IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

usd/cad е доста гаден, по-гаден от gbp/usd
    често се спира чак на последната гара, която в последните месеци е 1.34-1.35 или 1.3

Коментар

• eur/usd

ei ste razvalq hubaviq den s tiq poziciq short usd/cad na 3257, q nqkoi koito q igrae ili s pove4ko opit da kaje kakvo misli
      nqma li da vyrne malko pone da q zatvorq na 0

Коментар

• eur/usd

до края на април ще съм зает понеделниците вечер, но след това ще се включа

идеята за заведението със CNBC ми харесва много

Коментар

• eur/usd

daywalker, не ме разбирай погрешно - и аз не смятам че днес ще се изпълни 1.1938

Коментар

• eur/usd

ami da otiva nadolu bre, da ne mislite 4e az nqma da se radvam!
            kys sym s debela poziciq i sredna na 2157.
            ideqta mi be6e 4e za den 130 pipsa do momenta sa mu dostaty4ni. slu4valo se e i pove4e da pravi, no v kraina smetka nisto 4ak tolkoz izkliu4itelno i neo4akvano ne e stanalo
            t.e. i az mislq 4e ste prodylji kym 1,19, ama next week. i taka da e pak ste sym super dovolen, samo dano ne vyrne pove4e ot 2100

Коментар

• eur/usd

FF sakyn kakvi vrystaniq! ste mi udari profit stopovete! direktno kym 2020 go iskam az! : )
              btw glytnah malko voda s edni kysi usd/cad! taq dvoika samo me dyni. cqla sedmica go 4akah nagore. vav vtornik mi udari stopa s tova gmurkane, a sega pyk ne ste da vyrne malko!

Коментар

• eur/usd

ако падне до 1.19 и нещо си няма да търгувам до края на месеца )

Коментар

• eur/usd

daywalker - да, и аз мисля да спре да пада, но някъде около 1.1938 )

Коментар

• eur/usd

ste vkluva pak komputara kam 18.30 stopovete sa slogeni aide uspeh na vsicki kolegi

Коментар

• eur/usd

a ranicko mu e oste po princip predpolagam che ste varne kam 1.2120-50/makar da ne mi se iska/ predpocitam oste tazi vecher da si zatvorim okolo 1.2020 a ako moge i po nadlu ama mai veche pocvam da fantaziram

Коментар

• eur/usd

dosta mu stanaha pipsovete nadolu za dnes, mai ve4e ste pospre da po4ine

Коментар

• eur/usd

obache swisito kak poe nadolu ne e istina

Коментар

• eur/usd

ama tocno v zona na saprotiva vleznah v pozicia a da vidim moga li da grizna dravceto ama napravo mi se izpocupiha zabite ot grizene tazi sedmica i ot kani sas studena voda

Коментар

• eur/usd

az ot evroto se otkazah skocih na leva ama nesto mnogo izmaceno mi se struva ne znam

Коментар

• eur/usd

mi FF ha dano vlaka da e za nadolu 4e da pytuvame zaedno
                                super danni za bezraboticata, dano da poeme nadolu

Коментар

Working...
                                X