If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ako ECB sega smakne lihvata s 0.25 evroto shte otleti nadolu kato lirata
koga imat zasedanie nay-skoro i te li q smenqt
Коментар
Нов трейдър
vapros
Едно аматьорско предположение.
На дневната графика се заформя двоен връх. Поне на мен на такова ми прилича и като нищо може да отпраши надолу към 1.85.
Повтарям - аматьорско предположение.
Коментар
may be
vapros
kaji ot kolko vleze i kakva ti e srednata cena do sega, a i do kolko moje da izdarjish
Коментар
CAPRICORN 1
vapros
Uwajaemi kolegi, na 19.12.04 napravih edin absurdno greshen hod i vlqzoh v dulga poziciq GBP-USD koeot me dovede do golemi zagubi. Moje li nqkoi da se angajira PROFESIONALNO SAS SAVET!!! kak vijda dvijenieto na GBP-USD v blizkite 2-3 dni.
S uvajenie kam vsichki koito biha me posavetvali
CAPRICORN
позицията ще държа наи малко час - имам розов бар за смяна на посоката на мфи 1ч , ако мога до добава по горе ще затварям на части , ако не ще си местя стопа
Бараков при мен са получени явно при повторното им изпращане в 14.04ч и 14.07ч и един в 13.28ч.
Има нещо но не мога за сега да открия компют.специалист-дано не е решил от сега да празнува
Ще направя вьзможното да реша проблема ако е от мен.
относно gbp/$ -точно така си ми ги писал на диаграмата.
още ведньж -мерси !!
на демото сутринта имам селл от 1.9264 към 9 часа - не знам по каква причина съм експерементирал - досега е +134 пипса . г-н бараков в пощата ви има някакав проблем - хотмаила отказва да я отваря - показва се нещо като непознато вирусче на приклепените фаилове - бомбичка с фетилче - не съм спец но моге проблема да е в вашия компютър - пуснете му една анти вир. програма
Като гледам данните за БВП на САЩ, си мисля, че в каря на януари може да има сериозан изненада като ръст 5%+ и дефлатор 2%. Това е точно преди заседанието на ФЕД и може да има сериозни промени в паричната политика на САЩ. Тогава май ще обърнем сериозно тренда и ЕЗ ще могат да си поемаъ въздух, че иначе днешния им положителен баланц на текущата сметка може да е само светъл спомен.
Коментар