If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера когато кабела ми прасна един ТП стоп бънигърл беше в другата посока и причината да го преместя беше тя, преди седмица едно турче което играе стриктно по нейната система искаше да и изпрати 100к по сметка за първите 1м които е изкарал, а тя му каза а бе ако някога се видим черпи един чай
Успех петър
torbalan ave daide tova da e forum za forex ne wseki da si go meri kvo ti puka KOKO s kolko igrai toi si znae za men KOKO e polezen kakto i mnog drugi za foruma a takiva kato teb deto ne sa postnali edna svoq sdelka ne razbiram kakvo gi byrka !!!! che i az bez kapka zloba ti go kazwam
Трябва да се регистрираш, Петре, после натисни "чат" и влизаш с парола!
Коментар
Торбалан уан
KOKO
Не съм кики.
Но ти започваш да не се чуваш какви ги говориш.
Допреди малко управляваше 180к, сега търгуваш за $500 дневно, а преди 2 дни съжаляваше, че не си направил 1 милион от дългите паунд/йена.
Уж правеше хедж фонд във Варна, сега ми казваш, че други хора управляват твоите пари.
Не ме интересува с колко и за какви пари търгуваш. Това си е изцяло твоя работа.
Но трябва да знаеш, че много олекваш, докато ги говориш тези врели-некипели.
az pozatvorih povecheto pozicii v GBP/JPY GBP/USD EUR/JPY sega imam kysi v NZD/USD i dylgi v GBP/NZD taq q debna weche edna sedmica skysahame s tozi swap no ste izkara sled tova i za nego
Коментар
чат
Това с регистрацията вече го направих но немога да вляза.Казва само че няма връзка със сървъра и да опитам отново.Аз от 5часа опитвам но нищо
Коментар