IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО/АУД

кики когато направих къс ауд от 7695 постнах ли ти че имаш шанс а ти не повярвя

Коментар

• eur

Здравейте.Имам нужда от помощ.
      Купих си нова видеокарта,опитах да я сложа сам и сега нито новата,нито старата,нито РС_то въобще иска да тръгне.Има ли някой,който разбира тук?

Коментар

• КОКО/АУД

Коко пари е важно да имаш,пари.щото скоро ще даваш.

Коментар

• eur

wyprosa e dali hoda nagore shte byde dostaty4no plawen za edna up piramida

Коментар

• eur

bfx
            ne e koi znae kwo, prosto okolo tazi to4ka se sybirat prekaleno mnogo supporti , wseki moje da gi widi .

Коментар

• eur

и аз имам графики за пращане но ще изчакам тековете и тогава ще ги постна

Коментар

• eur

shkata, прати ми я на мейла,ако искаш,да я кача
                Ремонти
                Форум за ремонти

Коментар

• JPY

novichyk - сега прегледах вчрашните постове.Извинявай но не ми е приятно да ме сравняваш с анонимни точки,запетаи,питанки и прочие.В последните дни съм доста зает и почти не ми остава време да чета, камо ли да пиша във форума.Баса си е бас и ако ти го спечелиш, аз ще си изпълня ангажимента.
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur

Добро утро на 1.30 са ми затворени еврата и сега вече си мисля за нагоре. Успех

Коментар

• eur

jalko 4e nemoga da paste grafika tuk

Коментар

• eur

още не е паднало
                        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• потоци

Logika nie ne vijdame, ama stopove za obirane sme si slojili : ) na tqh moje tova da im e logikata : ))
                          e vypreki 4e vyrna malko, az ve4e sym silno razkoleban ot kyde to4no ste trygnem nagore (tova vse oste go vqrvam) - ot 1,2850, 1,2950 ili toku sto vidhqme low-a???

Коментар

• потоци

nqma nikakwa logika da poskypwa $ , towa dali slqzlo 100-200 pipsa ne promenq kartinkata

Коментар

• eur

e i 1,30 padna, koito se e nadqval da zastitavat opciq kato men - i tova otpadna kato spira4ka. veroqtno tehni4eski dvijenieto ste si prodylji do 1,2960 minimum.

Коментар

• потоци

По-ниски ще са , но пък били добри за долара е как точно са добри , целта е да има движение което да се обира и ако е 15 фигури обаче имаш ресурс да го обереш ОК , ако в един момент решил да се правиш на голям не ти стигнат пари да продължиш да купуваш се давиш и това е .А има големи дето смучат , ли смучат ...
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X