IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/JPY

Здравейте,
    некъде ли ще върви двойката, според мен седмицата е много вероятно да е под знака на биковете.
    Точно в момента оба4е ме притеснява вероятността за пробив на дъното (гледано на 10 мин).
    Успех

Коментар

• USD/CAD наблюдаващ

koko delta sa ujas...iako slipage ima i to vuv vreda na treidura
      ako e v tovi + ...nova cena, no ako e v tvoi - aide 4estito
      pri dinami4en pazar e mnogo nepriqtno.
      pri STS mi pravi dobro vpe4atlenie,4e samo pri mnogo golema ludnica podava nova cena, no pone sa korektni i v slu4ai na + ili - za clienta.

tova sa nabludenia na baza realni smetki i pri dvata brokera i dosta sdelki na den.
      a swapa pri delta e tumna india...dopredi 2 meseca beshe super neizgoden sega ne znam kak e,shtoto ne turguvam prez tqh ve4e.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• USD/CAD наблюдаващ

1.2222 го отблътна за сега ако делтата не ти е ударила стопа ще си направя акаунт и при тях

Коментар

• Може ли някой да ми помогне

zelko ,
          pri STS i meta high e nai-visokata ask cena, a pri drugi platformi e bid.
          v tvoia slu4ai high trqbvashe da e xxx37=bid 29+8 spred

pozdravi

Коментар

• Може ли някой да ми помогне

Става дума за демо сметка в СТС. Опит за скалпиране в gbp/jpy от ниво 196.19, цел 196.29. Задействана някъде тази нощ. Метатрейдъра показва High 196.34. Спреда в тази двойка е 8пипа.
            Защо според вас не ми се е затворила сделката? Благодаря отсега!

Коментар

• USD/CAD

Делтата, то не е късно де :-)

Коментар

• USD/CAD

Честно черпи брокера си не знам кой е но при мен болингера го оттласка

Коментар

• USD/CAD

Но при моя брокер стопа ми не е отнесен още, на 1 пип беше ...

Коментар

• USD/CAD

Прав си КОКО, но възможен начин на отиграване е бързо затваряне при пробив на едно ниво и откриване на нова дълга при следващото, нали? Това имах предвид, пък да видим, каквото сабя покаже.

Коментар

• USD/CAD

Наблюдаващ видя ли какво имах в предвид за стопа 1.2222 ще издържи обаче поне за сега ако не стане изненада при американците - която лично аз се надявам да стане

Коментар

• USD

здравейте,
                        за сега всичко върви по план. предполагам,че резкия еднопосочен спад миналата седмица и очаквания голям търговски дефицит в сряда са предоставка за един тест на 1.3140-50 днес и после пак тест на 1.3000-1.3040, които ако издържи ... значи има време до обръщане на генералния тренд.
                        1.40,1.30,1.20,1.10 за мен са доста сериозни психологически нива и няма да се дадат току така без сериозни данни (примерно дефицит 46-48bln в сряда)

поздрави и успех на всички

Коментар

• iwo

Погледни GBP/USD на 4Н! Според мен излизаме от 5-та вълна по Волф. Броенето започвам от 1.9552 на 16.12.04, като последната вълна започва от 50% Фибо. Какво мислиш? Знам, че ти си почитател на Волф.

Коментар

• EUR/USD

сработил стоп на 1.3106 загуба 2 пипса фиксирана

Коментар

• USD/CAD

Не се стягам, ххх, просто уточнявам :-)
                              Коко, стопът е близък, с цел минимизиране на загубите, ако пробие нивото 2270.
                              Успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

здравейте и от мен.здрасти bnight.миналата седмица се оказа прав/а за нива от около 1.30

Коментар

Working...
                                X