If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е първото което трябва да направиш , да плащаш по малко на брокери , моя съвет е никога не търгувай двойка с повече от 4 пипса спред . Ако търгуваш Паунд/Долар тогава комисионната на брокера ти е малко над 2% което е съвсем примливо , търгувайки на 18-20 писа спред отиваш към двуцифрен % комиисионна.....
supertrader по повод последния ти пост:
ти явно и хабер си нямаш за какво става дума та за това не се учудвам че си си присвоил подобен ник.
но вярвай ми по ти прилягал "super beginner"
Явно нищо не си разбрал, ама ще се опитам да ти обясня: Няма да се умножават по 3 нито печалбите, нито загубите. Просто маржина на отворените позиции ще бъде утроен, което автоматично намалява шанса ти за оцеляване при отворена губеща позиция без стопове три пъти. А това се прави, защото по коледа явно няма да има дежурни пред компютъра, които да ти правят "брокеридж" и евентуално може случайно да изкараш някой пипс повече. Между другото, руснаците в Алпари са изпратили същото писмо до клиентите си, явно не са го измислили габровци.
Разбрах , това означава ли , че ако имаш позиция , която си отворил преди това и имаш печалба от нея , то тя ще бъде умножена по 3 , и обратното ако е загуба .И още друго би трябвало , да направят - упрощаване на загубите и печалбите пък да си останат.Нема такава игра -със задна дата и рефлектиране върху вече отворени позиции , това не може да бъде позиция на Брокерска къща .Не съм си отварял сметка при тях.Такова писмо бих изтълкувал така-Затвори си позициите и си изтегли сметката ....Такова ми е мнението .Търгувах със сериозна сметка но не в България , ще си отворя след януари , но не .....в.....
D.Y.F-091066
Коментар
novichyk
до novichak
Аз съм в делтасток , но ще ги сменям съвсем скоро
Коментар
novichyk
до novichak
Ок Коко , спираме темата , но не съм съгласен че правиш пипсове на не пари . В даден момент 1 пипс е 1 цент в следващия 10 долара.....
Няма значение с колко започваш - ти не играеш с пари а с пипсове ти не мислиш в пари а в пипсове. Повярвай ми ако правиш пипсове и акаунта ти ще е доволен и ще си намериш пари - но хайде да спираме с безмислените диалози
Успехи
Коментар
novichyk
до novichak
Започвал съм минимум с 3 К . Но бъди готов да загубиш 2-3 акаунта )
Коментар