сесията?
Ми то ти тъй и тъй само броиш мухите "на сесията" , тъй че все ти е тая...стига си се правил на велик инвеститор , няма да впечатлиш никого.
Та кой е единия, кой е другия?
Пишеш на мен, отговарям ти аз...
Пуснал ли съм цитати с дата и час?
Забрави и да отговориш, служител ли си в Инвесор.бг? Понеже поемаш инициативи, да даваш отговори в тази тема, служител ли си???The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да се обръщаш към него с "намушкан", към всичките му прояви на шизофренични никове. инак се сърди и пише доноси до инвестора.
Въздържай се от обръщения РАЗЛИЧНИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО МИ ИМЕ.Last edited by Manyface God"; 18.10.2017, 11:19.The strongest stand last.
Коментар
-
Ми те много бе , на едното пиша , обажда се шапката ...препоръка е
Коментар
-
Ми те много бе , на едното пиша , обажда се шапката ...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакво е това "тоя"??????????????????????
Въздържай се от обръщения РАЗЛИЧНИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО МИ ИМЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чувал е и тоя за сесия. докато оспамва темите през 8 ника.
Въздържай се от обръщения РАЗЛИЧНИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО МИ ИМЕ.The strongest stand last.
Коментар
Коментар