IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

boban1, това което си направил не трябва да те демотивира
    ще ти дам пример - от 20 отворени позиции, ако 15 са в мойта посока - това наистина е добре.
    но от тези 15 дали и 1 успявам да задържа до най-високите нива, както постъпих днес с кабела (от 1.8060 до 1.8184 - 124 пипса профит, при положение че на 174 пипса профит още го държех на позиция).
    така че това че си пропуснал дадена печалба е нещо нормално
    погледни го от другата страна - че ако беше взел грешното решение, не само че щеше да имаш пропусната печалба (защото можеше да си в правилната посока), но имаш и реализирана загуба. т.е. много по-лошо

след като последните 3 часа бяха "шок и ужас", както и тези час и половина преди това след отварянето на европейската сесия, е логично да се очаква и интересна американска сесия.
    аз обаче съм решил да съм особено предпазлив и да не взимам прибързани решения

а и биците (от гледна точка на долара естествено) едва ли ще се примирят с днешните поражения

успех, отивам да обядвам

Коментар

• EUR/USD

Pod 1,2170 dobavyam za 1,2120. s/l go mestya na 1,2213.
      Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite..
        Sega pak sednah pred PCto ...i vijdam che sutrishnata mi strategia e bila absolutno pravilna...
        No lipsata na opit i straha ot zaguba si kazaha dumata...
        Za men po vajnoto e che s pomoshta na vsichki tuk i osobeno na savetite na Kuki si pravia po-dobri ocenki za pazara..
        Viarvam che povecheto ot vas sa dovolni ot dneshnata targovia..
        Uspeshen den na vsichki...

Коментар

• aud/usd

вече запразвам и затова направих следното

продадох от 0.7469 5 лота
          купих на 0.7459 4 лота,
          сега стопа на 1-ния лот е 0.7509, където е нулата

бих скъсявал още само от 0.75, каквато ми беше първоначалната идея със стоп на 0.757
          ако не стигне до там - здраве

Коментар

• kabela

Мариане, сори че не отговорих на това което си написал в 12:53, но нета ми е отвратителен последните дни тук и майката си трака

Коментар

• aud/usd

Mariane, kakkyv stop si slojil na aud/usd?

Коментар

• Мнение

Мариане, да, удари стопа, а аз после продадох на 1.8214 - със стоп на 1.8239
                Бях продал и евро долар на 1.2185, но ми отнесе много тънко стопа на 1.2210
                Все пак това са много по-малки позиции от това което бях отворил в кабела като дълга позиция.

И аз смятам това да са ми последните сделки за седмицата.

Коментар

• eur/usd

аз вече съм къс в aud/usd
                  мислех да скъсявам от 0.75, но влязох по-рано
                  сега вече целта от 0.736 ще бъде достигната

Коментар

• eur/usd

kuks i az sym out v kabela sled kato mi udari stopa, skoro ste otnese i stopa na kysata eur/usd kakto e trygnalo i mai ste prikliu4vam sedmicata

Коментар

• Мнение

Kuki, imash predvid che si skusil li?
                      Работа и заплата?

Коментар

• Мнение

влакът тръгва последно повикване

Коментар

• Мнение

mnogo bi4eta na evro polqnata bre .dali 6te izlqzat sega me4kite ot gorata???

Коментар

• Мнение

kuki
                            нали стопа ти беше на 1.8184?

Коментар

• Мнение

na men tia stopove mi iziadoha glavat oste snosti mi butna stopa na 1.2090 i to goliama pozicia sega kabela ei tazi sedmica s maki ste i pravia profitna .kuks kade ti e celta pri evroto

Коментар

• Мнение

и аз съм вече и в евро/долар и в кабела
                                ако ми удари стоповете - почивка вече

Коментар

Working...
                                X