IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Вероятно визираш , моята реплика за банките.Знаеш, че не бих се оплаквал току, така , но наистина съм разочарован , не тегля кредит а им продавам на едни свесни хорица , обаче банката се държи отвратително - откровенно лъжат служителите им , адски са неграмотни , ще се изядат кои да лапне по-висок пост , тези които са на по-високо стъпало унижават подчинените си .И всички тези неща излизат на показ и пред клиентите им.А народа както винаги доверчив и наивен , 20г кредити с 8% лихви се раздават, а те оглупели от развихрилата се инфлация послучаи премането на България в Еврозоната - теглят кредити и не мислят, как ще им плащат лихвите от по 500 лв на месец
    D.Y.F-091066

Коментар

• Недоволен

Joro - това ме изкефи но за съжаление все още рискувам само излишни пари във форекс - не че не съм си го помислял а иначе интегратор има разрешена кредитна линия но тя е за други идеи.
      Успех

Коментар

• за Питър Бейн

има ли някой нещо негово на руски

Коментар

• до Оандаджиите

няма ли никой в Оанда тук
          информация ще искам не пари

Коментар

• Недоволен

В случая не става дума за кредити и за начина им на отпускане, а за маржин от 3% на STS по празниците, доколкото си спомням. А относно кредитната политика на банките, в това отношение най-добри са американците. Там кредитна карта ти дават едва ли не насила, само и само да започнеш да се ползваш от нея (и да им плащаш съответните лихви). Тук се говори за коректност между партньори, каквито се явяват брокера и трейдъра, а не кой кого ще измами най-бързо. Впрочем, у нас думата "коректност" най-често се употребява за зарибяване на поредния балък....

Коментар

• Недоволен

Коко, да не би да вземаш пари назаем от банки и да ги вкарваш в форекс и след това накрая на годината да излизаш на печалба и да си връщаш кредита. Това ли имаш впредвит като казваш че работиш на кредит?

Коментар

• Недоволен

Не си прав за кредити те от банките. Икономическият ръст в бг породен от - потребление до голяма степен се дължи на експанзията на кредитирането. Аз лично работя често на кредит и съм доволен от лесният начин на отпускането им. В последно време предпочитам най-скъпият вариант - кредитна линия, който ми излиза най евтин. .....

Коментар

• za Profesora

Добьр вечер на всички !!
                  Професоре интерисува ме какво лично ти влагаш в понятията -дребно и мащабно..???Но ми го обясни с примери ..
                  Друг вьпрос -ти само и единственно на математиката ли разчиташ..в форекса ??Ти до колкото разбирам се...човек..Е какво влагаш в работата си от себе си...да оставим на страна математическите формулировки които дори Не си измислил ти..???
                  Не те питам за тези неща по принцип а за личното ти мнение...
                  И едно предложение - пиши на кирилица...заболяха ме очите понеже на ведьж чета постовете ти ...

Коментар

• Недоволен

Тодор Колев каза в един от филмите си, че сега не се "сковава кочина" сега се "реализира кочина"
                    И тук като се заговори за финансов левъридж, за "маржин търговия" за опции "пут" и "кол" и т.н. чак ми се иска да напомня Паисий, ама нейсе То това си е предимството на професорите по финанси, да се правят на много умни, а междувременно ако могат да замъкнат някой лев отнякъде. Аз и сега си спомням един от професорите по политикономия от близкото минало, срещу когото в момента се водят няколко следствия за злоупотреби, ама хайде да не се задълбочаваме на тази тема, все пак тук говорим за форекс.

Коментар

• Недоволен

Аз лично спирам дотук за днес , Успех на всички ви желая и лека вечер!

Коментар

• Недоволен

Защото ползват гаранционната ти сума и на 80% те затварят служебно . Но друго си е да дискутираме финансов ливъридж и лостове!

Коментар

• Недоволен

1/33.33333..В България има брокери,които знаят що е то договор , но има и банки с импулсни телефони, на които като им се обадиш им отпускаш кредити за броени минути ...това в литературата го няма .....
                          D.Y.F-091066

Коментар

• za Profesora

А защо тези "добри хора" ти дават на практика безлимитен кредит ясно ли ти е, господин професор по финанси? Защо банките, които ти вземат 13% годишна лихва ти искат гаранция едва ли не 3 пъти по-голяма от тегления кредит, а тук ти го предоставят само срещу честна дума? Я си отговори на тези въпроси и тогава ела да си дискутираме пак...

Коментар

• новичък

Няма проблем Недоволен . Аз се стремя да съм полезен на тези които тепърва навлизат в този бизнес , макар , че за форекса най вече важи , Човек се учи от собствените си грешки.

Коментар

• za Profesora

Profesore ne mi otgovori?!
                                Nqkoga targuval li si?
                                Ili tova nqma zna4enie?

Коментар

Working...
                                X