If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен господа картината не се променя, и докато не пробие 1,2250 си е горещо за сел. Ще чакам още малко да качи докъм 1,2170 и ще го селна пак. Успех на всички!
Kuki,поздравления за по-удачно подбраната валута ! Абсолютно съм на твое мнение,
просто не ми се занимава тепърва да гледам графиките на паунда...На всички останали
искам да обоснова поздравленията:погледнете EUR/GBP; GBP/CHF ; EUR/CHF и ги сравнете
с вчерашните им стойности...Изводът спрямо коя валута е най-удачно да се рита срещу
текущия тренд се налага сам по себе си,т.е къде е най-добре да се скъсява долара.
Личи си и опитния търговец.Куки , успех !
Daywalker, след 1.8060 си го изтъргувах чисто фундаментално - на база на данните...
Затова мисля че трябва да държа още - данните не бяха кой знае колко по-добри, но имаше реакция при това нелоша
Коментар
kacamoto
eur/usd
FF, ako ima pokupka na miliard evra, tova oznachava podkrepa na bikovete koito shtqha da naddeleqt nad mechkite i tekushtata cena shteshe da e s 4-6 figuri po nagore. (primerno)
Daywalker, още мисля да го цедя нагоре
Стопа ми е на 1.8079 и на всеки 10 пипса нагоре ще го местя с 5...
FF, слуховете пазара са много винаги и затова не обръщам внимание на всички
1 милиард не са толкова много - говори се че само снощната интервенция на BoJ e била от йени на равностойност над 3 милиарда
Така че не знам защо толкова се притесняваш
Друга приказка върви, за която говорят само с недомлъвки, но не искам да раздувам непроверени балони
Ако разбера нещо по-сериозно - ще ви го кажа, както винаги съм правил
Eto ситуацията: gbp/chf otdawna si zatworih poziciqta bez zaguba ))
eur/usd - stopa si седи на 1.2045. Изкушавам се да си взема таргет от Доктора (1.2550). Но и на 1.2380 ще съм доволен.
gbp/usd - стопа си седи на 1.8025. Първоначален таргет (може и следващата седмица) - 1.8320
Успех!
Привет на всички. Мисля,че екшъна ще е при американците.Аз,уви съм пропуснал
изгодните цени,затова слагам следните ордери :
Buy-limit eur/usd @ 1.2075 Stop&Reverse с утроена позиция на 1.2049.
Buy-limit usd/jpy @ 105.20 TP 105.66 ,S/L -засега не слагам...
Затворих 50% от дългата EUR/CHF на 1.5568,слагам си buy-limit@1.5534- цел оптимизиране
на цената.Още слагам и 2 лимита,но само с по 1 лотче,за спорта:
buy-limit GBP/CHF @ 2.3108 ; sell-limit GBP/CHF @ 2.3287...
Успех на всички !
Коментар