IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брокери

Препоръчвам ви следната статия
    http://www.alpari.org/ru/articles/forexmyths.php,
    осветляваща принципно типовите брокери и някой други полезни неща.

Коментар

• методи

всичко друго засега влиза в графата напред към разорението

Коментар

• до Оандаджиите

zdraveite,
        morkov4o - moeto mnenie e, 4e osobeno za suvsen na4inaesht trader spreda +/- 1-2 pipa ne e 4ak ot takova zna4enie kakvoto si mislish(da ne kaza nikakvo). I az taka si gi presmqtah predi vreme i se nerveh na Bg brokerite, no se okazva, 4e e mnogo po-vazno brokera da e korekten i stabilen puk moze i 6 pipa da mu e spreda.
        mnogo vazni spored men sa :
        - stopove i limiti - garanciq..?
        - priemane na poru4ki v burz pazar - togava brokera hitrec obiknoveno ' lusva '
        - swap 4islata - druz edna pozicia otvorena 5 dena i ako brokera te bie zdravo sus swapa - ti e zaminala 'pe4albata' ot 2 pipa primociq (tova e edna ot pri4inite i ne samo!! da zareza deltastock)
        - nadezdnost na platformata - Golqm praz kato CMS sa 'golqma firma', a VTrading-a e super software - Viz kolegite na koito im se kusat nervite, 4e Redovno nqmat vruzka bash po vreme na vazni subitiq!!!

ima i oshte.
        imam smetki v DS(zamrazil sum q) i STS - opredeleno sum po-dovolen ot STS,vupreki 4e imat po-malko instrumenti. tova ne e reklama na STS - prosto li4ni vpe4atleniq, no e fakt. 4e dosega 3months ne sa uspeli da me qdosat, kakto redovno se slu4vashe s DS.

pozdravi i uspeh
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• методи

от чичо бил досега като метод добро не съм видял я до 5 не мога да броя , я далтонизъм съм развил,я фракталчето не там ме завело научи ме да разбирам малко по добре пазара това да , но не съм привършил с него - добрите моменти идват засега от супата от костенурки - по 30-40 пипса си хапвам ако има и колебания и до 100 стават, другото добро пак е подобно но без пробив - супа със застраховка -собствено изобретение , само дето не знам още дали застрахователите плащатдвете връхчета влизат в менюто, последнич хит е ауд/д -ходи като по ноти ама кога ли ще ми врътне номер

Коментар

• до Оандаджиите

Ами за мен те предлагат най-добри условия. Внасял съм и съм теглил пари и няма проблеми. Спреда на е/д е 1,8 пипса, а на другите двойки също е от най-ниските на пазара. Можеш да депозираш пари с банков трансфер, western union или paypal. Аз лично предпочитам paypal защото не плащам нищо за трансфера на парите, но ако не си в САЩ или нямаш сметка в американска банка, няма как да стане. Единственото, което мога да изтъкна като недостатък е, че при големи движения има slippage от около 5-10 пипса. Това обаче е много рядко и го има навсякъде. Лошото също така е и че не може да се отварят противоположни позиции в една валутна двойка.

Коментар

• до Дон Карлос

Доне, аз говоря добре испански, да не би и ти? Направо ще ме очароваш. Макар че, тази песен се слуша със сърце, нали

Коментар

• БВ

глава 8 - фрактали - 3 нагоре или резачката - вършат ли работа?

Коментар

• до Оандаджиите

Марто, благодаря за отзивчивостта! 99% съм се навил да отварям там сметка. Обаче не знам добре английски. И се притеснявам за отварянето как става, дали ще се справя. Не съм в БГ. Кажи моля те как да отворя сметка там и ти досега теглил ли си пари и имало ли е някакви пречки. А също и как са като коректност. Ама честно. Без да хвалиш само твойто гардже Другият вариант е СТС. Ама на СТС ми харесва само платформата. На Оанда играх дълго време на демо. Свикнах с платформата, обаче Метатрейдъра за мен си е номер едно. И все пак - където е по-малък спреда май там ще отида.
                  Помогни с каквото можеш! Все ще ми е от полза.

Коментар

• до Оандаджиите

Morkovcho, аз съм в оанда. Какво те интересува?

Коментар

• веселчо

Доне, прости им на тези сухари
                      пак ми изтриха поста
                      а песните цял ден са ми в главата
                      ти си първият, който ми обърна внимание
                      да си жив и здрав!

Коментар

• Коко

тредърчо "по-вече" се пише "повече" бе ..., запомни го най-накрая

Коментар

• Коко

Corporate Issuance By Currency, Proportion of Market Share
                          AUD GBP CAD EUR JPY CHF USD TOTAL $
                          End "02 0.90% 3.9% 1.80% 32.2% 5.8% 1.67% 53.5% 1,930,460.0
                          End "03 1.05% 3.69% 2.07% 37.62% 5.49% 1.63% 48.5% 2,493,042.6
                          End Q1 1.22% 5.15% 1.10% 43.16% 3.77% 1.46% 44.12% 809,660.0
                          End Q2 1.27% 5.34% 1.51% 43.95% 4.53% 1.44% 41.97% 1,425,992.6
                          End Q3 1.26% 5.27% 1.52% 43.18% 4.48% 1.53% 42.76% 1,897,588.5
                          Oct. 31 1.44% 5.13% 1.44% 43.18% 4.56% 1.47% 42.78% 2,191,975.5
                          Nov. 30 1.41% 5.10% 1.43% 42.55% 4.51% 1.39% 43.61% 2,434,273.2
                          Dec. 07 1.44% 5.15% 1.44% 42.19% 4.52% 1.39% 43.88% 2,508,089.9
                          Dec. 21 1.41% 5.26% 1.78% 41.67% 4.52% 1.36% 44.01% 2,585,317.7
                          USD issuance has surged into year end with issuance as a percentage of major
                          currency issues rising to 44.01% in the last week and the highest since April.
                          USD issuance took the top spot over EUR issuance in November. EUR issuance
                          remains at second place at 41.67% and near the lowest levels since April
                          reflecting the deteriorating yield position of the EUR as the Euro zone economy
                          continues to falter. The decline in issuance also coincides with a move to EUR
                          shorts in IMM futures contracts for the first time since 2001. US ten year bond
                          yields over EUR bunds hit the highest levels since December 2000 earlier this
                          month and the Fed rate hike has put US cash rates above EUR cash rates for the
                          first time since March 2001. CAD issuance has surged into year end, rising to
                          1.78% and making new highs for the year. AUD issuance has edged off the highs
                          for the year at 1.44% to 1.41%. GBP issuance is at 5.26% and holding under the
                          highs for the year seen in April at 5.40%. JPY issuance is under the highs of
                          the year which were at 4.73% in June at 4.52% currently. CHF issuance is holding
                          at the lows for the year at 1.36%.

Коментар

• веселчо

Благодаря!!! Malaguena е супер!!!

Коментар

• Коко

Те по-вечето са вариант две , за съжаление.С едно съм съгласен , но 100 са много малко за да могат да се инвестират безрисково с добра възвращаемост .
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Супертрейдър не си прав - всеки си прави сметка или повечето от хората - ако ти имаш 100к и искаш да си купиш апартамент е по-добре да вложиш удачно тия пари и да вземеш кредит за 20г но ако нямаш и стотинка си прав.

Коментар

Working...
                                X