If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз чакам АУД/$ да стигне до към 0.749-0.750 и тогава смятам да скъся
Относно ГБП/$ buy 1.8172 stop 1.8158 move stop
Коментар
FF
AUD/USD
edno entri na tekusti niva stop na 1.2100 i cel 1.23 kak vi se struva ? vlizam pogelaite mi uspeh
Коментар
imported_Мариян Йорданов
AUD/USD
аз го виждам за нагоре
влязох на 1.8181 с малка позиция със стоп на 1.8163
имам ентри на 1.8208
цел 1.825 поне
Коментар
FF
AUD/USD
e kvo izleze sega tova pokacvane iavno e zaradi ifo to koeto se okazva ne cak tolkova losho samo mi e interesno tova li ste e cialoto vazhodiasto dvigenie ili ste ima oste poe 1.5 figura nagore ot segasnite niva niakoi s idei
S tazi valuta triabva da se vnimava sus stopovete iavno, ima izrazen trend, no i golemi neorientirani dvijenia, vchera zagubih 1000 leva ot neia zaradi tup stop no sega si gi vurnah pak ot neia
Blagodaria za komentara ti !
Uspeh
Lele k"vi gimnastiki sa stavali ot sutrinta i EUR/USD i GBP/USD a az prospah vsichko...... e smetkata otnovo mi se e ponapulnila blagodarenie na AUD/USD
Mariane ti zashto si zatvoril tam dulgite (aud/usd) , ima li neshto obezpokoiavashto?
Now vijdam che ne si se paril oshte..(ne ti go i pojelavam)...obache Kuki ti kaza neshto mnogo vajno..s/l...e stop za ogranichavane na zagubite...
A ko smiatash da go mestish nadolu...po-dobre voobshte da go niama...Obache togava stava nai -strashnoto...ne ti go pojelavam da go izpitash..
Zatova draj si go tam ...ako padne...padne ..pone znaesh kolko si izgubil...
Piesh edno pitie ...i utre pak..
Utre moje da izbiesh zagubite i dori da si na pechalba...a inache shte mislish samo za tova ...
I niama da ti varvi nito lichnia nito profesionalnia jivot...
Taka che umnata..(osven ako ne si na demo)
Коментар