Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
NoM...
Индикатори върху платформа на мт4 , не съм възхитен от възможностите и при търговия но за наблюдение на пазара е това което съм си харесал за Форекс.Наслагал съм куп индикатори - служебни наистина някои превъзхождат тези в стандартните.Ако те интересува ще пусна линкове откъдето да си я изтеглиш и тези за индикаторите също.Приятно занимание е когато остане време събота и неделя.D.Y.F-091066
Коментар
-
idejka
Въздържам се от всякакви действия, въпреки че на 1ч има яка дивергенция и под 1,21 и най-вече 1,2070 си е яко за продажби. За мен сигналите за покупки свършиха. В кабела също има яка дивергенция на 1ч. Но все пак е петък вечер и предпочитам да имам спокойна събота и неделя без мисли за форекс. За уикенда съм в с. Крапец и ако някой има желание да се откъсне от градския живот поне за един ден и може да дойде да заповяда на некомерсиален плаж.
Коментар
-
Дъно
Да има 58-59-60 на различни места , иначе не съм убеден че се е отказало от целите си по големи графики засега.Вярно е за фундамента обаче вече почти съм убеден че го ползват за чистене от долари тези които ги купуваха за да го докарат тук - фед са в дъното и са интервенирали заради Китай пазара обаче онези нали им въртят номера сега.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар