If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Барса, прав си амиго, за много неща си прав, ама що го пишеш? За тия, за които го пишеш /по твои думи/ няма смисъл, няма да го разберат. За другите /"с малко блясък"/ пак няма смисъл, щото си го знаят че е така. Е, и? Не търсиш конфронтация, ама точно това ще намериш, от първите, ако не се сещаш. Vaia con Dios!
Коментар
mario
za Forexa kato otrajenie na jivota
Барселона,
Уж не искаш конфронтация,а се нахвърляш на всички ни като бясно куче.
Защо така бе Миме?
Имай си паричките и не ни мисли нас мързеливите.
Кой какво търси в форекса си е негов проблем,не твой-нали.
Със здраве в Испания и помни,че и ние сме БЪЛГАРИ,като теб разбира се!
Barselona kakvi lesni pari be 4ove4e - ako te interisuva sabirat mi se po 8 4asa san i tova e taka ot blizo 2 godini. Tvardia savsem seriozno che vseki cent v djoba si sam zaslujil sas 4esten trud i ne sam go spe4elil lesno. A vseki moje sam da izbira kakvo da pravi sled universiteta - da raboti za 1000 leva zaplata, da raboti za sebe si ili da mie 4inii v Barselona
Uspeh
Барселона, нали не искаш да кажеш, че форума е средище на мързеливи печалбари :-) А лесните пари са привлекателни дори в Барселона, нищо специфично за България.
Rado prestani s taia Elana be - ti sas sigurnost niamash nishto obshto s tiah poznavam kamen, vlado, ico, bobi vsi4ki te sa pi4ove a ti se podigravash s firmata im. Predpo4itam da igraia v GFT po red pri4ini i niamam nikakvo vpe4atlenie ili pone po4ti nikakvo ot Balgarskite. No ne e redno da iztakvash tezi bez da se motivirash
Коментар
Барселона
za Forexa kato otrajenie na jivota
Много пъти се чудя как мнозина от вас с такова самочувствие пишат и се увътрят като първолаци в едни мн сложни врътки, а когато има съвсем лесни отигравания, я се обади един, я не, да каже, че е влязъл, да го видим. Ама то аз като пиша "мързел и ЖЕЛАНИЕ за лесни пари", тия същите РАЗБИРАЧИ виждат само ЛЕСНИ ПАРИ, какво да се чудя повече.
Отворете си очите (ако все още можете) - нещата мн пъти са по-прости отколкото изглеждат.
Печеля добре, от години вече не се притеснявам за пари, така че не се опитвайте да ме светнете.
Мъчно ми е за тези от вас, които имат мн голям потенциал, но се подвеждат по стадото - само заради тях пиша. Желая ви успехи на всички! Не го приемайте с лошо. Не искам конфронтации, отвикнал съм на това. Със здраве дружина и ... т.н.
na niva 1.22 citibank dava pokupka cel 1.24 stop 1.2120 -mizuho sa posledovatelni na 1.2260 pokupka stop pod 1.22 cel 1.2450 - tova e ot obiad - dosega ne vigdam problem
Коментар
Izpatil
rado kasabov
какво му е доброто на Елана с тези 5 пипса спред и скапаната им платформа която постоянно забива, а да не говорим какво става когато пазара се раздвижи. В друго може да са добри, но не и в on-line търговията
Лесни пари от форекса - не съм съгласен!
Продажбите на фондовия пазар и покачващите се цени на патрола,помогнаха днес на еврото да се задържи над 1.2208 (Senkou Span A daily).Kijun - sen daily e на 1.2187 и оказва здрава подкраепа.
Днес обаче имаме интересна свещичка на дневна и сега ще имаме фракталче на вчерашния връх.
Значи - ето какво мисля аз до края на седмицата - рейндж 1.22 до 1.2315.Обаче много евро бичета са разочаровани и чета сега,че има пласирани много поръчки продава на 1.2290.Та мисля си,може и 1.23 да не видим поне до началото на следващата седмица.Както четете,вълни не броя,гледам много анализатори са се покрили и те нещо не ги броят в момента.Та е много важно,как ще затворим седмицата,ако има затваряне над 1.2340(слабо вероятно) - лошо за долара,много лошо.Обратно - пробив под 1.2187 и 1.1960 ни очаква скоро.
Та като гледам ситуацийката с останалите основни валутни двойки - по-скоро сме надолу (cable трябва да затвори над 1.8040 на дневна база,та да говорим за нагоре).
И понеже цял ден говорим за канадчета - в петък (според Ichimoku) вероятно ще видим стабилен пробив над 1.2885.Дотогава - тъпотия и покупки над 1.2810 (стоповете са под 1.2795)
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар