Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
tr@d3r
търсят се доброволци
Tez 300 000 i na men mi se wijdat mnojko. Az se dwoumq dali da mu dam daje 500$. I na men mi se struwa piramida. Moneydream ti kyde igraesh ?
Коментар
-
shashma
forex среща първи понеделник на месеца
maladecs
Коментар
-
MoneyDram
търсят се доброволци
Умнико - дай му кинтите пък чакай)
че нали той това и цели - ще е хлопнал кепенците още преди да си се обърнал. Пък с твоите $300 000 ще лицензира още два Варчеви.
И премията ще е вече $500 или $1000 - за други мухички (ще се гордееш че ти си ги платил).
Нали го виждаш, че е типична пирамидка - "Ужилването" като по книга: некой друг лев в реклама (агресивно, самонадеяно и без покритие, но това нема значение, балъците н емислят); лускаво офисче под наем, цветни униформички за момченцата и момиченцата. баджове ...
Колко му е?
Коментар
-
FF
usd/cad
nisto po skoro se namiram na prikazka
Коментар
-
FF
usd/cad
a mnogo mi se ste da mu vzema skalpa ama iavno tova moge da stane samo pri izlizane na vagni novini e nisto ste pocakam 1 mesec do sledvastite danni za bezraboticata
Коментар
-
FF
usd/cad
ako moga da go razbera toia kros pak ei ma na.posto pravi kakvoto si iska
Коментар
-
фен на Варчев
търсят се доброволци
Набирам желаещо да регистрирам на тяхно име сметки при Варчев
Разполагам с около 300 000 долара и искам да открия 100 сметки, за които да получа 25 000 долара от бонуса им.
Предлагам възнаграждение от 50 (петдесет) долара за всеки който се съгласи.
За всички които се интересуват - моля изпратете ми мейл с координати и колко човека може да подсигурите (с техните имена за подготовка на договорите) на мейл investitor@mail.bg
Коментар
-
stani
eur/usd
Mariane i az smiatam 4e e po dobre DA gledam CNBC ina4e si e 4isto napivane (a tova moge da se pravi navsiakade) tia po CNBC praviat postoianno analizi za FOREX akcii usa market i tn ta zatova VI go predlogih
Коментар
Коментар