ОК. Вчера, поне два часа, не ме пускаше да вляза. Парола и никнейм - непроменяни от над 10 години. Коментари?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнение
Здравейте, опцията Цитат работи.
А ако имате предвид, че когато цитирате някой и се случи да бъде изтрито мнението ви, това е защото мнението, което цитирате е било неприемливо и е било изтрито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнение
Здравейте, опцията Цитат работи.
А ако имате предвид, че когато цитирате някой и се случи да бъде изтрито мнението ви, това е защото мнението, което цитирате е било неприемливо и е било изтрито.
Junior Member- Дата на присъединяване: Jan 2011
- Теми: 940
Кешът поти ли ръчичките?
Питам за една приятелка.
Мойто беше по тази тема. Защо е изтрито? Беше отговор на въпрос от колега.
Въпросът му е по темата, а отговорът не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИмам проблеми с цитирането на чужди мнения, също с публикуването и редактирането на моите. Като на цензура ми мирише.
А ако имате предвид, че когато цитирате някой и се случи да бъде изтрито мнението ви, това е защото мнението, което цитирате е било неприемливо и е било изтрито.http://ibg.bg/id-157/
http://www.investor.bg/users/terms/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИмам проблеми с цитирането на чужди мнения, също с публикуването и редактирането на моите. Като на цензура ми мирише.
Коментар
-
Разочарован съм от работата на админите/чистачите на форума!
Вие, които преди година блокирахте форумци за това че са си казали "наздраве" в темата "Профил на инвеститорите на БФБ", тези дни оставихте 1-2 господа, страдащи от раздвоение на личността и ползващи няколко профила, да насаждат омраза и да атакуват и хейтват десетки участници на форума!
Жалко!
Аз лично не виждам смисъл да продължавам да поствам мнения във Вашия форум и ще се огранича максимално!
Успех и не спете, а надграждайте и отсявайте плявата, омразата и боклука от позитивното и стойностното!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеДо Модераторите на Форума
Моля да промените името на темата: "Карол Мобайл - огромната дупка в сигурността" на "Карол Мобайл'' или "Мобилно приложение - Карол" или както прецените.
Коментар
Коментар