IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/GBP

коко и аз това наблюдавам от доста време и сега реших най-после да го опитам,дано не ме провали или да ми скъса нервите като USD/JPY.

Коментар

• КОКО

КОКО, печалбата на пипс е точно толкова, колкото и загубата
      Лично аз предпочитам да играя мейджърите. Последните дни се зарибих с леки скалп4ета на 1м графика.
      Ти как го виждаш евро/паунд?

Коментар

• иво

ххх скъса ми нервите обаче докато я дочаках,и аз повече не мисля и да трейдвам USD/JPY

Коментар

• KOKO/aud

коко мого приказки на пазара.Не очаквам ти да ми кажеш дали имам или нямам шанс.
          така че............не се вживявай а приготви кеш-а.

Коментар

• иво

ххх Тоя крос носи наймного печалба на пипс и е много интересен и колкото и да е чудно адски лесен за прогнозиране

Коментар

• иво

Радвам се, че си дочакал печалбата.
              Не следя този крос, не ми допада. Все пак мисля, че не е за удължаване.

Коментар

• GBP

и аз нарамих 20 К преди малко смело от 0.6988 на EUR/GBP и отивам си лягам спокойно,то инъче с тоя паунд само ще си изкарам нервите пак и няма спя ако стоя тук цяла вечер

Коментар

• GBP

Не бих се закачал с него , а може и еврото да вземе пример от него е-паунд е 0.6990 а то си ходи предимно нагоре , по добре е то да се купи и все от някъде ще има компенсация.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/jpy

Закрих 1/2 на 191,64 +99п

Коментар

• GBP

Sled polovin chas moje i da e kysno , az slojih stop na polovinata na 1.8665 . celta mi e 1.8550 do 15.30 chasa

Коментар

• GBP

По принцип си прав, но не ми харесва характера на възходящото движението за да скъся. Иначе стопът бих го сложил на 1,8680, цел 1,8450. Бих предпочел да изчакам някоя поне 1/2 час преди да вляза на къса.

Коментар

• GBP

ххх аз изкарах йената на печалба днес като от четвъртък бях на -200 пипса не мислиш ли че удобно за покупка на малко EUR/GBP

Коментар

• GBP

Пореден тръгна ли PC-то

Коментар

• GBP

Do 15.30 edva li , a i za 20-30 pipsa ne si struva riska....

Коментар

• GBP

Ще имаш по-добри възможности

Коментар

Working...
                                X