If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
klient sam im na vsichkite - vsichko e nared s izkluchenie na tova che falirah navsiakade -obiknovenno faliram predi da se stigne do natovarenite chasove taka che ne znam koi kak raboti poveche ot chas - uspeh na vsichki nachinaesti izberete si vachia broker tuk i sega i ne se pretesniavaite samo parvia falit e truden
Коментар
�
rado kasabov
za Forexa kato otrajenie na jivota
abe ei ne6tastnici ne razbrahte li 4e ELANA sa nai dobrite ia se razkaraite s tia muhliovci i nedonos4eta
това дето си го писал пич за "лесни пари" тука го няма :
Ако беше така всички шяха да са богати и да играят на пазара.
тренирай на демото и се учи от хората във Форума.
мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи
Не казвам, че съм във възторг от Делтата, но оплаквания има от всички брокери (вкл. скоро Марио от STS, може да потърсиш, мисля че беше вчера). И все пак Делта има, според мен, най-пълен набор от услуги - платформа, web, wap, teletext информация. Мисля, че се стремят да работят коректно. Не виждам нищо лошо да обсъждаме тук - нали затова е форума.
Успех на всички.
Коментар
�
Барселона
za Forexa kato otrajenie na jivota
Форумът си е едно към едно отражение на живота в България. Има малко блясък, много мързел и желание за лесни пари без работа, завист "на всеки километър", простотия до небесата, липса на елементарна култура. Абе с две думи - ХАРЕСВА МИ! Особенно ми харесва, когато ми е мъчно за БГ, напомня ми защо не трябва да се връщам.
А колкото до инвестиционните банки, те са разделени в отношение много близко до 50/50 в посоките на позициите си, така че кои от тях имаш предвид? И никой с никого не се заяжда , напротив - уважавам Chicago защото съм забелязал, че неговите прогнози се сбъдват значително по-често от тези на инвестиционните банки ( примерно) . Тъй че - споко И успех на всички
Templar gledai podred tova e napisano predi edna dve sedmici togava spada naistina e bil do 1.2881 i sled tova se e poka4ilo do 1.3056 ako tezi niakolko pipsa otgore i otdolu ne e to4nost dobre zna4i ne e viarna prognozata i ot tam si varvi pak po patia deto sa go predvidili.
А колкото до инвестиционните банки, те са разделени в отношение много близко до 50/50 в посоките на позициите си, така че кои от тях имаш предвид? И никой с никого не се заяжда , напротив - уважавам Chicago защото съм забелязал, че неговите прогнози се сбъдват значително по-често от тези на инвестиционните банки ( примерно) . Тъй че - споко И успех на всички
Коментар