If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бях сигурен до скоро,че няма човек в България,занимаващ се с форекс,който не знае страницата на Мариян,от която да се насочи към сайтове за теглене на литература.Явно съм се лъгал,защото дори и на срещата идваха хора и питаха от къде да си изтеглят литература. http://forex.start.bg/ Това е страницата на Мариян.
Поиграх си малко да изкарам всички сайтове ,които знам,предлагащи форекс литература.Ето ги и тях:
БНИГХТ на графика 57 съгласен съм но проблемът е че чака времето горе и ако още две 30м свещи чака там ще ходи директно 2250 и от там ще търси корекция но ........2450 ще е в хоризонта а от там 2600, а най големият проблем е че съм къс и на 89% съм сигурен в по-голяма корекция сега ако не и обръщане с цел 1800 нивата но да видим
KOKO според мен сега ще коригира до 1.2160 след което ни чака ново възходящо движение с цел 1.2250. Кадето еврото може да срешне сериозна съпротива. Пробив на 1.2150 обаче изключва възходящото движение и ни вкарва в низходящо такова с цел 1.2090. И от там 1.2020. Успех ти желая днес иначе трейда ти беше хубава .
Пореден не съм ли тъпанар с ГГГ спорихме аз си оставих петъчни дълги със цел 2190 и избягах на 50
не е ли преминавка отвсякъде, сега ще падне задължително тоя път скъсих по плана си
Пореден, точно на 4Н имаме възходяща трендлиния пробита надолу в петък.Сега я тестваме от долната страна.Очаквам реакция и тест на пробитата съпротива на 1,2160 като минимум.
Успех!
Коментар