IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Пореден прав си но има едно но

Коментар

• EURUSD

Добро утро.За мен поне засега продажбите са обречени.Имаме пробита трендлиния по Н4 на около 1.2166 с цел 1.2240.Ще изчакам котировки 1.2170-1.2173 и ще си купя с цел 1.2222.
      Успех.

Коментар

• EURUSD

добро утро!
        Продажба от 2185 стоп 2215. Закривам половината на 2160, другата на 2125.

Коментар

• КОКО

da ZNAM i tova me pretesqnva

Коментар

• КОКО

трябва му от тук задължително ако нея направи значи гоним 2600 със три движения, ако я направи има шанс 2250-80 да държи а ако падне да ходим само до 2450

Коментар

• КОКО

sled 7 min zatvarq chasiviq i 4h
              6 pylen che mu e trqbva korekciq pak i 2200 psy-ako se nareche ...
              vse pak e napravilo 73 pips do sega poluvinate dneven sredno

Коментар

• КОКО

и мен това ме притеснява тоя ръст го планирах за европейците за това сложих обратни че тръгне ли 2250 ще го спре

Коментар

• КОКО

a kakvo chaka da mu go ....
                  pochva da me pretesnqva

Коментар

• КОКО

копелето технически от 90 трябва да гони 51 за корегиране мин

Коментар

• КОКО

ами бях ама излезах на 10п

Коментар

• КОКО

dobre si mu kazal da beshe go napravil i ti

Коментар

• КОКО

04:12 EUR/USD: Perched Below Key Resistance Around 1.2190] Sydney, August 1:
                          The EUR/USD remains well bid below key short-term resistance around 1.2190 as
                          the effects of the IMF report released late Friday continue to broadly weigh on
                          the USD. Standing sell orders around 1.2190 are keeping a few stops above 1.2200
                          safe for the time being, but a break above targets the July 12 high around
                          1.2255. The EUR/USD trades 1.2185/90

Коментар

• КОКО

махнах стоповете и направих обратни

Коментар

• КОКО

А най интересното е че един колега който дойде сега при мен ме пита преди 6 часа да мо препоръчам риск за една 6к сметка и аз му казах волуме на мах къса доларйена и той се уплаши.......

Коментар

• КОКО

е нямам ще си наруша мм то и ще загубя не съм толкова изкуфял още, нестига че ако ми думне стоповете.........язък за три дена профита ще иде...........в бг обаче сложих още 200к

Коментар

X