IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• indikatori i

http://cdspam.narod.ru/index.html#mt
    D.Y.F-091066

Коментар

• deo

Почивката е необходимост! Сега почивка , за да го хванем пак в крачка пазара , че да не ни хваща той нас.По принцип ми се ще да е нагоре , ще стане може и на юг в началото на седмицато но после ще стане.Ще пусна линкове от руски сайтове са .
      D.Y.F-091066

Коментар

• NoM...

Az sum na MT3. Ako moje da mi kajesh koi indikatori shte sa mi polezni i ako imash nqkoi drug link za forex no da e na Bg shte sum ti mnogo blagodaren.

Коментар

• NoM...

Индикатори върху платформа на мт4 , не съм възхитен от възможностите и при търговия но за наблюдение на пазара е това което съм си харесал за Форекс.Наслагал съм куп индикатори - служебни наистина някои превъзхождат тези в стандартните.Ако те интересува ще пусна линкове откъдето да си я изтеглиш и тези за индикаторите също.Приятно занимание е когато остане време събота и неделя.
          D.Y.F-091066

Коментар

• deo

Мерси Supere. Махнах ги на фитка. Ще чакам да падне до 1.2075 и ще влизам пак. Ти как мислиш ?

Коментар

• supertrader

supertrader, koga ti izlizat tezi signali za sell i buy? expert li pozlvash? Sorry che ti zadavam malko tup vupros no sum nachinaesht i neshtata ne sa mi qsni mnogo mnogo.

Коментар

• idejka

Пазара в момента е абсолютно наникъде, който връх или дъно пробие натам ще е 2080 2160

Пожелавам ви приятна почивка

Коментар

• idejka

Въздържам се от всякакви действия, въпреки че на 1ч има яка дивергенция и под 1,21 и най-вече 1,2070 си е яко за продажби. За мен сигналите за покупки свършиха. В кабела също има яка дивергенция на 1ч. Но все пак е петък вечер и предпочитам да имам спокойна събота и неделя без мисли за форекс. За уикенда съм в с. Крапец и ако някой има желание да се откъсне от градския живот поне за един ден и може да дойде да заповяда на некомерсиален плаж.
                  Работа и заплата?

Коментар

• idejka

Imam sel signal obace sega ima i za cypyvane neshto sityaciiata slojna mai
                    D.Y.F-091066

Коментар

• idejka

supertrader kak go nameri tova 2145

Коментар

• idejka

1.2145 samo moje
                        D.Y.F-091066

Коментар

• idejka

kak mislite da li ne moge da napravim 2-en vryh za dnes ?

Коментар

• Дъно

pri men e 1.2152

Коментар

• Дъно

Да има 58-59-60 на различни места , иначе не съм убеден че се е отказало от целите си по големи графики засега.Вярно е за фундамента обаче вече почти съм убеден че го ползват за чистене от долари тези които ги купуваха за да го докарат тук - фед са в дъното и са интервенирали заради Китай пазара обаче онези нали им въртят номера сега.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Дъно

СТС -1,2161- 17,47 ЧАСА
                                дъно 1,2075 - 12,40 часа

Коментар

Working...
                                X