If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте.Имам нужда от помощ.
Купих си нова видеокарта,опитах да я сложа сам и сега нито новата,нито старата,нито РС_то въобще иска да тръгне.Има ли някой,който разбира тук?
novichyk - сега прегледах вчрашните постове.Извинявай но не ми е приятно да ме сравняваш с анонимни точки,запетаи,питанки и прочие.В последните дни съм доста зает и почти не ми остава време да чета, камо ли да пиша във форума.Баса си е бас и ако ти го спечелиш, аз ще си изпълня ангажимента.
Успех на всички Спекуланти
Logika nie ne vijdame, ama stopove za obirane sme si slojili : ) na tqh moje tova da im e logikata : ))
e vypreki 4e vyrna malko, az ve4e sym silno razkoleban ot kyde to4no ste trygnem nagore (tova vse oste go vqrvam) - ot 1,2850, 1,2950 ili toku sto vidhqme low-a???
e i 1,30 padna, koito se e nadqval da zastitavat opciq kato men - i tova otpadna kato spira4ka. veroqtno tehni4eski dvijenieto ste si prodylji do 1,2960 minimum.
По-ниски ще са , но пък били добри за долара е как точно са добри , целта е да има движение което да се обира и ако е 15 фигури обаче имаш ресурс да го обереш ОК , ако в един момент решил да се правиш на голям не ти стигнат пари да продължиш да купуваш се давиш и това е .А има големи дето смучат , ли смучат ...
Коментар