If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам тук се готвите за открития космос нещо
Аз пак продадох евро/долар, купих долар/йена и долар/канадец.
PPP, за да слагаш снимки се регистрирай в www.snimka.bg. Аз така ги слагам моите. Как го хвана оня връх на 1.1965? Аз ги държа моите още, че и добавих от 1.1920.
Привет спекуланти. За днес аз лично съм настроен за северна посока на Eur/Usd, все пак Коледни празници идват малко трябва да се разходи до Северния Полюс да види как са нещата.
Успех на всички!
Izvinqvaite za kirilicata,prosto kompa mi ne go pozvolqva v momenta.Nqkoi moje li da mi napomni koga shte se razbere dali kitaicite shte otvurjat uana i dali ima neshto interesno pokrai kitaicite do togava
Ако дадеш мейл или кажеш как да постна тук снимка, ще ти покажа че нама смисъл да се пънеш, защото ракетата е вече разфасована от нашите мургави сънародници и е на път към вторични суровини
PPP, за да качиш снимка тук, трябва преди това да отидеш на http://geocities.yahoo.com/ , където можеш след регистрация и безплатно да си качваш каквото искаш.
Аз си мисля, че твоето ИП в Чикаго, не може да не ти е дало лична страница и данни за FTP, което да я обслужва.
Ако искаш, ми пиши на мейлите, които ти пратих на ЛС. Ще уредим нещата!
А ракетата как я носят вече братята, много държа да го видя, най-накрая и те да се родят, джанъм, откога ми се молеха да ги зема с мене на фЛорекса, хахахаха
Коментар