IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

Наблюдаващ - добра идея но стопа може би не е удачен 1- вариант 1.2243 - дайли мид ББ или 1.2222 -01.07.05 дъно и 38.2% от движението 1.1962-1.2395 - което е по-удачен стоп

Коментар

• USD/CAD

Prosto mnenie. 6to se stqga6?

Коментар

• EUR/USD

опитвам стоп два фрактала назад(+навиците на конкретния брокер) в момента ми е на 1.3106 по мин графика - поне съм си защитил парите(шанса ми за печалба е малък)

Коментар

• USD/CAD

Всеки сам си решава какво да отиграе, аз казах само "погледнете ... с идея"

Коментар

• USD/CAD

Ne bih otigral takava dylga

Коментар

• EUR/USD

Здравеите и от мен днес поскъпването на еврото най-вероятно ще продължи изхождам от движението от миналия месец тогава първата седмица долара също поскъпваше но веднага след това в понеделник продължи нагоре еврото тъи че очаквам и днес събитията да са такива целта ми е 1,3130 на демо и 1,3120 на реалната сметка. Успешен ден на всички и късмет.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USD/CAD

Погледнете двойката с идея за дълга, стоп 1.2250, цел нагоре :-)

Коментар

• EUR/USD

на реал съм дълъг от 1.3108 - прогнозата ми е за трендов ден (по скоро предположението) - движенията на пазара са настроенията на пазара , а за тях логиката е само в мозъците на повечето играчи(като отговор на въпроса за причините)

Коментар

• Technical or fudnament EUR/USD

Ne razbiram kakvo zna4enie ima za teb pri4inata. Kakto sam si zabelqzal, za wsqko minalo sybitie mogat da bydat iztyknati kup pri4ini. Snow naprimer vinagi govori, 4e silniqt dolar e nacionalen interes na US. I obiknoveno $ ne samo ne poskypva sled negovite izqvleniq, a tykmo obratnoto - poevtinqwa. No ne i v petyk.
                    Pri4inata e bez zna4enie. Po vajno e po kakyv na4in e proteklo dvijenieto.

Коментар

• ххх

АСО ще те адна.
                      Дайлаит - вчера до 03 часа обсъждахме в яхоо същият въпрос - дай ми майл ще ти пусна един материал

Коментар

• ххх

КОКО ИМАШ ЛИ КЮ МОЯТ НОМЕР Е 157962378 Ы АКО ИМАШ АДНИ МЕ

Коментар

• Technical or fudnament EUR/USD

Здравейте,
                          Отдавна чета форума но малко сам писал в него но ако може да ми отговорите на един въпрос.

С какво се може да се оправдае движението на двойката EUR/USD в последните 2 месеца и покрай нея на други? Чета анализи и на големи банки и на финансови анализатори, но все ми се струва че анализа винаги идва като оправдание от движението и някак си изостава. Поредният пример е последното поскъпване на долара който против всякакакви логики( и технически и фундаментално ) все още продължава и от корекция може да се превърне в нещо повече. Поскъпването беше "шоково едва ли не" 6 фигури за 1 седмица.
                          Освен някаква голяма намеса от световните финансови структури не мога да си го обясня. Незнам помогна ли ви Бил Уилиямс или някоя друг начин за математическо обяснение на движенията на пазара.
                          ПОздрави и успех на всички
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• ххх

хай АСО

Коментар

• прогнозки

стартираме годината :

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• ххх