If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FF, спокойно не ме дразниш
Аз съм на принципа че ако искаш да те уважават сам трябва да уважаваш другите, затова и бих помогнал на всеки с мнението си, стига то да му е от полза.
Когато губя, гледам да пиша по-малко за да не подвеждам и другите покрай мен...
Но че нивото 1.2075 го защитиха здраво мисля че се видя - въпроса е че се иска и малко по-здраво дупе да го оттъргува човек оттам
По принцип търгувам евро/долар
В кабела влязох днес поради 2 причини:
1/ Основната - излизащите данни
2/ Второстепенната, но не чак толкова второстепенна - вчерашното изявление за свободното падане на британците - още вчера ви казах че такива изявления предизвикват временни резултати, но не и постоянни.
Не съм сложил цел на кабела защото от близо година и половина не го следя толкова, колкото преди.
Просто ще си влача стопа на 50 пипса, като се поуспокои пазара довечера след 20:00 наше време - на 30 или ще затворя (ако още съм на позиция естествено)
ПС Бре че съм словоохотлив, когато съм в добра позиция мамка му
Коментар
статистик
Резултати от прогнозите на Димо Димов
eur/usd
от 1 октомври до момента
печалба в пипса 2023
максимална загуба в пипса 549
печалба 268% за година и половина. Ако има буфер от 50%, печалбата пада на 134%
gbp/usd
от 1 октомври до момента
печалба в пипса 603
максимална загуба в пипса 676
загуба 10.8% за година и половина. Ако има буфер от 50%, загубата пада на 5.4%
usd/jpy
от 1 октомври до момента
печалба в пипса 1355
максимална загуба в пипса 453
печалба 199.12% за година и половина. Ако има буфер от 50%, печалбата пада на 99.56%
ami ako ne probie 1.2200-25 ste vidish koe mu e za cell napravo kam 1.2060 ste tragne
Коментар
imported_Мариян Йорданов
кабела
добавяне разбира се
канала бе пробит отдавна
в момента е 1.797, а бе пробит при 1.808
щом пробихме и върха при вчерашната корекция до 1.8142 пътя е само нагоре
стопа може да се сложи на 1.808
Коментар
kacamoto
кабела
koe mu e za sell na evroto? to si e za buy
Коментар
FF
кабела
kuks az si padam malko lubopiten i zatova te pitam cesto uvagavam i cenia mnenieto ti i se nadiavam da ne te draznia.a inache to evroto si e za sel no se nadiavam pone 1.22 da stigne a tam veche ste se orientiram spored obstoiatelstvata
Само за инфо - стопа ми е вече на 1.8116 - местя го на 50 пипса от всяко последно максимално достигнато ниво.
FF, може и да има такова нещо, макар че не ми звучи логично а и днес е петък, ако ще търся допълнителни данни ще е през уикенда
А и още нещо аз не съм стратегически инвеститор за да ме интересува за след месец - аз търгувам днес, взимам каквото мога и утре пак
Коментар