IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• amazonka

до амазонка :

аз съм от женски род , а ти като си амазонка дали е така ?
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• amazonka

До amazonka:

22784117
      http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• vapros

Vlqzoh na 1.9484 s dulga poz.Srednata cena sega e 1.9710 i moga da durja do 1.8999. ot tam nadolu e kritichno

Коментар

• e/d

ako ECB sega smakne lihvata s 0.25 evroto shte otleti nadolu kato lirata
          koga imat zasedanie nay-skoro i te li q smenqt

Коментар

• vapros

Едно аматьорско предположение.

На дневната графика се заформя двоен връх. Поне на мен на такова ми прилича и като нищо може да отпраши надолу към 1.85.

Повтарям - аматьорско предположение.

Коментар

• vapros

kaji ot kolko vleze i kakva ti e srednata cena do sega, a i do kolko moje da izdarjish

Коментар

• vapros

Uwajaemi kolegi, na 19.12.04 napravih edin absurdno greshen hod i vlqzoh v dulga poziciq GBP-USD koeot me dovede do golemi zagubi. Moje li nqkoi da se angajira PROFESIONALNO SAS SAVET!!! kak vijda dvijenieto na GBP-USD v blizkite 2-3 dni.
                S uvajenie kam vsichki koito biha me posavetvali
                CAPRICORN

Коментар

• д/кад

затворих го на 20 пипса +

Коментар

• GBP

някой има ли идея до кога ще пада този кабел

Коментар

• e/d

позицията ще държа наи малко час - имам розов бар за смяна на посоката на мфи 1ч , ако мога до добава по горе ще затварям на части , ако не ще си местя стопа

Коментар

• -DR

Бараков при мен са получени явно при повторното им изпращане в 14.04ч и 14.07ч и един в 13.28ч.
                        Има нещо но не мога за сега да открия компют.специалист-дано не е решил от сега да празнува
                        Ще направя вьзможното да реша проблема ако е от мен.
                        относно gbp/$ -точно така си ми ги писал на диаграмата.
                        още ведньж -мерси !!

Коментар

• e/d

къс от 1,3385 добавка на 1.34 стоп с реверсе непроменени 1.3415 лимит на реверса 1.3435

Коментар

• гбп/д

Chestito Ivo , ostava da si izteglish i da si napazaruvash za Koleda ot Demo magazina))

Коментар

• гбп/д

на демото сутринта имам селл от 1.9264 към 9 часа - не знам по каква причина съм експерементирал - досега е +134 пипса . г-н бараков в пощата ви има някакав проблем - хотмаила отказва да я отваря - показва се нещо като непознато вирусче на приклепените фаилове - бомбичка с фетилче - не съм спец но моге проблема да е в вашия компютър - пуснете му една анти вир. програма

Коментар

• $

Като гледам данните за БВП на САЩ, си мисля, че в каря на януари може да има сериозан изненада като ръст 5%+ и дефлатор 2%. Това е точно преди заседанието на ФЕД и може да има сериозни промени в паричната политика на САЩ. Тогава май ще обърнем сериозно тренда и ЕЗ ще могат да си поемаъ въздух, че иначе днешния им положителен баланц на текущата сметка може да е само светъл спомен.

Коментар

Working...
                                X