Имам проблеми с цитирането на чужди мнения, също с публикуването и редактирането на моите. Като на цензура ми мирише.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Разочарован съм от работата на админите/чистачите на форума!
Вие, които преди година блокирахте форумци за това че са си казали "наздраве" в темата "Профил на инвеститорите на БФБ", тези дни оставихте 1-2 господа, страдащи от раздвоение на личността и ползващи няколко профила, да насаждат омраза и да атакуват и хейтват десетки участници на форума!
Жалко!
Аз лично не виждам смисъл да продължавам да поствам мнения във Вашия форум и ще се огранича максимално!
Успех и не спете, а надграждайте и отсявайте плявата, омразата и боклука от позитивното и стойностното!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДо Модераторите на Форума
Моля да промените името на темата: "Карол Мобайл - огромната дупка в сигурността" на "Карол Мобайл'' или "Мобилно приложение - Карол" или както прецените.
Коментар
-
Въпрос към Инвестора:
Интересно ми е, когато китайските пари изравнят със зелените и надминат, дали ще смените цвета на форума с червен, лилав или розов, примерно? Щерките тутакси ще ви станат фенки.Last edited by Pyramid; 25.10.2017, 00:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
ти от персонала ли си????препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
модератора е обективен, стига си тролил с измислени статистики.
и никой не го интересува как се чувстваш, има си фейсбук за тая работа.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнениеИнвестор.бг, ...някакви безсмислици....
Поздрави
и никой не го интересува как се чувстваш, има си фейсбук за тая работа.препоръка е
Коментар
-
Инвестор.бг,
В качеството ви на инвестиционен форум се предполага, че в споровете и обмяната на мнения тук се борави с икономически показатели. Един от вашите модератори упорито трие подобни данни, обвинява в спамене и заплашва с бан.
Ето какво го подразни:
В отговор на колаж "can you believe the people of america are this dumb ... we could be all presidents someday" публикувах
Експорт на високотехнологични продукти на годишна база в млрд.:
Китай - $554
Германия - $186
САЩ - $154
Корея - $127
Рussия - $10
http://data.worldbank.org/indicator/TX.VAL.TECH.CD?end=2015&start=1988 …
Кои са глупаците
Намирам този вид модериране за глупаво и ненужно дребнаво. Тъй като е специфичен само за един от служителите ви, вярвам, че ще обсъдите и коригирате подобни прояви.
Поздрави
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМислех че на намушкания сте дали бан поне за седмица след псувните от негова страна в темата политика, може би трябва да ви тегли по една майна и на вас за да го баннете. Засрамете се
Коментар
Коментар