IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 6te putuva6 li dnes

Първоначално изпратено от koko
    Dnes gonim jaltata zona i togava shte se varnem za raketkata mi

hehe PIWO ami predstavi si 4e stane nomera s raketata ot 15 nivata togava mesec otpusk hehe

Ako scenariat se razvie taka sas goliama veroiatnost shte stane

Za dnes tova

best regards:

Коментар

• Гледам тук се готвите за открития космос нещо
      Аз пак продадох евро/долар, купих долар/йена и долар/канадец.
      PPP, за да слагаш снимки се регистрирай в www.snimka.bg. Аз така ги слагам моите. Как го хвана оня връх на 1.1965? Аз ги държа моите още, че и добавих от 1.1920.

Успех!
      Keep walking ...

Коментар

• Dnes gonim jaltata zona i togava shte se varnem za raketkata mi

hehe PIWO ami predstavi si 4e stane nomera s raketata ot 15 nivata togava mesec otpusk hehe

Ako scenariat se razvie taka sas goliama veroiatnost shte stane

Za dnes tova

Коментар

• EUR/USD от dinobot

Привет спекуланти. За днес аз лично съм настроен за северна посока на Eur/Usd, все пак Коледни празници идват малко трябва да се разходи до Северния Полюс да види как са нещата.
          Успех на всички!

:]

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
            Neznam za drugite no ako eur/usd ne tragne na sever pone do 1.18 az specialno sam spukal gumite. Uspeh
            6tom tolkova e fatalno pologenieto 6to ne probva6 da zaredi6 na 1.1650-60 mislia 4e 6te vurne ot tam

taka spored men za denia

Коментар

• Neznam za drugite no ako eur/usd ne tragne na sever pone do 1.18 az specialno sam spukal gumite. Uspeh

Коментар

• Kakvi sa ocakvaniata za dnes za eur/usd pod 1.16 ili nad 1.18

Коментар

• Izvinqvaite za kirilicata,prosto kompa mi ne go pozvolqva v momenta.Nqkoi moje li da mi napomni koga shte se razbere dali kitaicite shte otvurjat uana i dali ima neshto interesno pokrai kitaicite do togava

Коментар

• тои бат сали е от озеленяването , къдри кипарисите по графиката

Коментар

• ей, сега ще кача и разкритието на PPP
                      от зората на "Новото време"
                      хехехе

Коментар

• piwo, check your mail
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          PIWO nazdrave
                          КОКО, наздраве брат!
                          И твоят час ще дойде, дръшай здраво тренда!

Коментар

• bnight

Браво за сайта !!!!!!!Днес един мераклия начинаещ колега каза че там е чел някои неща които са му харесали и ги смята за полезни.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Ei ostavete si mi raketata na mira a niakoi ia e dal za skrap a sam se oplakal na molia drugarkata, aide stiga tolkova mi narisuvaite si vasha

PIWO nazdrave

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                                Ако дадеш мейл или кажеш как да постна тук снимка, ще ти покажа че нама смисъл да се пънеш, защото ракетата е вече разфасована от нашите мургави сънародници и е на път към вторични суровини
                                PPP, за да качиш снимка тук, трябва преди това да отидеш на http://geocities.yahoo.com/ , където можеш след регистрация и безплатно да си качваш каквото искаш.
                                Аз си мисля, че твоето ИП в Чикаго, не може да не ти е дало лична страница и данни за FTP, което да я обслужва.
                                Ако искаш, ми пиши на мейлите, които ти пратих на ЛС. Ще уредим нещата!
                                А ракетата как я носят вече братята, много държа да го видя, най-накрая и те да се родят, джанъм, откога ми се молеха да ги зема с мене на фЛорекса, хахахаха

Коментар

Working...
                                X