IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Недоволен

Novichuk - mejdunarodnite finansi sa slojna materia. Preciznite analizi sa neotdelimi ot ednovremennata ocenka na vsichki vzaimovliaeshti si faktori.
    Sobstveno mnenie mojesh da imash za tova dali haresvash niakoia sladurana ili ne. No na finansovite pazari triabva da si matematik do mozuka na kostite si - V matematikata ne mojesh da imash sobstveno mnenie - ima samo edna istina - ili ia namirash ili "imash sobstveno mnenie".

Коментар

• Недоволен

Не си прав относно спреда, поне доколкото се отнася за българските брокери. Допреди една година имах сметка в Бултренд. Никога не можеш да отвориш или затвориш пазарна поръчка, когато курса върви в твоята посока, защото брокера непрекъснато ти сменя курса и вместо обявените 3 пипса се получава така, че фактическия спред е 5-10 пипса. Делтасток не са по-стока в това отношение, жена ми има сметка при тях, даже понякога са по-зле. Мои познати твърдят, че и STS използват "брокеридж".
      Сега имам сметка в една американска компания, но много често интернет трафика ме дъни и най-вероятно ще си търся европейски брокер. Ще бъда благодарен на този, който ме посъветва къде да си открия сметка.

Коментар

• Недоволен

Коко , отдавна не си давал стратегия за търговия , ще ми е интерсно да чуя мнението ти

Коментар

• Недоволен

За мен коректен брокер е този който има най нисък спред и който изпълнява стопове ( печалби и загуби) на указаните нива .Аз лично слагам акцента на първото .

Коментар

• до profesora

abe profesore moje li edno vapros4e?ti kolko pari si spe4elil na valutnia pazar da taka KOMPETENTNO se izkazva6?

Коментар

• до novichak

В страна, в която човек, намерил 1600 евро и проявил честност като ги е върнал на собственика им, е обявен едва ли не за национален герой, нищо не може да ме изненада. А ако някой има информация за коректен брокер, независимо български или не, и начин за откриване на сметка при него, моля да я сподели. Според мен това е по-важно даже от посоката на курса евро-долар следващите 24 часа

Коментар

• Недоволен

Kolegi BG brokerite prosto nqmat know-how za tazi rabota.To towa nee kato da sadi6 rqpa.
                Sabrali se trimata glupaci i re6ili:STAVAME FBK i tova e!targuvame valuta.ama kak?abe nqma zna4enie.

Коментар

• до novichak

професоре , нали се сещаш че мога да ти извадя поне 10 статии в и-нет които да казват че Евро/Долар през 2005 ще е 1.45+ . Нямаш ли собствено мнение по въпроса никой не може да ти помогне , нито Трише , нито Рот нито Господ

Коментар

• Недоволен

Напълно си прав. Само за сравнение ще добавя че Еврофутбол не предлага и 50% от това което предлагат западни заложни къщи , същото е и с БГ брокерите . А в днешно време е въпрос на часове да си извадиш кредитна карта и да прескочиш БГ брокерите...

Коментар

• до novichak

В селото на слепците едноокия е цар А в България най-коректния брокер е този, кожто има най-добра реклама. Предполагам, че си спомняте идеята Делта фикс, само дето не знам успяха ли да си изкарат парите от тази зарибявка или само си вдигнаха рейтинга с нея. Във всеки случай останалите не са по-стока, така че няма кой знае какъв избор.

Коментар

• до novichak

Deca moi niaky shte prati li tova na upravitelia na Evropeyskata Centralna Banka s kopie do Allan Greenspan - Obeshtavam da go naucha na finansovi tunkosti
                        Институт ожидает курс евро/доллар в среднем на уровне $1.33 в 2005 году по сравнению с $1.24 в текущем году. "Обменный курс доллара является существенным риском для развития мировой экономики, его снижение стало угрозой для Западной Европы", - отмечают эксперты Ifo. Средний уровень цен на нефть прогнозируется в 2005 году в районе $37/баррель, что ниже $38 по текущему году. "Высокий объем поставок вкупе с замедляющимся экономическим ростом приведут к снижению цен на нефть", - указывает

Коментар

• до novichak

Морковчо , те тук всичко за делтата е обяснено
                          http://www.deltastock.bg/

Коментар

• до novichak

DObro utro deca - Izpulnitelnia direktor na Shvedskia avtomobilostritel planira da premesti chast ot proizvodstvoto si v USA - Kakuv e izvoda

Коментар

• до novichak

Спредовете на долара са по 4 пипса , на останалите 5,8,10 и 20 .Хулят ги защото не гарантират стопове . Не е приятно да ти изпълнят стоп на 50 пипса над указаното ниво нали? Аз един ден им се обадих и ги помолих , ако не могат да ми гарантират стопа на указаното ниво , да не ми го изпълняват изобщо и това ми отказаха . Коментара е излишен

Коментар

• rusnacite

Бъди сигурен, че хората, измислили "руската рулетка" не се плашат от дреболии. Щом и те са се развълнували от това увеличение на маржина значи нещата наистина са сериозни.

Коментар

Working...
                                X