IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• до КОКО

Морковчо с 500$ по добре не се захващай , освен ако целта ти не е да изкарваш по 5$ на ден , но си мисля че 5$ могат да се изкарат и по по-лесен начин , а не с 12 часове висене пред компа.

Коментар

• до КОКО

КОКО, а за Оанда какво ти е впечатлението, понеже се чудя в кой брокер да отовря, ама не повече от 500$. В СТС колко е минимума и каква е минимална сума за купуване?

Коментар

• кики

Коко аз погледнах спредовете , само за Евро/Долар е 3 пипса , за останалите е 4-5 , а аз Евро/Долар не играя , но това за стоповетее интересно , защото на мен делтата не ми ги гарантира

Коментар

• кики

Почти съм сигурен в това поне на тоя етап. Но fxcm имат три и до сега не са се дънили нито с тп нито със стопове и поръчки дори и при резки движения-все пак те са един от най-големите дилъри с име. Но не ми плащат да ги хваля и това не е препоръка а впечатление.
          Успех

Коментар

• eur/usd

Koko na 2pipa ti gi pi6at na hartiq.Garanzia!

Коментар

• eur/usd

Мерси Коко , успех ти желая , аз почвам да се изнервям вече с кабела , нито ми удря стопа 1.9240 , нито ми светва на зелено 1.9285 , а не ми се оставя отворена позиция за джапанците

Коментар

• eur/usd

Супертрейдър - от стс получих писмо че марджина от 1% ще стане 3% между 27и31. И автоматично това ще рефлектира дори на отворените вече позиции за което те не носят отговорност.
                Новичък - може да платиш по много начини но първо пробвай демо там www.fxcm.com

Коментар

• eur/usd

Koko mardjina ili speda si imal v predvid che vdigat
                  D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

с кредитна карта от наша банка може ли да се играе?

Коментар

• eur/usd

основно 3 но вече има и някои брокери с 2

Коментар

• eur/usd

колко е спреда на основните двойки имам впредвид към долара в чуждестранния брокер?

Коментар

• eur/usd

Koko, и аз виждам един пад на еврото само в рамките на корекцията, която тече сега. Не мисля, поне за момента, че тренда е обърнат.

Коментар

• Good shot-eur/jpy

JPY e driver-a na pazara v momenta.

Коментар

• eur/usd

fxcm а тук sts, elana

Коментар

• Good shot-eur/jpy

posledna ataka predi da se sruti pokriwa.

Коментар

Working...
                                X