IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kabela

стопа ми е вече на 1.8173

Коментар

• kabela

FF, ако върви толкова праволинейно, аз бих го държал и до 2.00 )

Коментар

• kabela

run de run i kabelka ievroto da runvata che mi se ste da izkaram niakoi den na moreto run vasta mama

Коментар

• кабела

1.8146 при всички положения вече е по-добър стоп от 1.8116

FF, винаги има "ако" - ако го нямаше първо нямаше да има пазар а ако не се съмнявахме винаги щяхме рано или късно да фалираме

Успех!

Коментар

• kabela

на мен таргета ми е 1.84 в кабела
            run кабелчо run

Коментар

• kabela

kolegi daite niakakav target pri kabela az si opredelih 1.8250 no mi se iska da izvleka maksimalnoto predvarotelno blagodaria

Коментар

• кабела

FF, спокойно не ме дразниш
                Аз съм на принципа че ако искаш да те уважават сам трябва да уважаваш другите, затова и бих помогнал на всеки с мнението си, стига то да му е от полза.
                Когато губя, гледам да пиша по-малко за да не подвеждам и другите покрай мен...

Но че нивото 1.2075 го защитиха здраво мисля че се видя - въпроса е че се иска и малко по-здраво дупе да го оттъргува човек оттам

По принцип търгувам евро/долар
                В кабела влязох днес поради 2 причини:
                1/ Основната - излизащите данни
                2/ Второстепенната, но не чак толкова второстепенна - вчерашното изявление за свободното падане на британците - още вчера ви казах че такива изявления предизвикват временни резултати, но не и постоянни.

Не съм сложил цел на кабела защото от близо година и половина не го следя толкова, колкото преди.
                Просто ще си влача стопа на 50 пипса, като се поуспокои пазара довечера след 20:00 наше време - на 30 или ще затворя (ако още съм на позиция естествено)

ПС Бре че съм словоохотлив, когато съм в добра позиция мамка му

Коментар

• Резултати от прогнозите на Димо Димов

eur/usd
                  от 1 октомври до момента
                  печалба в пипса 2023
                  максимална загуба в пипса 549
                  печалба 268% за година и половина. Ако има буфер от 50%, печалбата пада на 134%

gbp/usd
                  от 1 октомври до момента
                  печалба в пипса 603
                  максимална загуба в пипса 676
                  загуба 10.8% за година и половина. Ако има буфер от 50%, загубата пада на 5.4%

usd/jpy
                  от 1 октомври до момента
                  печалба в пипса 1355
                  максимална загуба в пипса 453
                  печалба 199.12% за година и половина. Ако има буфер от 50%, печалбата пада на 99.56%

Поздравления

Коментар

• кабела

Mers. На 1.8140 ще добавя

Коментар

• кабела

ami ako ne probie 1.2200-25 ste vidish koe mu e za cell napravo kam 1.2060 ste tragne

Коментар

• кабела

добавяне разбира се
                        канала бе пробит отдавна
                        в момента е 1.797, а бе пробит при 1.808
                        щом пробихме и върха при вчерашната корекция до 1.8142 пътя е само нагоре
                        стопа може да се сложи на 1.808

Коментар

• кабела

koe mu e za sell na evroto? to si e za buy

Коментар

• кабела

kuks az si padam malko lubopiten i zatova te pitam cesto uvagavam i cenia mnenieto ti i se nadiavam da ne te draznia.a inache to evroto si e za sel no se nadiavam pone 1.22 da stigne a tam veche ste se orientiram spored obstoiatelstvata

Коментар

• кабела

Марияне, на границата на канала сме. Дай някакво мнение? (добавяне, покриване....)

Коментар

• eur/usd

Само за инфо - стопа ми е вече на 1.8116 - местя го на 50 пипса от всяко последно максимално достигнато ниво.

FF, може и да има такова нещо, макар че не ми звучи логично а и днес е петък, ако ще търся допълнителни данни ще е през уикенда
                                А и още нещо аз не съм стратегически инвеститор за да ме интересува за след месец - аз търгувам днес, взимам каквото мога и утре пак

Коментар

Working...
                                X