IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Slagaite neoprenite, shte slizame!

Коментар

• GBP/USD

Pri cable tova udaren stop li beshe

Коментар

• EUR/USD

i az shte pochivam sled malko, ostavam dulug samo na USD/JPY, no tam sa 10 lotcheta, taka che niama strashno

Коментар

• EUR/USD

Kuki dnes sled sutrishniia mi neuspeh..(ili po skoro propusnat uspeh )..malko se biah obezkurajil...
          Ne za drugo no i vcera(viarno vchera vzeh okolo 50 pipa ..a mojeshe pone dvoino) i dnes vse iztarvam hubavi pechalbi..
          No posle kato prochetoh postinga ti kam men...i se zamislih i kazah ...davai Bojidare ...dnes shte si vzemesh tvoeto...

Sega zatvorih kasite na 1.2165.... chestno kazano smiatam da pochivam veche
          Za vsichki ostanali....USPEH))

Коментар

• EUR/USD

da izletia ili da se potopia?- tova e vaprosa

Коментар

• GBP/USD

Емо, аз търгувам средносрочно и таргета ми е 77++. , e понякога "духам таратора", но кво да се прави
              GL

Коментар

• EUR/USD

Az kvo, da vzema da si vzema kvoto moga, puk posle nakudeto duhne vyatura.

Коментар

• EUR/USD

boban1, съдейки по "отката" долу по-скоро съм склонен да смятам че не, но знае ли човек

Коментар

• EUR/USD

Pichove....mai triabva da cherpia niakoi ot provaidarite mi..)))
                    Vmomenta v koito iskah da zatvoria kasata na 1.218...i mi prekasna NETa...
                    Sega vlizam pak i....mai ima gospod...)
                    Sajaliavam che se karah dosega po telefona s tiah...takava usluga mi svarshiha...
                    Kuki kak mislish...dali shte testva dnes pak 1.2070

Коментар

• GBP/USD

e 4 figuri ne ti li stignaha

Коментар

• EUR/USD

MVP, не си само ти. Аз съм къс в кабела от сряда (8357), със стоп на 8280, така че успех!

Коментар

• EUR/USD

1anti
                          съгласявам се

Коментар

• EUR/USD

mariane dano darji) prosto formulirovkata "idealen stop"...takav e samo profitniq...kakto i da e.

Коментар

• EUR/USD

Kato gledam, samo az sam kas v GBP/USD
                              Stopiral sam sella ot 8205 na nula i liagam da spia

Niama da vi pojelaia uspeh, za6toto tova ozna4ava da mi udari stopa :-))

Коментар

• EUR/USD

aide uspeh otivam da pia edna bira i da se razhodia malko che tia momenti mnogo ne gi obicam

Коментар

Working...
                                X