IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/cad

a i kogato sasedite sa dobre na teb ti e po machno

Коментар

• e/cad

tam niama izbori

Коментар

• e/cad

Издържа и всички мислят че това е края на ралито му стига му толкова постигна 3000 пипса за нула време.

Коментар

• e/cad

canadeca ne dvalvira li dnes?

Коментар

• e/$

Иво изчакай утре разбира се. За първи път от 7 месеца на сам ми се случва да не правя два пъти поне по 40 пипса на ден в двете различни посоки

Коментар

• e/cad

abe ia dalgi eur/cad vmesto da se pazi6

Коментар

• e/$

kakto varvi utre po niakoe vreme ste mine 1.24 - no predpochitam da iztarva kupona vmesto da otvoria nad 1.2305

Коментар

• e/$ za koko

Последното връщане на долу е по скоро свързано с новата цена на нефта $49.75/барел освен това жабарите с кинти все още продават на $ 1.2350. Но ако се обърнат ще стане интересно.

Коментар

• e/$ za koko

1.2320-1.2340 bi triabvalo da e malkia koridor kam momenta - za igra v 2 posoki - no az ne bih riskuval za nichto na sveta da igraia i v dvete ako stigne 1.2305 otvariam ako li pak ne chakam

Коментар

• earthquake

da niama nov trus?

Коментар

• e/$ za koko

Ivo ot dva dena e taka no utre shte se promeni v obi4ainata posoka

Коментар

• e/$ za koko

imam opasenia che igrata v dve posoki e riskova za niakolko dena napred- oformia se koridor nagore -dolnata mu granica veche e 1.2300 - gornata e neopredelena

Коментар

• earthquake

zemetresenieto e slabo( sas sredna sila no e dale4 ot gasto naselenite raioni) ne se pritesnqvaite za pobrobnosti www.cnn.com
                            Updated: 03:09 p.m. EDT (19:09 GMT) September 28, 2004
                            Quakes rattle California
                            Quakes rattle California

An earthquake registering a 6.0 magnitude rumbled the coastal mountains southeast of San Jose, California, today. There were no immediate reports of injuries. The first quake struck about 1:15 p.m. ET at a depth of about 5 miles, according to the U.S. Geological Survey. All of the quakes centered near Parkfield, California.

Коментар

• Не знам какво да си мисля

galicin ne se kosi i az go hapvam vseki den ama sviknah

Коментар

• Не знам какво да си мисля

Марио, ако смяташ, че Петър Караиванов е прав - не искам никаква помощ от теб. Аз ако исках помощ от Петър щях да го питам него. Той обаче, както винаги, се обажда все едно, че са го стреснали в съня му. И едно мнение дал - едва ли не ние сме от гората и нищо не четем, не работим, не събираме инфо във всяка свободна минута. Двойкаджия, преписвач, използвач и какво ли не ме нарекъл, само заради това, че помолих за малко пове4е конкретност. Аз съм прочел до сега 6 книги, а чета от два месеца. И отделям всяка свободна минута. Така че гупости от разни незадоволени ПСЕВДОанализатори като Петър не ми се слушат. Мисля освен това, че един подобавъщт отговор от твоя страна публикуван точно ТУК би помогнал на много начинаещи трейдъри като мен и те биха оценили по достойнство труда който си положил да ни помогнеш. Ако не искаш, твоя воля. Благодаря ти все пак, мисля си, че все още не си загубил човешкото в теб и те разделят много години от хора като Петър.
                                Успех ти желая!

Коментар

Working...
                                X